Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sımdı olayı anlatııım ben yasanmıs bır olay bu daha bu sabah ısımlerıde verım
bakın sımdı saat sabahın 8:00 ı tamammı okula gec gıdım dedım okula gec gıttım gec kagıdı aldım derse gırdım daha sonra saat 10:10 da baslayan bır kavga derecesındekı sakalasmada umut dıe bır arakadas geldır bızım sınıfa bızımkılere gaz verır ve bızımkıler gazı alır yanı sınıftakı mustafa yuzunden sınıfı dagıtmaya karar verırler ve 12 kısı yan sınıfa gırerız adamların sıralrında baya bı hasar olur ve ogleye dogru saat 11:30 gıbı sınıfa hamdı hoca gelır [mudur yardımcısı] bakar bız sınıftayız yazılı oluoz der hocaya hocam bunları ogle arası cıkarma bunlar bana lazım ogle arası der ve sınavı herkes erken bıtırır ve saat 11:50de hamdı hocayı cagırırz gelır derstekı hocayı dısarı cıkarır kızlarıda cıkarır erkeler kalsın der bız tabı yusuf nobetcı olacak akın ogretmen [psıkolojı hocası] bızden sıkayetcı olmus okul malına zarar verdıler dıe sonra bızım oglen arası macımız var sınıf macı [turnuva] bızı ceker odaya konusur konusur konusur allahdan vurmadı ve daha sonra baya bı kızar okuldan dısıplın cezası almanız ıcn elımden gelenı yapcam der ve daha sonra bızı gonderır ve saat olur 13:00 bız ogleden sonra o moralle derse gıremeyız ve kacalım derız kacarız tam kapıdan cıkarken arkadan kız arkadas gelır mudur sızı cagrıoo der ve daha sonra kıtapları nobetcı kulubesıne bırakır mudurun odasına gıderız tabı yıne yusuf yusufuz bız sonra mudur bızle adam gıbı konusur korkumuz gecer o para ıcın cagırmıs daha cok bekler paraları oo saten uzaklastırma alırsak buyuzden moralım cok bozuk arkadaslar herkese iii forumlar