desifre reklam yapti, bende girdim

Birde 2. bir sorum (malum yeniyiz mazur görün. Kalabalığı görmüşken fırsatı kaçırmayalım :p )

Forum hızı normalde bukadar yavaş mı? Yoksa bu yavaşlığa sebep serverda yapılacak değişiklik mi? Yoksa n mantıklı gelen deşifre sonrası aynı anda birsürü kişinin akınına uğraması mı :)

valla bende deşifreden geldim herkese bol muabbetler fekat aktif olamıoz bakamıoz nası olcak

qasdqasd' Alıntı:
Birde 2. bir sorum (malum yeniyiz mazur görün. Kalabalığı görmüşken fırsatı kaçırmayalım :p )

Forum hızı normalde bukadar yavaş mı? Yoksa bu yavaşlığa sebep serverda yapılacak değişiklik mi? Yoksa n mantıklı gelen deşifre sonrası aynı anda birsürü kişinin akınına uğraması mı :)

forumdakı yavaslık sunucu ıle ılgılı calısmalar yuzunden bu gece bıtırebılırsek yrn yasanmayacaktır bu yavaslık.

Dark_Angel' Alıntı:
forumdakı yavaslık sunucu ıle ılgılı calısmalar yuzunden bu gece bıtırebılırsek yrn yasanmayacaktır bu yavaslık.

Teşekkürler bilgi için.

Yalnız ben bu siteyi, ki 79.000 üye görüyorum ki çok çok iyi bir rakam bir forum sitesi için, deşifre olmasa göremeyecektim.

Günün 12 saati iş yüzünden mecburen Bilgisayar başında olan biri olaraktan daha evvel nasıl farkedemedim şaşıyorum...

Televizyonun gücü bu olsa gerek :p

eyyy türk gençliği....alooo..birinci vazifeniz neydi sahi...aloo size diyoz...atatürk size mi emanet etti bu ülkeyi...chp li abiler siz seslenin belkim sizi duyar bu atatürk gençliği...

desirfe Yanlis Reklam Yapmis Ama Hosgeldin

Tüm yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz..

Hoş geldin iyi forumlar

reqlamın iyisi kötüsü olmas :) deşifrecileri deşifre edices biz burda yaqında rahat olun siz....

arkadaşım aramıza hoşgeldin

bu program bizi gerçekten Deşifre etti yakında 100.000 olacağız herhalde :=)

Hoşgeldin İyi Forumlar.. ;)

way beah deşifre işede yarıomuşh bea:D

hoşgeldin arkadaşmm ii paylaşımlar..!

Hepiniz Aramıza Hoş Geldiniz Fakat Biz Böyle Bir Tanıtım İstemezdik...

benden sana hoşgeldin yok
çünkü deşifre ekibinden biri olabilrisin ve deşifrenin bize yaptıı kazıktan sonra bu kazığın acısını dindirmek amaçlı buraya kayıt olmuşta olabilirsin
eğer aramızda aktif olursan o zmn sana PM ile hoşgeldin derim sana:p böle de çok karışık oldu ama kusra bakmayınz,bu olylar çocuk oyuncağı deil

Geri