Dev SaçmaLık

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Çirkefliği izleyin tıkla ...

Fenerde Sadece sinir bozmakla kazanma anlayışı vardı ...

2rrqyau.jpg

Son derbinin 94. dakikasında kavga eden iki takım oyuncuları, bu kez rekorlar kitabına girecek şekilde (!) maçın başlamasına 50 dakika kala kapıştı.

İki takım ısınmak için sahaya çıktıktan sonra, Gaalatasaraylıı futbolcular sarı kırmızılı taraftarları selamlamaya gidiyordu.

Bu esnada ısınan Cristian, arkası dönük olan ve kendisini görmeyen Ardaa önüne çıkınca durmak yerine itmeyi tercih etti !.. Ancak Ardaa bu hareke cevap vermedi, sakin şekilde Galatasaraylıı taraftarları sakinleştirmeye gitti.

Ancak 10 saniye önce gayet sakin olan Ardaa, hataya hatayla cevap vermekte gecikmedi. Ardaa, Cristian'a doğru parmağını sallayıp "Adam Ol" diye bağırınca az önce farkedilmeyen olay su yüzüne çıktı.

Az önce rakibini iten Cristian bu kez de Ardaa'nın üzerine yürüdü. Ardaa da geri adım atmadı. Ardından iki takım futbolcuları oraya koştu, kimisi ortamı sakinleştirmeye çalıştı, kimisi birbirini itmeye...

LigTv

derbinin gerginliğinden olsa gerek olmaması lazım aslın da ama işte arda da onun elini sıkmamış maç başlarken hiç uzatmaya gerek yok aslında

Evet zaten Arda Turan da bizim meLeğimiz o hiç bişi yapmadı..
Konunun başLığını haberdeki gibi dev saçmaLık oLarak değiştiriyorum..
yorum yaparken forum kuraLLarına uyaLım..

bu çirkeflikse aynı şekilde çirkeflik yapan gs li futbolcuda mevcut onuda unutmayalım...

sen durduk yere Bir oyuncuyu itersen heralde arda odun değil karşılık verir ... ne yapsın arda gitsin birde elinimi öpsün ... Bırakın Fair Play ayaklarını ... Görüyoruz hersene gs - fb maçlarındaki fair play ları hepsi ayak .... vur kır parçala daha çok ses getirio daha çok azınız sulanıyor izleyince itraf edin ...

Fenerbahçeliler Kendilerine Yakışanı Yaptı HELAL OLSUN

fenerbahçeden iyi oLmak yetmiyo,
çok çok iyi oLmak gerekiyoki , hakem dahiL tüm camia sussun.

dikkat etdiyseniz genelde sorunu hep yabancı futbolcular çıkarıyor daha sonra türk fuybolcular birbirine giriyor dunku maçta cristian tartışmayı başlattı geçenseneki maçtada lugano emre aşık a kafa atmıştı oysa ki türk futbolcuların önderlik yapması gerekiyor malesef türkiyede yabancı futbolculara aşırı musamma gösteriliyor cristian nın şu anda türkiye nin en önemli futbolcusu ardaya yaptığı bu hareketi hem takım arkadaşları hem yöneticileri tüm medya uyarıda bulunmaları gerekir di sonuçta; cristian ın arda başta olmaz üzere tüm türkiye den özür silemesi gerekir.

dikkat etdiyseniz genelde sorunu hep yabancı futbolcular çıkarıyor daha sonra türk fuybolcular birbirine giriyor dunku maçta cristian tartışmayı başlattı geçenseneki maçtada lugano emre aşık a kafa atmıştı oysa ki türk futbolcuların önderlik yapması gerekiyor malesef türkiyede yabancı futbolculara aşırı musamma gösteriliyor cristian nın şu anda türkiye nin en önemli futbolcusu ardaya yaptığı bu hareketi hem takım arkadaşları hem yöneticileri tüm medya uyarıda bulunmaları gerekir di sonuçta; cristian ın arda başta olmaz üzere tüm türkiye den özür silemesi gerekir.

sonuna kadar katılıyorum böyle sacamalık olmaz ya 100 metrelik sahda geldi adamı itti bazı sitelerde okudum aynen yorum su ya olabilir kosarken carpmıs adam ne var bunda falan demişler ehhh isnsaf be kardeşim kendi söyledigine kendin inan önce bide iyi oldu sopayı yediler aklıllanmıstır arda denmiş zihniyete bakın ya ayıppp valla

ondan sonra bize diyorlarki samiyende olay olmasın
isterlerse 15 mac saha kapansın yapılanlara eywallah denmiyecek bu böyle biline

Benim demek istediğimde bu işte..Medya her türlü pisliği yapıp karıştırıyo ortalığı Samiyende maç oLunca..2 Sene önceki 33.Hafta Olayına döner bu iş demedi demeyin..Sora Melek kesilmeyin başımıza burda..

Baroni bir terbiyesizLik yapmış ta. . .
Arda'da sütten çıkmış ak kaşık değiL!!

arkadaşlar burda benim anlatmak istediğim olay
medya aydınlatsın ama yapmıyor her gazte kanal kendine göre yorum yapıyor
ortada 1 tne gerçek vardır ya penaltıdır yada değildir tarafsız olmak zorunda medya
birde cristanın yaptığı bu ve bunabenzer olayları hem takım arkadaşları hem kulübü ikazda bulunması gerekir fenerbahçe takımında boyle bişey ne yazıkki görükmüyor sen gel elin brezilyadadan türkiyeye türk futbolunu baltala böyle şeylere izin vermemiz gerekiyor ne oldu sonuçta ciristanın yuzunden 2 takımda ceza aldı yarın birgun zengin olup ülkesine çekip gidecek olan galata-fenere olacak.

Geri