(dep)veri yürütme engeleyicisi

scrab

New member
Reaction score
0
mrb arkadaşlar benimm bi aydırr çözemediğim sorunum varr bu (dep) veri yürütme ngeleyicisi diye bişeyy var vista kulanıyorum benim en çok kulandığım program windows dvd makerr sürekli engeleyip duruyo bir sürü çözüm denedim kaldırmak içinn olmadı bana (dep)veri yürütme engeleyicisini devre dışı bırakacak veya dvd makerın engelemesini önleyecek bii çözüm öneriniz varmıı lütfenn çokk lazım en lazım programımı 1 aydır kulanamıyorum teşekürler.....(umarım konuyu doğru yere açmıışımdır..:vur)

Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler Gelişmiş Sekmesi Başlangıç ve Kurtarma bölümünde Ayarlar yazan yere tıkla açılan pencerede Düzenle yazan butona tıkla açılan metin belgesinde

/noexecute=optin

yazan yeri bul ve aşağıdaki gibi değiştir

/noexecute=AlwaysOff

Metin belgesini dosya menüsünden kaydet ve kapat. Tamam, tamam diyerek pencerelerin kapanmasını sağla ve bilgisayarını yeniden başlat.

hOzc5F40Nj.jpg
kardeşimm burdaaa düzenlii butonunuu göremedimm vistaa kulanıyorumm değişik olmasınn....:melek

çokk sağolasınn kardeşimm ilginnn içinnn haletimmm sonundaaa hemm dep i kapatımm bide dvd makeri silip yeniden yükledimm sorunn çözüldüü çokkk teşekürlerrr...iyi forumlar..eyw...kardeşimm bidee buu dvd makerdan başka dvdrip formatındaki filmii dvd ye çekeceğim bi programm varmı tavsiye edeceğin nerodn falan veri diskindenn yapıyomm tvdee küçükk ekrann gösteriyo kendii dvd videonuu yap diyomm dvdrip formatını kabul etmiyo...

Geri