Devil Re-Come Back

Devil

Script Hacker
Reaction score
0
valla süper helal sana

hojgeldn defeeee

ellerine sağlıq kardeşim..

güzel yeniden devili görmek çok güzel =)

Devil Tekrar aramızada vede bomba gibi :)

Arkadaşlar Elinizde Aşk Sitesi Scripti olan Varmı Devil Arkadaşımız Bi konusunda vardı ama linkler çalışmıyordu Yardımcı olursanız Sevinirim..

Bu Arada Tşkler Devil Saolsın Ellerine Emegine Yüregine SAglık

elıne koluna saglık devıl tesekkurler

Sizler Sağolun Arkadaşlar
"Calısmayan Linkleri En kısa zamanda duzeletecem inş"

Devil Kardeşim Bir İstegim olsa aşk sitesi scripti varmı hiç elinde varsa ekleyebilrimsiin kardeşim acil lazım bulamadım

iyi iyi defe, templateturk e attıkların iptal olmuş, hackhellde dahil bi çok warez sitesinde millet bundan şikayetçi..
reklam yapmışın hackhell in ama linkler ölü :D

devil vallahi süpersin dostum bu arada adamın referanslarını gördüğümde hayran kalmıştım ama scriptlerin altyapıları hep aynı yani adam sadece tasarım değiştiriyormuş:D:D

e bunuda sayemde oğreniyorsunuz hh de hizmete sınır yok :D

hocam seni bidaha zor buluruz nede olsa az uğradığın gerçek aklında bulunsun www.ifdate.com scriptini bulursan bi paylaşıver siteye bak seninde hoşuna gider;)

ahsap' Alıntı:
hocam seni bidaha zor buluruz nede olsa az uğradığın gerçek aklında bulunsun www.ifdate.com scriptini bulursan bi paylaşıver siteye bak seninde hoşuna gider;)
ahsap indirdur u kapamışlar :D
sende oranın asp arşivi varmı bu devil göndercek ama bakalım neler var senin elinde varsa bi liste yaparmısın?

size şöyle bişey diyeyim orda açtığım konuları burayada açıyordum ama emin olun ordan çok burda var nede olsa başımızda devil var:D birazdan bikaç yeni script eklerim yabancı ;)

ahsap' Alıntı:
size şöyle bişey diyeyim orda açtığım konuları burayada açıyordum ama emin olun ordan çok burda var nede olsa başımızda devil var:D birazdan bikaç yeni script eklerim yabancı ;)
asp script lazım, ama hazır sitelerin.
örn. emlak sitesi,
alışveriş, tarzı,
public script deil yane, sitelerin scriptlerinden sql li tercihen :D
saol :D

Devil kardesim hosgeldin iyi yapmissin valla helal sana

Geri