Derbiden Utandıran GörüntüLer!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest

5_k.jpg

82_k.jpg

29_k.jpg

33_k.jpg

35_k.jpg

41_k.jpg

42_k.jpg

43_k.jpg

44_k.jpg

45_k.jpg

46_k.jpg

47_k.jpg

48_k.jpg

49_k.jpg

50_k.jpg

51_k.jpg

52_k.jpg

53_k.jpg

56_k.jpg

57_k.jpg

58_k.jpg

59_k.jpg

60_k.jpg

61_k.jpg

62_k.jpg

63_k.jpg

64_k.jpg

65_k.jpg

66_k.jpg

67_k.jpg

70_k.jpg

71_k.jpg

YazıkLar OLsun Be ReziL HerifLer :mad:

yazıklar olsun hepsine yazık insanların verdiği değere örnek olmaları gerekirken köstek oluyorlar

çoğusu milli takımda arkadaşlar demekki herşey para ün için yazık sana arrda yazık sana semih futbol oynuyolarmışsiz gidin ilk önce adam olun adam!!!

ş.siz herfler.. türk futbolu bu kadar detirdiyorlar. sivas şampiyon olsa da kurtulsak. bir de anadolu takımı şampiyon oldu diyelim hiç değilse

ş.siz herfler.. türk futbolu bu kadar detirdiyorlar. sivas şampiyon olsa da kurtulsak. bir de anadolu takımı şampiyon oldu diyelim hiç değilse

valla haklısın kendim fenerliyim ama sivasın şampiyon olmasını istiyorum bu gidişlede inşallah olacak...:victory

paylasamadiklari seyi anlamakda zorluk cekiyorum hangi dünya da yasiyoruz yaw SAVASMI CIKDI "BIR YUVARLAGI DÖRT KÖSENIN ICINE " prensibi ne zamandan beri akilli isi olduki ::::>>22kisi kovalar durur<< :::: olanlari takip eden bunlari izleyenlerin hem bedenlerine hemde ceplerine inen DARBE dir
izleyenler ve finanse €d€nL€r HAKKINIZI ARAYIN!! :) PROTESTO edin bunlari

Harbiden yazıkLar oLsun . . .
Bize bir mac nusfetLisi izLettiLer. ..

Dünyada 400 kanalda yayınlaşmış bu derbi.İspanyol televizyonu canal+ danda naklen yayınlanıyordu.
Spiker biz boks maçı değil.futbol maçı izlemek istiyorduk.Çocuklarınızı ekrandan uzaklaştırın.Bu kadar kötü bir organizasyonu malesef kesmek zorundayız diyerek.kavgalar başladığı anda görüntüyü kesti.ve dünyanın heryerinden basın mensupları tarafından kınandık ve Yadırgandık.

SiZ BöYLe yapıyorsanız Taraftar ne yapsın??birbirini kesip Öldürsün mü?
tribün terörü devam mı etsin.Geçmişte yaşadığımız acıları Gene mi yaşayalım.?

YAZIKLAR OLSUN SİZİN SPORCULUĞUNUZA,YAZIKLAR OLSUN İNSANLIĞINIZA...

Yazıklar olsun ya. Bunların her tarafı futbolcu olsa ne olur. Ceplerinden başka bişi düşünmeyen futbolcular.

Yarın Milli Takımda Birbirlerinin Yüzüne Nasıl Bakacaklar...

Sonra Türkiye Kötü Oynadı...

O Bilmem Kime Pas Vermedi... La Adamlar Konuşmuyoki Nasıl Pas Versin...

Aralarında Arkadaşlık Yokki...

ya ne kadar üzücü deilmi bu iki klup türkiyenin en iyi klubleriyiz diyenler.yazık valla bunun cezasını cok acı bir sekilde odemelilerki bir daha yapmasınlar...

şu macın tek sorumlusu hakemdir. sen böyle bi macta bastan tedbiri almazsan sonunda ipin ucunu iice kacırırsın. zamanında kartlarını gostereydi belki bir 2 yanlış sarı kartla mac biticekti. şimdiye bunlar konuşulmayacaktı. sen burda hacettepe konya macını yönetmiosun. dünyanın belkide en gerilim yüklü macını yönetiosun. dayak yien emre aşık. oyundan atılan emre aşık. ben anlamıyorum ki seni fırat. hem kenara gecip kavgayı izliosun. hem gelip emreyi atıyosun. gözün körmü bre adam. daha cok sey solenirde nyse. bu olaylar tamammiyle fıratın eseridir...

Benim En ÜzüLdüğüm OLay Arda Ve Semih AiLecekte Görüşen ArkadaşLarmış Bu Hakikaten AiLeLerine Karşı Da Çok Ayıp OLdu Yazık Günah Be...

bana hep sormuşlardır neden türk takımı tutmuyorsun allahın hain ingilizini destekleyip bide formasını felan alıp para kazandırıyordun diye.

Sanırım cevap herzaman aynı. Bizimkler de futbol oynasın tutalım ;)

semih gelio arkadan cakıo yumrugu sonrada "ayırmaya calıştım. biraz sert oldu ama" dio. madem bi hareket yaptın arkasında dur. yaptıktan sonra yan cizme...

Geri