Devamsızlar gidecek, türbanlı vekil gelecek

Elbette herşeyi siyasete alet edenler var.. Senin kapalı annen üniversitede seni ziyaret etmeye gelse ve giremese hoş olur mu olmaz.. O halde bu kadıncağızın kendini savunması gerek,bunu kastediyorum ben de..

Benım annem benı üniversite de ziyarete gelebilirdi tıpkı kardeşimin asker de yemin törenine girebildiği gibi :smile:
Oraya türbanlılarda alınıyordu ama sadece başlarını bağlama şekıllerıni değiştirdikleri taktirde =) Buna bizzat şahit oldum ..Kımse başını açmadan giremezsin demedi.Sadece bağlama şeklini değiştirirsen girebılırsın dedı. ve Allah için kapanan biri içinde başı kapama şeklini bu kadar sorun yapmaması gerek değilmi? Sonucta dini için kapanan insanın saçlarını örtecek şekılde kapanması yeterlı . Ama bunların cıngar çıkartması sadece siyasi başka amacı yok.Neyse bu konuya bu kadar yorum yeter ;) Saglıcakla ....

Enderun69 denilen sahisin yazilari yeni elime gecti :smile:

kendisi bireysel saldirida bulundugumdan yakinip kufur etmis :smile:

dinime kufreden musluman olsa durumu mevcut yani :durdurun

enteresan ya bu seri uretimin hepsimi boyle acaba yoksa aradan mi cikiyorlar bilemedim.

ben gormemistim sagolsun goren bir dostum iletti onada burdan tesekkur ederim.

en yakin zamanda clone uyelik alip burda gorme dilegiyle... :smile:

Meclisle alakası nedir?

yorumlara atfen yazmıştım dostum...

büyük çoğunluğu müslüman olan bir ülkede baş örtüsü gibi bir konunun tartışılması bile gülünç...inancını yaşıyor diye seçme seçilme hakkı elinden alınamaz insanların. madem cumhuriyet hakın kendi kendini yönetmesi... halka kendi vekilini dayatamazsınız açık yada kapalı diye.....!

dikkatimi çekti kadınlardan çok erkekleri sıkıntıya sokmuş kadınların kapanma konusu....en çok erkekler yorum yapmışlar olumsuz yönde.. bir çıkarlarımı var acaba bu adamların:):):):)

BAŞÖRTÜLÜ ANNELER, ÇOCUKLARININ YEMİN TÖRENİNİ TEL ÖRGÜNÜN ARKASINDAN İZLEDİLER HABER MERKEZİ

buyur kardeşim. askeri törende başörtülü anne oğlunu görmeye çalışıyor.... belki vicdanı sızlar laiklik de laiklik diyenlerin...

Bu nasıl bir site ya.... Bırak arkadaşım bırak ya... Bu site Allah birdir dediği dışında hiç birşeye inanmam.... Bu siteyi örnek gösteriyorsan sanada inanmam....

Bu nasıl bir site ya.... Bırak arkadaşım bırak ya... Bu site Allah birdir dediği dışında hiç birşeye inanmam.... Bu siteyi örnek gösteriyorsan sanada inanmam....

:durdurun emmoğlu bilseydim beğenmeyeceğini sana uygun bir site bulurdum yauw...

yorumlara atfen yazmıştım dostum...

büyük çoğunluğu müslüman olan bir ülkede baş örtüsü gibi bir konunun tartışılması bile gülünç...inancını yaşıyor diye seçme seçilme hakkı elinden alınamaz insanların. madem cumhuriyet hakın kendi kendini yönetmesi... halka kendi vekilini dayatamazsınız açık yada kapalı diye.....!

Büyük çoğunluğu fakir olan bir ülkede başörtüsü tartışması da saçma değil mi?
Halkın kendi kendini yönetmesi siyasilerin işlerine geldiği zaman kullandığı bir tabirden öte birşey değil. Halk kendi kendini yönetmiyor. Seçim zamanları vaadler oluyor kim kandırırsa o seçiliyor. Sonra da o vaadlerin hepsi unutulup gibiyor. Durum bundan ibaret. Biz halk olarak yöneten değiliz anlayacağın

:durdurun emmoğlu bilseydim beğenmeyeceğini sana uygun bir site bulurdum yauw...

Perdelerini kaldırmadan bişey bulamazsın sen.. Anca çakma sitelerle beynin yıkanır.. Kimbilir kaç yaşındasın kanıt var mı yok mu aslı astarı nedir araştırmadan forumlarda geziniyon işte.. Anlaşılan yenisin bu kaynaklarlada çok dayanmasın benden sana tavsiye.. Otur simdi sabaha kadar iddaalara dayanarak yaz... Millete eğlence olursun.. Bak senin bi önceki versiyonlarının füze kalkanı olsun pkk ile anlaşma olsun ya da israille gizli odalarda görüşme olsun hiç sesleri çıkmıyor.. Yüzleri yok yazmaya... Hala yalandan iddaalar peşinde forum kirletiyorlar...

Perdelerini kaldırmadan bişey bulamazsın sen.. Anca çakma sitelerle beynin yıkanır.. Kimbilir kaç yaşındasın kanıt var mı yok mu aslı astarı nedir araştırmadan forumlarda geziniyon işte.. Anlaşılan yenisin bu kaynaklarlada çok dayanmasın benden sana tavsiye.. Otur simdi sabaha kadar iddaalara dayanarak yaz... Millete eğlence olursun.. Bak senin bi önceki versiyonlarının füze kalkanı olsun pkk ile anlaşma olsun ya da israille gizli odalarda görüşme olsun hiç sesleri çıkmıyor.. Yüzleri yok yazmaya... Hala yalandan iddaalar peşinde forum kirletiyorlar...

:durdurun

Büyük çoğunluğu fakir olan bir ülkede başörtüsü tartışması da saçma değil mi?
Halkın kendi kendini yönetmesi siyasilerin işlerine geldiği zaman kullandığı bir tabirden öte birşey değil. Halk kendi kendini yönetmiyor. Seçim zamanları vaadler oluyor kim kandırırsa o seçiliyor. Sonra da o vaadlerin hepsi unutulup gibiyor. Durum bundan ibaret. Biz halk olarak yöneten değiliz anlayacağın

aynen bende böyle diyorum.. BAŞÖRTÜSÜ saçma bir tartışma... seni (ilgili kişiler) ne ilgilendirir benim karımın başörtüsü....!
halkın kandırılma olayına gelince, yönetmezsen yönetilirsin...
şahsım adına konuşursam bnim bir sıkıntım yok oy verdiğim partiyle. eminim 2 seçimdir oy veren % 40 lık kesimin de yoktur. aksi durumda seçmezdi.

meclis türkiyenin küçük bir modelidir.. bakın topluma: komunist yok mu? var.. dinci yok mu? var.. ataist yok mu? var.. liberal yok mu? var.. başı açık yok mu? var..kapalı yok mu? var.. bu sitede yorum yapan arkadaşların hepsi farklı farklı düşüncelerin takipçisi.. ama hepsi burda rahatlıkla bulunabiliyorsa, tartışabiliyorsa meclis de niye olmasın? bu site kimseyi düşüncesinden ötürü dışlıyor mu? sadece şu düşünceden olanlar burda olsun..diğerleri burda olamaz diyor mu? bak ne güzel farklı farklı fikirler, anlayışlar konuşuluyor..tartışılıyor.. meclis de niye olmasın? millet(vekilleri) fikirlerini açıklasın.. ama birbirinin üstüne baskı kurmasın.. ne bilim melisden birisi komunist diye dışlanmasın veya başı kapalı diye.. yani türkiye denizse meclis bu denizin akvaryumu gibi olmalı.. Atatürk'ün kurduğu ilk meclise baksanıza smokinli gibi adam da var..sakallı hoca da..haa derseniz ki toplumda olsa da meclisde olmasın..o zaman o meclis "Türkiye" büyük millet meclisi olmaz.. tabii 70 milyonun tamamını da meclise toplayamayacağına göre ne bilim krem peynire inanan da öle giyinen de olsun dersek bunun sonu gelmez.. o zaman napılıyor.. bir baraj: diyorsun ki %10.. kimler geçiyor bu yüzde 10 u O partiler(düşünceler) giriyor meclise.. türkiyede AKP,CHP,MHP,DTP.. hangisi neyi savunuyor (GENEL OLARAK)..?
AKP--liberalizm+din
CHP--statüko
MHP--Türk Milliyetçiliği
DTP-- Kürt Milliyetçiliği

statüko ne diyor? meclisde türban olmaz.. AKP ne diyor? bence olur..toplumda varsa burda da olur.. sen(CHP) olmasın diye ben (AKP) de olsun diye ilk defa söylemiyorum, millet kimin ne düşüncede olduğunu artık gayet açık biliyor.. buna rağmen bak seçim'e çoğunluk benim gibi düşünüyor..

Türk milliyetçileri ve kürt milliyetçileri ne düşünüyor? duruma göre kimi zaman destekliyor, kimi zaman olmaz diyor, takip etmişssinizdir TVlerde..

sonuç: toplumda varsa ve öle krempeynire tapanlar gibi 1-2 kişi değilse azımsanamayacak bir çoğunluksa olabilir.. illa olmalı demiyorum..ama birisi de başı kapalı bir vekilse sen bu "Türkiye" büyük millet meclisinde olmaz diyorsan bunun gibi olan milyonlara ne diyeceksin? hangi yüzle çıkıp oy isteyeceksin..öle seçimden önce göstermelik biz türbanı çözeriz diye yalan mı atacaksın? neymiş bu insanları kandırmışlar..ha bi akıllı sensin, geri kalanlar cahil.. tabiki zorla başı da kapatılan başı açtırılan da (ikna odalarıymış) var bu ülkede..ikisine de karşıyım... ama kadın ABD de saygın bir üniversitede profesör olmuş.. bilmem ne.. neymiş bunlar kandırılmışmış.. bir kişiyi parmağınla gösteriyorsan diğer 3 parmağın kendini gösterir..

aslında tekrar söylüyorum benim düşüncem bunlarında üstünde ya devlet milletin çuluna çaputuna karışmasın.. biz asker miyiz? ordu tek tip giyinir, düzen ve disiplin için gereklidir ama bırakın sivil adam istediği gibi giyinsin.. top sakal bıraksın..küpe taksın.. normal sakal bıraksın, türban taksın veya takmasın...meclise girsin çıksın.. yaa adam dinde yok arap kültürüymüş meğersem diye cahilce türban olmaz diye bağırıyor kıçında lev's marka kot.. burda marka değil öenmli olan ben de desem ben de jean'e karşıyım.. bunun sonu yok ama bu işler şekil şemal işleri malesef aşamamış bizim gibi toplumlarda var.. bakıyosun yurtdışındaki trilyonluk sermayesi olan bir şirketin CEO suna adam rahat..giymiş pantolonunu, üstüne gömleğini..vs vs.. Adamın yönettiği bütçe nerdeyse Türkiye bütcesi kadar..adam havalanından iniyor.. ayağında sandalet.,elinde kahvesi. vs vs.. bizde olsa adam altından don diktirirdi.. ciddiyetten, kasıntıdan (ki bana göre görgüsüzlük) kendi bile zor yürürdü.. ya bırakın bu çağda kim ne istiyorsa giysin, kuşansın.. okula da girsin, hastaneye de, törene de bunların küçük bir örneği , akvaryumu olan meclise de..

Ama şuna kesinlikle karşıyım..diyelim kadın türbanlı ve ulaştırmadan sorumlu bakan.. ulaşım ülkede diyelim felç olmuş..onun türbanlı olması vs vs beni ilgilendirmiyor..veya kadın diyelim Atatürkçü... devrim kanunlarına göre giyiniyor ve ulaştırma bakanı ve yine diyelim ulaşım felç o da beni ilgilendirmiyor.. Artık Türkiye şekle şemale değil de işleve önem, değer veren olmalı...

Geri