Depremi Hissedenler???

hehe benim sandalye sürekli sallanıyor, yine sallandı dedim aha sandalye bu sefer kesin kırılacak,
evdekiler arayınca anladım deprem olduğunu:):)

Abiii süper bir şeymiş bu yaaa :biggrin:biggrin hele bırde 10. katta iseniz tamamdır ıler gerı gıdıyorum ama bende bılmıyorum depremı ustumdekı kapak sallanmasa hissedecegim yoktu :saskin

ehehe tam o sırada cs de kasıyordum :D :D sallanınca öldüm :D

Bursada da hissettik.

hissettim..odamda ders çalışıodum..

annemlere seslendim..

yanılmamışım.. =)

geçmiş olsun arkadaşlar..

abi üstüme dolap düştü bu nası şiddetli deprem ya pehh

ben çınarcığın karşı yakasında,denizin karşısında izmitte oturuyorum.. çok net hissettim.ALLAH'tan kısa sürdü 3-4 saniye falan hissettim 6sn diyolar tv de.oturduğum çekyat gitti geldi 2-3 kez.tırstım bi an..99 depremini canlı yaşamışım zaten..

Çınarcık'ta deprem İstanbul'da panik

Merkez üssü Yalova Çınarcık olan 4.8 büyüklüğünde, orta şiddette deprem meydana geldi. Vatandaşlar büyük heyecan yaşadı. Telefonlar kısa süreliğine kilitlendi.
12 Mart 2008 20:50
Yazı boyutunu büyütmek için
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün tespitlerine göre, saat 20.53'te, merkez üssü Çınarcık olan 4.8 büyüklüğünde, orta şiddette deprem meydana geldi.

Deprem, İstanbul'da da hissedildi. Sarsıntı sonrasında İstanbul'da bir süreliğine telefonlar kilitlendi. Vatandaşlar büyük bir panik yaşadı.

Deprem, İstanbul, Adapazarı, İzmit, Yalova ve Bursa'da da hissedilen deprem, vatandaşlar arasında korkuya neden oldu.

bilginize....

vall abiz hissetmedik yemek yiyorduk dan dan kapı çalınıyor alt katttaki kız aglıyarak geldi o zaman korkutum birinine bişey oldu sandım sandım sonra ne oldu dedim deprem olmuş ben de uyuklarken ruya gormus olmayasın dedim kızabi 5 dk beni inadırmaya calıştı =) kocamna da kız ama evde kimse olmayınca korkmuş işte ...neyse geçmiş olsun

Benim kendimden haberim yokki
Depremden haberim oLsn :cool:

merhaba

evet bende depremi hissettim inşallah önemli birşey yoktur iyi akşamlar herkese

Geri