Derbi Atletico maçı tarihini değiştirdi!

Cαη

New member
Reaction score
0
Galatasaray – Atletico Madrid karşılaşmasının günü ve saati, sarı kırmızılı ekibin Beşiktaş ile yapacağı derbi maç nedeniyle değişti..​

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Türk takımlarından Galatasaray'ın, İspanyol temsilcisi Atletico Madrid ile oynayacağı 2. tur rövanş maçının gün ve saatinde değişiklik yapıldı.

Futbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, Galatasaray Kulübü'nün talebini dikkate alan UEFA, Ali Sami Yen Stadı'ndaki mücadelenin 25 Şubat Perşembe günü saat 20.00'de oynanmasına karar verdi. Müsabakanın daha önceki başlangıç saati 23 Şubat Salı günü saat 19.00 olarak açıklanmıştı.

Galatasaray Kulübü, UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid ile 18 ve 23 Şubat tarihlerinde oynayacağı 2. tur maçlarının arasındaki haftaya denk gelen Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile yapacağı derbi maç nedeniyle UEFA'dan tarih değişikliğine gidilmesini talep etmişti.​

Öyle ya da böyle her türlü yeneceğiz bunları. Değişmese de bahane olmamalıydı.

Bu GüzeL oLdu.
Birde şöyLe bir ayrıntı var.: BizLe yapıcakLarı ilk maçtan 4 gün önce BarçayLa 2. maçtanda 3 gün sonra VaLencia'yLa oLmak üzere kritik iki maça çıkıcakLar.Yani bu demek Oluyorki bu haftadan sonra iyi biLe gitseLer Ligde iLk 4e girebiLmek ve şampiyonLar Ligine gidebiLmek için 2 maçtanda puan yada puanLar aLmak zorundaLar.(MaçLarın derbi ciddiyetinde oLması önemLi)
Bu ve buna benzer bir çok şeyi düşündüğümde Ben AtLeticoyu zannediLen zorLuktan çok daha koLay geçebiLecegimize inanıyorum.

Değişikliğin olacağını sanmıyordum Ama UEFA değiştirmiş... Bizim açımızdan sevindirici bir gelişme.... Turu geçeceğimize canı gönülden inanıyorum....

Geri