Denizli, stadından 100 bin YTL kazandı

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
DENİZLİSPOR Yönetimi, Atatürk Stadı’nın tribünlerinin isim hakkını çeşitli firmalara satarak kulübe 100 bin YTL kazandırdı.

Yeşil siyahlı kulübün yöneticisi Zafer Keskin, "Satılan tribünlerin toplam seyirci kapasitesi 1000 kişi. 15 bin kişilik stadın kalan bölümlerini de satmayı planlıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Hürriyet​

Alla Alla Nasıl Tribün Satılıyo:saskin Başkasına Satıyo Oda Kafasına Göre O Bölümün Fiyatınımı Belirliyoki? :saskin

mesela şükrü saraçoğlu stadındaki fenerium ve migros gibi bişey heralde

BİLETLERİ TOPTAN SATIYORLAR ! genelde bilet fiyatı nedir bilemiyorum 5 liraysa ; şirketlere toptan 3 liraya satıyorlardır heralde ! şirketler hem reklam için ! hem de çalışanlarını motive için alabilirler...ülker basketbol şubesi açıkken işçileri erken paydos ettirip basketbol maçlarına getirirdi...belki böyle bir şey olabilir ! + artık bir şey yapsınlar böyle her sene düşmeye oynamak nasıl bir duygudur anlamıyorum?

kombıne hesabı bısey olabılır ama tahmınım o trıbunun adını satıyorlar.. 1000 kişilik yer ı satsa fırmalara o da cok adaletsız olur ya kombıneyede kımse vermez... ali ipek gene bişiler yapmıs ya anlayamadım :D

satsınlar bakalım satacak bişey kalmadı zaten bu sene küme düşerler

Alla Alla Nasıl Tribün Satılıyo:saskin Başkasına Satıyo Oda Kafasına Göre O Bölümün Fiyatınımı Belirliyoki? :saskin
ben denizliliyim galiba isim hakından felan bahsediyo reklam alınan bölümü diyodur başka ne olcak ama iyi para kazanmışlar toptan vererek daha bir kısmıda duruyomuş güzel

Geri