Derin devlet direniyor!

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Derin devlet direniyor!

Ankara'da iyi haber alan bir kaynak aradı geçen gün.. “Özbek adını izle” dedi..
Geçen gün Zaman'daki haberi okuyunca, “vay canına” dedim..
Özbek'le ilgili mali yolsuzluklardan, Cumhuriyet gazetesinin gizli patronluğuna kadar bir sürü iddia vardı..
İddiaya göre 29 Ekim'de Çankaya'da, Gençliğe hitabeye Bursa nutku falan da eklenip, “Laik cumhuriyet şovu” gerçekleştirilecekti!..
Ergenekon'un STK bağlantıları kısmen açıklandı ama sendikal uzantıları ortaya çıkmadı.. Herhalde onlar da çıkacaktır ortaya.
Sermaye ilişkileri de öyle. Bu iş çözüldüğünde, bir sürü patronun aslında örtülü KİT’lerin taşeronları olduğu görülecektir..
Şu Baykal'ın, CHP'nin haline bakın.. Ankara'nın suyuna dokundular, İzmir çöktü! Yolsuzlukların üzerine gidiyoruz dediler, Çankaya çöktü!
Global krize bel bağladılar, krizden en az etkilenen ülke konumundayız ..
“Cumhuriyet Kadınları” operasyonu başlamadan bitti gibi.
Cumhuriyet mitinglerinin koç’u şimdi hapiste..
Cumhuriyet gazetesi bir avukat militan dışında kimseye ulaşmıyor. Tirajının dörtte üçü protokol alımı..
Dindarları, AK Parti ve Erdoğan'ın ABD, AB, İsrail ile ilişkisini gerekçe göstererek kışkırtmak isteyenlerin bu çabaları da, 28 Şubat'ı hatırlayan, başörtüsü zulmünü, Erkaya'yı, Çevik Bir’i hatırlayanların, ölümü görüp hastalığa razı olmaları ile boşa çıkıyor.. Halk, “Laikçi Hasan”ların şerrinden, “Hıristiyan Hans”a sığınıyor.. AB'ye böyle bakıyor!
Kim kaldı ki geride, bir avuç profesyonel militan..
Tahrik, şehit cenazeleri, bombalama eylemleri filan..
Türk Metal'den Ergenekon'a para aktarıldığı iddiası, sendika dünyasında şok etkisi yaptı. Daha önce de Şoförler Odası ve eski Türk–İş Başkanı ile ilgili iddialar gündemi sarsmıştı..
Sendikacı Özaltın, “Emin Çölaşan ile Mustafa Balbay'a da sendikadan para verildiği”ni iddia ediyor. Özaltın ayrıca, “ART'de Türk Kahvesi isimli programı yapan Turgay Yıldız ve Bahadır Tokmak'ın uzun süre sendikanın kadrosunda gösterildiği”ni belirtiyor ve ulusalcıların kurduğu 'Türkiyem' grubunun tamamen Türk Metal tarafından finanse edildiğine dikkat çekiyor.
İşin bir ucu Ergenekon'a öteki ucu Cumhuriyet'e uzanıyor.. Sendika CHP ile yakın bir çizgide.. Ayrıca ulusalcı ve cumhuriyetçi tavırları ile de biliniyor.. Sendikal kaynaklar da bu çevrelerin, insanların lehine kullanılıyor..
Bana kalırsa bu meselenin Meclis'te ayrı bir oturumda ele alınması gerek. Bu konu tezkere tartışması ile sınırlı olarak ele alınamaz.. Bu işler olağanüstü hal ile de çözülecek meseleler değil.. Sakın birileri iktidarı acz içinde göstermek ve demokratik kazanımları askıya aldırmak için bunları yapıyor olmasın! OHAL ilk defa gündeme gelmiyor. Hem zaten biz bu filmi daha önce görmemiş mi idik! Derin devlet direniyor ve meydan okumaya devam ediyor..
Tuzağa düşmeyelim.. Selâm ve dua ile.

http://www.habervaktim.com/yazar/7842/derin_devlet_direniyor.html

€rd@ls10;3600805' Alıntı:
daha neler çıkacak bakalım..

bekleyecez görecez dostum ,az önce haberleri izledikten sonra,ergenekonun fabrikasına el koyduğu adamın şikayetleri,bu işlerin az-buz şeyler olmadığını bir kez daha gösterdi bana..

Geçen gün Tuncay Güney in eski röportajını tv de seyrediyordum.TG ilk röportajlarından biriydi ve zannımca bu röportajdan sonra ERgenekon hadisesi patlak verdi.Bir sözü vardı ilginç"Burda bazı şeyleri söylemiyeceğim çünkü yeri ve zamnı değil,söylersem Ergenekon çok daha belirgin analaşılır.Bu da sistemi çökertir" Ben de şunu merak ettim,bu sistemin kilit taşı ne ki açığa çıktığında sistem çöksün?

o söyelemekten kaçınsada savcı bu işi tek tek çözecek merak etme neb34 kardeşim..adamda dirayet var zeka var,çamur atanların çamuruna bakma sen..bu işin ucu baya derinlerde onun için kaşıntısı olan olacak tabi..saldırıya geçenler ergenekonun boyutunu bizden daha iyi bilirler çünkü..

ergenekonun tamamen cozulcegını sanmıorum ama faaliyetlerıne bi 20 30 yıl ara wermesi gerekcek yeniden yapalanmaları için

elhamdülillah ergenekoncuyum .......

desenize bu hükümet devam ettikçe silivriye devamlı sigara taşıyacak dostlar bulunacak içöerde:))) durmak yola devam savcım ,küçüklerle uğraşma ,paşalarla açılmış kapıdan gönüllü sempatizanlarla vakit geçirme diyelimsana..

Geri