Derbiden Utandıran GörüntüLer!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
yazıklar olsun bu şerefsizlereeeee. ben 35 yıldır fenerbahçeliyim.dün olduğu gibi yıllardır maç izlemiyorum.insanlar çöpten ekmek toplayıp karınlarını doyurmaya ve ailelerini geçindirmeye çalışırken bizim büyük(şerefsizzz) futbolcularımız 18-20 yaşında trilyonlarla oynayıp karşılığını böyle veriyorlar.bakın beğenmediğimz avrupalı sporculara öncelikle adamlar aldıkları paranın hakkını vermeyi ve insan olmayı öğreniyorlar.

semih gelio arkadan cakıo yumrugu sonrada "ayırmaya calıştım. biraz sert oldu ama" dio. madem bi hareket yaptın arkasında dur. yaptıktan sonra yan cizme...

semih yumuruk dıyorsun senden başka yumurugu gören Yok Şayet ben Öyle Bırsey Görmedım Eyer VArsa resmını koy Wala MErak ettım dört Beş defa Baktım Arda haksız.P

ezeli rekabet oldu ezeli REZALET !

semih yumuruk dıyorsun senden başka yumurugu gören Yok Şayet ben Öyle Bırsey Görmedım Eyer VArsa resmını koy Wala MErak ettım dört Beş defa Baktım Arda haksız.P

istersen gir bi ligtv nin sitesinde videohaber den btün kavga videolarını izle.
ben iki takımında destekçisi değilim ancak taraflı da yazmıyorum.orda arda kavgayı ayırıyorum dedi yalan direk yumrukla daldı. semih de ardaya arkadan vurdu.

FİTİLİ LUGANO ATEŞLEDİ!

Galatasaray-Fenerbahçe maçının son saniyelerindeki kavgada ilk kıvılcımı Lugano çaktı !.. Uruguaylı futbolcu, Emre Aşık'a arkadan yatlaşıp kafa attı, ardından da kızılca kıyamet koptu !.. Lugano da maç sonrası yaptığı açıklamada Emre Aşık'a kafa attığı doğruladı !.. Maç boyunca birbirleninin üzerine yürüyen, küfür eden iki takım futbolcuları, bu kafanın ardından birbirlerine girdiler. İşte ilk kıvılcım !..

BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ :goz:

Lig Tv

bak bakim 50. sn den sonrasına

İnşallah bir daha böyle olaylar tekrarlanmaz.

Şu Semih'in ifadesi de sabit birşey oldu yahu ... nerde görsem o ifade :D abbow ...

hepsini milli takımdan kesseler asıl ceza ozaman olurda yapamaz ki fatih o anca batuhanı cagırsın milli takıma

Geri