Denize Çişinizi Yaparmısınız?

Denize Çişinizi Yaparmısınız?

• Kesinlikle yapmam.. !

Kullanılan: 47 21.5%
  • Çok nadir..

Kullanılan: 64 29.2%
  • Sık sık..

Kullanılan: 28 12.8%
  • En büyük zevkim..

Kullanılan: 45 20.5%
  • Hayatta yapmam ayakta yaparım..

Kullanılan: 11 5.0%
  • Nadiren zçarım bile :P

Kullanılan: 24 11.0%

• Kullanılan toplam oy
    219
Verilen cevapları baştan sona kadar okudum hatta kendi yazdığımı bile karnıma ağrılar girdi. Acayip felsefe yapmışız arkadaşlar :durdurun:durdurun

yapın gitsin ama insanlardan biraz uzakta durun acılın biraz! yoksa ayıp olur :):):

abi en büyük zevkim o benim ya denize işemek:D:Dnormaldekinden daha zevkli oluyo denemenizi tavsiye ederim.:D:D

Ahuahua yaf ben suya girdiğim anda bile göster cishim gelir :durdurun:durdurun:durdurun öyle bi özellik olduqu için sık sık demem gerekiyor :durdurun:durdurun:durdurun

desene bilmediğimiz bi yarar sağlıyormuşuz denize hadi yüzme bilmeyenlere hayırlısı kıyıda yüzenler düşünsün ben açıkta yüzmeyi severim :p

walla bayıla bayıla zevkten 4 köşe ola ola yapıyom. niyesi mi şimdi düşünün tam serinlemişsin. lan tamda sırası ya geldi. şimdi denizden çıkacan o sıcak kumlardan kurtulacanda ya bi tuvalet arıcan yada bi çalı arkası. war mı öle eziyet ya. en güzeli sessiz sakince gaz kaçağı olmadan hafiften hafiften bekleyerek birazda sağı solu gözetleyerek bırakmak oh be rahatladımmmmm

pazar pazar koptum :D anket süper :D evet olmazsa olmazlarımdan dermişim :D insan olan yapmamalı ama yapanlar var hatta S..canlar bile var :D

--------------------------------------------------------------------------------

İşeyince ne oluyoki demeyin..
Bilim adamlarına göre suyun minerali ve kaldırma kuvveti artıyomuş..
Bir yandan da yüzme bilmeyenlerin hayatları kurtuluyor..
ben işemem ama kızardım yapanlara megerse adamlar iii lik yapıyolarmış o zaman şöle bi kampanya lazım küresel ısınma yok mineral için çişinizi tutun ve denize işeyin :durdurun:durdurun

malûm yaz geldi tam sırası.. :)

Geri