DEvE DiKeN ve iNSaN SEvGiSi :)

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Seçim sonuçlarını nasıl değerlendiriyorsunuz? Dün akşam saatlerinden beri arayıp arayıp bunu soruyorlar.
Manzara çok belli değil mi kardeşim?
Hırsızlığa itiraz etmeyenlerin oranı yüzde 39...
Yeter çalmayın diyenlerin oranı yüzde 61...
Oğlunu, akrabasını, yakınını kayıranlara destek verenlerin oranı yüzde 39...
Hayır diyenlerin oranı yüzde 61...
İşi yol yapmak olmayan müteahhitlere sırf kendi adamı diye para kazandıranlara 'durmak yok yola devam' diyenlerin oranı yüzde 39...
'Hayır biz o yollarda ölüm tehlikesi atlatıyoruz' diyenlerin oranı yüzde 61...
Küçük Dilara'nın kanalizasyon çukuruna düşüp ölmesine neden olanlara aferin diyenlerin
oranı yüzde 39...
Yeter artık diyenlerin oranı yüzde 61...
Her birinin çocuğu ayrı ayrı işlerde karun gibi zengin olan politikacıların çocuklarına hayırlı işler diyenlerin oranı yüzde 39...
Yüzünüze dizinize dursun diyenlerin oranı yüzde 61...
Derdini anlatmaya çalışan vatandaşına küfür kıyamet hakaret eden politikacıları sevenlerin oranı yüzde 39...
Senin maaşını ben veriyorum, bana bağıramazsın diyenlerin oranı yüzde 61...
Bu memlekette yaşayıp bu seçim sonuçlarını başka nasıl değerlendirebiliriz ki?

Nihat Sırdar

:durdurun

İmza : Aktuğ

Seçim sonuçlarını bu şekilde tartışmamızı doğru bulmuyorum.
Halkın taktiridir. Kim neyi göz önüne alarak EVET mührünü bastı bilemeyiz.
Sandıktan çıkan halkın kararıdır sadece susup kabullenmek bence daha hoş bir davranış olacaktır.
Kirlenen ve basitleşen siyasete hayır.
Kirlenmeye yaptığımız her katkı liderlere onu oraya getiren varandaşa ananı da al git deme cesaretini verecektir.
Temiz siyasetçiler ortaya cıkarsa da böyle siyasetçiler analarını alıp gitmek zorunda kalacaklardır.

Her bir kelimesi özenle seçilmiş ve çok doğru tespiter...

Tespitlere aynen katılıyorum. İşsizlik sorunu olmayanların oranı %39, evine ekmek götüremeyenlerin veya pamuk ipliğine bağlı olanların oranı %61

Yazan çok iyi yazmış.Yüzde yüz doğru.

söylenecek herşeyi söylemiş. altına imza atmak kalıyor sadece.

Herkes yorumlarına ve seviyesine dikkat etsin kimse kimseyi tahrik etmeye çalışmasın rica ediyorum iyi forumlar dilerim..

Ne Kadar Sığ Bir DeğerLendirme OLmuş. İnsanLarı "Ak PartiLi-Ak PartiLi OLmayan" Diye 2 Gruba İndirgemenin ALtına İmza Atmam,Üstüne Çizik Atarım. Tamam, Ak PartiLi OLmayabiLirsin, OLmak Zorunda da DeğiLsin Zâten Ama Sırf Ak PartiLi OLmamak Diğer PartiLerin Tüm PoLitikaLarını Benimsemek midir? Diğer Tüm PartiLeri %61Le Aynı Kefeye Koymak Mümkün OLsaydı Ak Parti'nin Karşısında %61 Oy ALmış Tek Bir Parti BuLunması Gerekirdi. Bir Chp'Linin Ya da Mhp'Linin Sırf Ak Parti'nin Karşısında Durmak Adına Dtp'yLe Aynı Tarafta BuLunacağını Düşünmüyorum. ELeştiri Tâbi ki YapıLabiLir.Ancak ELeştirinin Benim İçin ÖnemLi OLan Noktası "AkıLLıca" OLmasıdır.

işsizlikten yananlar oyunu vermedi ..

daha krizin etkilerini tam anlamıyla yaşamayan vatandaşlar gene verdi .illa ateşin ocaklarına düşmesi gerekiyor herhalde ...

Bu daha kazığın ucu.. gittikçe daha da kalınlaşacak , önce işçiler işlerini kaybettiler daha sonra mal mülk sahipleri de mallarını kaybedecekler.Çok kötü günler bekliyor bizi çok... Şu an en büyük tehlike imralı'da yatıyor her gün devlet ödeneğinden itin yemini suyunu vermek için kaç milyar gidiyor biliyor musunuz ??? Amerika itin tasmasını takıp bize teslim ederken " Sakın telef etmeyin , o bize lazım " demişti. Bizde de Amerika emir verdi mi akan sular durur . Peki efendim dedik ve 10 yıldır düzenli olarak besliyoruz itoğlu iti. Şimdi ise tarihin tanıklık ettiği en büyük şerefsiz , haysiyetsiz olan celal talabani ile yakınlaşmalar falan var. " Kürdistan " sözleri havarlarda uçuşuyor. Korkum o ki bu it İmralı'dan elini kolunu sallaya sallaya çıkarsa Türkiye yine 60'lara , 80'lere dönecek. Ama bu sefer Amerika biz birbirimizi yiyelim bitirelim diye sadece izlemeyecek bizzat müdahale edecek. Uzun lafın kısası bizi yine bir Kurtuluş Savaşı bekliyor...

Uzunefe keşke kurtuluş savaşı gibi delikanlıcı bir savaş beklese.

evet ve o kurtuluş savaşı ile sahildeki chp yi denize döksek , Allah aşkına ne saçmalıyorsunuz siz ya , ssk yı batıran adama mı oy atacaktık , terörist yalçınkaya mı haaa...
Aysun kayacı zihniyeti oyların ancak o kadarını kesebildi ama dağdaki çoban kullanmadı oyunu , benim insanım köylüm kullanmadı , zenginin chpsi merkezden aldı oyunu ama genel seçimde milletin efendisi gelecek sandığa , bir krizdir tutturdunuz bizde esnafız bizi niye öyle etkilemiyor...

evet ve o kurtuluş savaşı ile sahildeki chp yi denize döksek , Allah aşkına ne saçmalıyorsunuz siz ya , ssk yı batıran adama mı oy atacaktık , terörist yalçınkaya mı haaa...
Aysun kayacı zihniyeti oyların ancak o kadarını kesebildi ama dağdaki çoban kullanmadı oyunu , benim insanım köylüm kullanmadı , zenginin chpsi merkezden aldı oyunu ama genel seçimde milletin efendisi gelecek sandığa , bir krizdir tutturdunuz bizde esnafız bizi niye öyle etkilemiyor...

valla siz nasıl esnafsınız ki sizi etkilemiyor anlamadım. sanırım AKP'li bir müteahhitsiniz ki sizi etkilemiyor.

Kendi beyninin yettiğince yorum yapabilmişsin zaten. Efendin sana iyi ders vermiş.

Demokratik bir şekilde yapılan ve kazanan ve kazanamayanların olduğu kimsenin çok küçük istisnalar hariç itiraz etmediği bir seçim için bile böyle bir yazı yazılmışsa..

Ben o adama zoruna mı gitti haaa ...alabiliyorsan sende al derim ..
Becerisizliğine kılıf bulma.. %39 bu kaç milyon insan yapar biliyor musun?

İşlerine gelince cahil ezilmiş halk verdi AKP ye derler işlerine gelmedi mi karnı tok parası olanlar verdi derler.. Sizin kıblenizde sorun var..

Adam diye yazısını koymuşsunuz buraya..

Karar verin hödükmüyüz, parası olan zenginlermiyiz yoksa çamaşır makinesine oyunu satan adamlar mıyız?

O yüzde 61 içinde yüzde 6 DTP de var.. İşte sizin anlayışınız..

AKP karşıtı olmak bir taraf olmaktı, mhp de chp de ve diğerleride tek buluştukları nokta akp düşmanlığında birleşmekti.. politikalarının temelini oluşturan bu rakip tarafçılık zihniyetiyle dediğiniz gibi şayet % 60 lık bir çoğunluksanız neden ozaman hepiniz birleşip şu AKP den kurtulmak için hepiniz bir parti çatısı altına girip tek yumruk tek yürek olmuyorsunuz...vatanseverlikte, yurtseverlikte samimi iseniz,AKP nin yurdu sattığı ,zulüm yaptığı, şeriatı getirdiği,özgürlükleri kısıtladığı, cumhuriyetin dinamiklerine dinamit koyduğu gibi tespitleriniz samimi idiyse neden benlik duvarını aşıp ,şu güzel ülkemizin bekaası için birlşemiyorsunuz... düşmanınız belli,safınız çziginiz belli, davanız bellide, sizi tek bir partide birleştiremeyen neden ne acaba? % 60 bir birliktelik gibi sunuyorsanız gidin bir tek partide birleşinde görelim.. samimilik devlet ve millet adınaysa bunun ispati böyle olur.. varmı cesareti olan babayiğit siyasetçi yada onları savunan forum erbabı? geçelim beyler geçelimm. millet yine takiyyecilere verdi cevabını işte. önce chp gibi bir muhalefeti düzeltinki düzgün muhalefette iktidarı düzeltsin denetlemeyi adam gibi yaparak.

Ne Kadar Sığ Bir DeğerLendirme OLmuş. İnsanLarı "Ak PartiLi-Ak PartiLi OLmayan" Diye 2 Gruba İndirgemenin ALtına İmza Atmam,Üstüne Çizik Atarım. Tamam, Ak PartiLi OLmayabiLirsin, OLmak Zorunda da DeğiLsin Zâten Ama Sırf Ak PartiLi OLmamak Diğer PartiLerin Tüm PoLitikaLarını Benimsemek midir? Diğer Tüm PartiLeri %61Le Aynı Kefeye Koymak Mümkün OLsaydı Ak Parti'nin Karşısında %61 Oy ALmış Tek Bir Parti BuLunması Gerekirdi. Bir Chp'Linin Ya da Mhp'Linin Sırf Ak Parti'nin Karşısında Durmak Adına Dtp'yLe Aynı Tarafta BuLunacağını Düşünmüyorum. ELeştiri Tâbi ki YapıLabiLir.Ancak ELeştirinin Benim İçin ÖnemLi OLan Noktası "AkıLLıca" OLmasıdır.

evet akp li olmayan ve olan gibi kesin bir ayrıma karşı çıkarken tayyip erdoğan ve akp liller cumhuriyetin 6 yılımı 79 yılımı ayrımı yaparken neden süt dökmüş kediden bile sessiz duruyorsunuz efendiler???

bana göre AKP hak etti aldı

%39 olsun

başarılı bir yönetim

sen %61 in var hırsızın yok

sen %61 in var götürenin yok

o zaman konuşmayacaksın

ya oyunu ver götür

yada sus

aziz nesin'i neden yakmak istemişlerdi arkadaşlar ??????

Geri