desifre reklam yapti, bende girdim

ciplakkral

New member
Reaction score
0
selam millet ben bu sayfayi desifrede gördüm ve girdim bakalim nasil , insallah aktif olurum hemen, herkeze hayirli günler

hoş geldin ah ah deşifre ah

ehehhe hoşgeldin arkadaşım.

deşifre mi olduk e hayırlı olsun bakalım sende aramıza hoşgeldin ii vakit geçirmen dileğiyle ;)

arkadasim star tv yi bende seyrettim... görüntülerin bazılarını biliyorum ablan kalksin otobüs seyahatinde bi tarafini açsın sonra yayinlayan kaynağa hesap sorulsun olacak işdeğil. gerçi şimdiki liselilerde allaha emanet formami mini etekimi giydikleri belli değil bizim zamanımızda öle etekler yoktu hepsi diz altinda idi ben bu şartlarda lisede bi daha okumaya razıyım arkadaş))) aman ne güzel.. Mİllet helada biribirini orasini burasini acarken ceksin sonra yayinlayana hesap sorulsun siz gidin önce o liseli vatandaşlardan hesap sorun terbiye verin alla alla

haa bu arada bende desifrede görüp gelenlerdenim:)))

dostlar nedir bu rütbe olayı,özel mesaj yollayamıyorum,bazı bölümleri göremiyorum.bir anlatır mısınız nedir bunun yolu

valla bu kadar olur ben deşifreden görmedim ama programı izledikten sonra googlede aradım siz çıktınız...:) hadi hayırlı traşlar. romus arkadaşa katılıyorum bizim zamanımızda diz kapağını gördükmü tamamdı şimdikiler maaşallah davetiye yolluyolar... ah gençlik ah.. hadi hayırlı forumlar..

valla ne yalan atım bende deşifreden geLdim :D:D

hoşgeldin aramıza ;)

o degilde madem deşifre ediyon hackhell i yarın bizde sizi altan çekip deşifre etsek daha mı i =)
biz sizi ediyozmu deşifre

dark harbiden bu gizli çekim olayını i düşünmüşsün eline sağlık iyi reklam yaptın :)

desifremi yarın arena war bakalım ordan kac kisi gelicek :D :D

Solariz' Alıntı:
o degilde madem deşifre ediyon hackhell i yarın bizde sizi altan çekip deşifre etsek daha mı i =)
biz sizi ediyozmu deşifre

dark harbiden bu gizli çekim olayını i düşünmüşsün eline sağlık iyi reklam yaptın :)

yanlız kaynagını araştırcaklarmıs öle bırsey yaparlarsa haftayada arenada tacizci çete olarak seni ve ekibini görcez demektir ortı :)

: ))) acaba deşifre nickiyle kim üye olacak ben onu merak ediyorum

Harbiden Bu deşifrenin reklamı iyi oldu.

Adult için değil ama Crack için iyi bir yer ve muhabbet edecek kişiler arıyordum (Maalesef daha evvelden takıldığım bu tarz siteler ya kapatıldı yada içeriği değişti) az biraz inceledim bayağı güzel bir forum olduğunu görüyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler..

Yalnız bir sorum olacak. Şimdi bariz bir şekilde deşifre 'de görüntülendi site adı. Yasal açıdan bir yaptırım uygulama yapılabilir mi (yaşadıklarımdan tecrübeyle konuşuyorum)

Yani gerekirse sakıncalı görülen bazı bölümler bir süreliğine kaldırılabilir (Adult bölümünün içeriği duruyor ama belirli rütbedekilere açık galiba. Linki gözükmüyor çünkü) Tam gül gibi site bulmuşuz onuda kurban vermeyelim :(

Ve tabiki unutmadan herkese merhaba ;)

ciplakkral' Alıntı:
selam millet ben bu sayfayi desifrede gördüm ve girdim bakalim nasil , insallah aktif olurum hemen, herkeze hayirli günler
deşifre seni ajan olarakmı gonderdi :) :) :) saka bi yana aramıza hosgeldin

Geri