DepoDepo.FR Davetiyesi Olan

Ben Depodeponun Admini Askan

4 senedir bu işteyim az önce bi üye bu sitenin linkini verdi sizin siteden davet istiyorlar diye bu kadar ilgi olduğunu bilmiyordum :) İlginiz için Çok teşekkür ederim.

Davetiye sistemi şuanlık sadece tanıdıklara gönderilerek kaliteye ulaşılmaya çalışılmakta. Bizler ayda bi kere siteyi normal üyelere kayıt amaçlı açmaktayız. Buradan üye alımları açıldı diye başlık açarız. Bilginiize burayı takip ediniz.

admine yada kıdemli arkadaşlara özel mesaj atmayı deneyin arkadaşlar onlar davetiye gönderiyorlar

Boşuna admin@depodepo eklemeyin..Ben görüştüm "davetiye gönderemiyoruz" diye bir cevap aldım...O nasıl oluyorsa anlamadım ya...Bu vBulletin sistemi davetiye gönderemiyoruz diye birşey nasıl olur bilmem.Deseydi ki sadece VIP olun diye davetiye göndermiyoruz.Anlardım ama...Neyse...

askan kardeşim hala sizden haber bekliyorum hergün sitenize giriyorum ne zmn üye alım günü olucak diye merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum...
en kısa zamnda haberlerinizi bekliyorum:)

saygılarımla..

lütfen depo.fr için davatiye istiyorum ücretsiz artık bu iş hayat nebat meselesine karıştı ne bir ev ne bir araba sadece davetiye istiyorum lütfen [email protected]

webpunkt.ru gibi bi site varken üye olmak bile gerekmezken internetteki her yeni oyun film ilk o sitede yayinlanirken niye böyle abidik gubidik siteler pesindesiniz

Geri