- Reaction score
- 0
yAF google hazretlerine danışmaya gerek yokki herkes öğrendi artık
Şeyh Sait kimdir ?
Said i Nursi kimdir?
Şeyh sait dediğin kürt milliyetçiliği ile dini tırtıklayıp isyan çıkaran zihniyet diğeri ise sadece dini tırtıklayıp gittiği dergahlarda 6 aydan fazla kalamayıp her nasılsa her türlü ilmi ! çok kısa sürede idrak eden nur cemaatinin kurucusu nursi.
Hani şu içindeki kini islam ahlakına sığmayan bir zihniyet ile kötüler için yansın cehennem diyerek kusan zihniyet yüksek ahlakından kaynaklı.
Bunların şimdi ki versiyonlarında bir yazıcılar vardır bir de okuyucuları.
Yazıcıları lahikaları ve lemaları yazar durur okuyucularıda okuyup evine topladıklarına okuyup anlatır sonra hep beraber makrube ye kaşık sallarlar . (makrube yaşı küçük ve cemaat tecrübesi az olanlar için tepsi içerisinde üzeri etle kaplanmış pirinç pilavı ile tepsinin dış tarafı yogurt ve salata kaplanmış cemaat yemegidir.)
Lem a ları okuYUN orda yazar samimi hristiyanlarla ateistlere karşı bir olup mücadele etmek lazımdır Gülen in bugün yaptıgı da devam olarak vatikan ve papazlarla samiyetleri bu yüzdendir. Ayrı cemaatlerdir diyeceksiniz ama oturun lemalar ile bugunkü yaşanan gülen cemaatinin faaliyetlerini okuyun birebir örtüşür.
Yani dinlerin kardeşliği kültür ittifakı masalları bu yüzdendir.
Amaç belli yani Atatürk ün kurduğu laik demokratik düzeni ortak başkaldırış ve devamcı tayfası...
bUNUN haricinde
YAPILAN TAHLİLLER YANLIŞTIR HATALIDIR , DEĞERLENDİRMELER KEZA İSABETSİZDİR..
Doğruyu Doğru Yerde Söylemek Lazım... Dinler Kardeşliği Çatısı Altında Yapılanlar Gerçekten Mide Bulandırıcı.. Bunu Mantık Kabul Etsede İnandığım Kitap Bunu Kabul Etmiyor.. Gülen Cemaaeti Yurtdışındaki Okullarda Sadece Türkçe Mi Okutuyor Tabi Ki Hayır ... Ki Zaten Bilmem Güney Afrika'da Çocuk Türkçe Konuşuyormuş Bana Ne ?
Fetullah Gülen Ve Kurmaylarının Dediğin Gibi Dinler Kardeşliği Masalının Altında Yatan Çok İğrenç Planlar Var...
Ben de Zamanında Bu Cemaatin İçinde Bulundum ( Üniversite Hazırlık Dershanesi)
Yanlışları Orada Gördüm. Zeki Ve Her Emire Boyun Eğeni İçlerine Alıyorlar... Derslerinde Onların Beklediği Başarıyı Sağlamazsan Kapı Dışarı Oluyorsun...
Ancak Kardeşim Şunu Söylemek Gerekirse Said Nursi İle Şeyh Sait'i Aynı Kefeye Koymanız Üzücü Bir Durum... Kişiliği Kürt Diye Dışlanması Ayrı Bir Yanlış...