Deniz Gezmiş'in Son AnLarı Ve Bıraktığı Mektup..

Türk=Bozkurt. Bu ne demek yahu. Türk'ü herhangi bişeye benzetme. Hele ki bir hayvana..

kimi vatanperver der kimi hain ben deniz gezmişi görmedim araştırmadım sadece kulaktan duyma bilirim

o yüzden umarım gerçekten vatanperverdir

Türk=Bozkurt. Bu ne demek yahu. Türk'ü herhangi bişeye benzetme. Hele ki bir hayvana..

Ovvj :)
Biraz araştırma yapın lütfen . . . Cahil Olmamalıyız. Özümüzü , Tarihimizi İyi Tanıyalım , İyi Bilelim . . .
Türk destanlarını okuyunuz inceleyiniz . . .
O zaman bu sozunuzden dolayı çok büyük bi hata yaptıgınızı goreceksınız :)

TuğяuL;4710415' Alıntı:
Türk Milletini kurda kuşa ve bilimum hayvan türlerine sokmaya bende karşıyım

Türklerin bilinen tarihi 4000 yıllık bir tarihtir.
Bozkurt, asırlardır yaşayan bir ülkünün, Büyük Türkçülük Ülküsü'nün sembolüdür .
4000 seneden beri bu var.
Sen ister karşı ol , ister sevme . Türksen BOZKURT'umda diyeceksin . . .
Bozkurt oldugunu ınkar edersen Türklüğünüde inkar etmiş olursun . . .
Umarım anlamıssındır.
Bu konular burdan anlatılmaz , okumak lazım.
Destanlarımızı oku.
Kendın kararını ver. . .
Konu'yu saptırmayalım. Oku , ÇOK OKU =)
Mesela Türk Irkına Mensupsun , Ama Koministsin , Solcusun , Ataistsin , vs . . .
Hepsinin Simgesi BOZKURT'dur . . .

arkadsım senn hayvan dediğin kurt kılığına girmiş gök tanrı demektir biraz git tarih edebiyat öğrenn böle konusma bu bozkurt destanında gecer

Senin dediğin gök tanrı Karahanlıların 920-958 yılları arasında ki hükümdarı Satuk Buğra Han'a kadardı.

Bu ne tezat yahu. Bas bas bağırıyorsunuz Türk - İslam ülküsü diye, sonra da kalkmış kurt kılığına girmiş gök tanrı bizim herşeyimiz diyorsunuz. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu..

Türklerin bilinen tarihi 4000 yıllık bir tarihtir.
Bozkurt, asırlardır yaşayan bir ülkünün, Büyük Türkçülük Ülküsü'nün sembolüdür .
4000 seneden beri bu var.
Sen ister karşı ol , ister sevme . Türksen BOZKURT'umda diyeceksin . . .
Bozkurt oldugunu ınkar edersen Türklüğünüde inkar etmiş olursun . . .
Umarım anlamıssındır.
Bu konular burdan anlatılmaz , okumak lazım.
Destanlarımızı oku.
Kendın kararını ver. . .
Konu'yu saptırmayalım. Oku , ÇOK OKU =)

Bak güzel kardeşim.Deniz gezmiş konusun daki fikrlerine sonuna kadar katılıyorum ama.

Bu KURT ve BOZKURT işi biraz traş gibi geldi.Boş işler bunlar boş

Allah ın kiatabında KURT da YOK BOZKURT da. sanırım sen yanlış kitapları okdun

Polisler sadece sol örgütleri araştırmıyor..Sağ örgütlerlede ilgileniyor..Tarafsız olmamakla ne alaka..?Polisleri suçlayamazsın...

(Yansı-14)
Örgüt, 12 Eylül 1980’e kadar (35) Emniyet mensubu, (23) asker ve (240) vatandaşımızı şehit etmiş, eski başbakanlardan Nihat ERİM ve koruma polisini İstanbul’da şehit ederek eylemlerini doruk noktasına çıkarmıştır.

Mesajın dewamı burada
http://www.hackhell.com/her-telden/...n-anlari-ve-biraktigi-mektup.html#post4704919

Bu wideoyuda izleyiniz..
YouTube - cezaevi operasyon

dediğim gibi arkadaşım. ben sana polisin.. o zamanki askeri yönetimin bir uzantısı gibi çalıştığını, emekli olan savcıların itiraflarını ve mahkemelerin, askerin onaylamadığı hiçbir hükme varamayacağıyla ilgili onlarca belge, bilgi ve makale (yaşayanların ağzından sağ- sol) verebilirim. fakat faydası olaz biliyorum. Amaç yaşanmış yakın tarihi ve olayları tartışmak ise eywl. yok herkes kendi inandığını başkasına kabul ettirmeye veya onaylatmaya çalışıyorsa bu pek mümkün değil.. Fikirler tartışılır inançlar değil..herkes kendi doğrusunu dogma haline getirmiş..onaylamayanı aforoz ediyor yok böyle birşey..

ne güzel yazmışsın. polis sadece solcularla ilgili işlem yapmadı diye..sen ozamanların hapse girmiş, biz devletten yanayız, gerekirse canımızı bu uğurda veririz, devlet bize zarar vermez diyen ülkü ocakları başkanlarının ve üyelerini gördükleri onursuzca mumeleden sonra ne söylediklerini biliyormusun..?

TuğяuL;4710436' Alıntı:
Bak güzel kardeşim.Deniz gezmiş konusun daki fikrlerine sonuna kadar katılıyorum ama.

Bu KURT ve BOZKURT işi biraz traş gibi geldi.Boş işler bunlar boş

Allah ın kiatabında KURT da YOK BOZKURT da. sanırım sen yanlış kitapları okdun

Yaşınız çok küçük belli . Fazla uzatmayım ben en iyisi .
Gidin babanıza , aile büyüğünüze veya tarih , edebiyat , türkçe vs. öğretmenlerinize sorun , Türk'ün ne demek oldugunu . . .
Ben Size Kuran-ı Kerim'i okuyun , Bozkurt'un ne demek oldugunu ordan ogrenın demedim . . .
Ben Türk Destanlarından Bahsediyorum , Tüm Türk Destanlarında Bozkurt Sözü Geçer Diyorum Siz Kuran-ı Kerim'de Bozkurt Yok Diyorsunuz :)
Boş iş hımmmmm . Türklüğümüzden Utanır Olduk , Türküm Demeye Utanır Olduk !
Türklüğü boş iş olarak gördük . . .
Allah'ın selamı uzerine olsun . . .
Hoşçakal .

TuğяuL;4710445' Alıntı:
Merak etme Türküz ve öyle kalacağız.Kimsenin utandığı yok. Ama biri türklüğü hayvalarla eş değer tutmaya çalışırsa asıl ozaman utanırım.Üye resmime bakarsan utanıp utanmadığı görüsün

Halen aynı sözler :)
Bozkurt Sözünü Senin ATAN Söyledi .
Ben söylemedim . . . Var etmedim yani . . . :)
Evet Avatar'ına bakıyorum , Güzel Türkiye'mizin resimi var . . .
Türke sınır çizilmez . . .
Tüm Türk Ülkelerinin Resimi Olsa Daha Çok Sevinirdim . . .
+ Benımkıde senın avatarın gıbı sadece Türkiye Dikkat Edersen :)
Ama bunada şükür :)
Türklüğünü inkar eden birisi , Türkiyemizin Avatarını kullanıyor.
Ne kadar güzel bişey . . .
Hoşçakal.

1970 Dönemi
Bu dönemde, bütün Dünyada yaygınlaşan öğrenci ve kitle hareketlerinden etkilenerek, ülkemizde de öğrenci ve terör örgütlenmelerinde gruplaşmalar ve bölünmeler yaşanmıştır.

(Slayt 9)
1970’de yapılan Dev-Genç kurultayında Genel Başkanlığa Ertuğrul KÜRKÇÜ’nün seçilmesi ile DEV-GENÇ tamamen Mahir ÇAYAN grubunun eline geçmiştir.

(Slayt 10)
Bunun üzerine, 28 Aralık 1970’de Deniz GEZMİŞ, Hüseyin İNAN ve Yusuf ASLAN önderliğinde Türkiye Halk Kurtuluş Ordusu (THKO) örgütlenmesi kurulmuştur.
Bu gelişmelerden sonra silahlanan gruplar, banka soygunu, adam kaçırma, silahlı saldırı türü eylemlerde bulunmuşlardır.

(Slayt 11)
Ekim 1970 DEV-GENÇ kongresinde, önderliğini Doğu PERİNÇEK ve arkadaşlarının yaptığı Proleter Devrimci Aydınlık Grubu DEV-GENÇ'den ayrılarak Türkiye İhtilalci İşçi Köylü Partisi (TİİKP)'ni kurmuşlardır.

(Slayt 12)
Mahir ÇAYAN ve arkadaşları, 1971 Ocak ayında bir bildiri yayınlayarak bundan böyle Türkiye'de devrimci hareketin Marksist-Leninist bir partiye bağlı olarak yürütülmesi gerektiğini belirtmişler ve kurdukları örgüte de Türkiye Halk Kurtuluş Partisi/Cephesi (THKP/C) adını vermişlerdir.
Yapılan operasyonlar neticesinde terör örgütü mensuplarının bir kısmının öldürülmesi, bir kısmının cezaevine alınması örgütte bir sessizlik dönemi meydana getirmiştir.Ancak 1974 yılında çıkarılan Af ‘la örgüt tekrar toparlanmaya başlamıştır.
1975 yılında Devrimci Gençlik adı altındaki kuruluşların birleşmesi ile tekrar Devrimci Gençlik Federasyonu (Dev-Genç) örgütü kurulmuştur.Bu dönem Dev-Genç örgütü Ankara Yüksek Öğretim Derneği (AYÖD), İstanbul Yüksek Öğretim Derneği (İYÖD) ve Erzurum Yüksek Öğretim Derneği (EYÖD) dernekleri tarafından oluşturulmuştur.Devrimci Gençlik Dernekleri Federasyonu (DGDF) ülke genelinde 70 civarında öğrenci kuruluşunu içine almıştır.

(Slayt 13)
1974 yılında Ankara Yüksek Öğrenim Derneği (AYÖD) isimli Marksist-Leninist ideolojiyi benimseyen gençlik organizasyonu içerisinde faaliyet gösteren Abdullah ÖCALAN ve arkadaşları tarafından PKK 'nın ilk temelleri atılmıştır.
Bu yıllar, üniversite öğrencileri arasında sağ-sol çatışmalarının yaşandığı, banka soygunları ve adam kaçırma eylemlerinin görüldüğü bir dönem olmuştur.

Halen aynı sözler :)
Bozkurt Sözünü Senin ATAN Söyledi .
Ben söylemedim . . . Var etmedim yani . . . :)
Evet Avatar'ına bakıyorum , Güzel Türkiye'mizin resimi var . . .
Türke sınır çizilmez . . .
Tüm Türk Ülkelerinin Resimi Olsa Daha Çok Sevinirdim . . .
+ Benımkıde senın avatarın gıbı sadece Türkiye Dikkat Edersen :)
Ama bunada şükür :)
Türklüğünü inkar eden birisi , Türkiyemizin Avatarını kullanıyor.
Ne kadar güzel bişey . . .
Hoşçakal.

Seni okurken bile gülüyorum.Nyese senin türklük anlayışın senin olsun benim ki benim

Maalesef burdada oldugu gibi her ortamda günümüzün tatlı su yobazları deniz gezmişi kotuluyor .Bilip bılmeden kucuk cocuklar bıle ona karsı yorum yapabılıyor nedense ..bu ülkenin tam bağımsızlığı için mücadele eden birini , mustafa kemal'in bağımsızlık mücadelesini sonuna kadar sürdüren bir insanı , yaşasın tam bağımsız türkiye! yaşasın marksizm-leninizm! yaşasın türk ve kürt halklarının kardeşliği! yaşasın işçiler, köylüler! kahrolsun emperyalizm!" diyeren canını feda eden bi adamı bu kadar asagılamaktan cekınmeyen bu ınsanları gorunce cıddı anlamda karnıma agrılar gırıyor ..bilimsel sosyalistti deniz gezmiş , o tam bağımsız türkiye mücadelesinde yaşamını feda etmekten kaçınmayan bir insandı . hataları da vardır. ancak bu hatalar, türkiye sosyalist hareketinin tarihinden bağımsız değildir. türkiye sosyalist hareketinin eski tüfek diye anılan ve hala 90. yaş günleri kutlanan adamların zamanında maceracılığın sırtını sıvazlamaları, bu hatalarda belirleyici etkenlerden olmuştur.iki deniz vardır. birisi 1968 'de doruğa çıkan devrimci kitle eyleminin önderliği içinde yer alan deniz, diğeri 1971 maceracılığında iradi bir çabayla devrimci bir çıkış yaratmaya çalışan deniz. deniz gezmiş'i deniz gezmiş yapan ise kitle mücadelesidir. yaptığı yanlışlar gençliğinin ve en önemlisi devrimci bir partinin önderliğinden yoksun oluşundandır.türkiye'nin bağımsızlık mücadelesi, deniz gezmiş gibi devrimcilerin mücadelesinden güç alarak yoluna devam ediyor ve edecektir.

Maalesef burdada oldugu gibi her ortamda günümüzün tatlı su yobazları deniz gezmişi kotuluyor .Bilip bılmeden kucuk cocuklar bıle ona karsı yorum yapabılıyor nedense ..bu ülkenin tam bağımsızlığı için mücadele eden birini , mustafa kemal'in bağımsızlık mücadelesini sonuna kadar sürdüren bir insanı , yaşasın tam bağımsız türkiye! yaşasın marksizm-leninizm! yaşasın türk ve kürt halklarının kardeşliği! yaşasın işçiler, köylüler! kahrolsun emperyalizm!" diyeren canını feda eden bi adamı bu kadar asagılamaktan cekınmeyen bu ınsanları gorunce cıddı anlamda karnıma agrılar gırıyor ..bilimsel sosyalistti deniz gezmiş , o tam bağımsız türkiye mücadelesinde yaşamını feda etmekten kaçınmayan bir insandı . hataları da vardır. ancak bu hatalar, türkiye sosyalist hareketinin tarihinden bağımsız değildir. türkiye sosyalist hareketinin eski tüfek diye anılan ve hala 90. yaş günleri kutlanan adamların zamanında maceracılığın sırtını sıvazlamaları, bu hatalarda belirleyici etkenlerden olmuştur.iki deniz vardır. birisi 1968 'de doruğa çıkan devrimci kitle eyleminin önderliği içinde yer alan deniz, diğeri 1971 maceracılığında iradi bir çabayla devrimci bir çıkış yaratmaya çalışan deniz. deniz gezmiş'i deniz gezmiş yapan ise kitle mücadelesidir. yaptığı yanlışlar gençliğinin ve en önemlisi devrimci bir partinin önderliğinden yoksun oluşundandır.türkiye'nin bağımsızlık mücadelesi, deniz gezmiş gibi devrimcilerin mücadelesinden güç alarak yoluna devam ediyor ve edecektir.

Sen Doğruları yazarmıydın hakikat ? yada bu doğru senin işine gelio die mi?

Aynen doğru da

Hem komünist hem müslüman olan birsürü kişi vardır.

Marksizim ve Leninizm de Din yoktur.

Komünizmde Din oalbilir.

Komünizm sadece Sınıf ayrımına son vermek ve kapitalist yaşantının yanlış olduğunu savuınur..

Ateist olun demez..

Çarpıtmayalım..

Ayrıca Evrim die bişi vardır kimse inkar edemez..

Emeine sağlık mozole..

çok ii konu

Deniz gezmiş bi silah tutuyor bi tutmuyor..Bi Marksizim ve Leninizm deskteliyor..Bi desteklemiyor..

Ne olduğunu anlamdım .. :thumbdown:

Atatürk çümü dedin.Kendin İnanıyormusun buna. Atatürk Marksist Leninis st bir rejim isteseydi onu kurardı.atatürk ün kurduğu rejimi yıkıp Rusyadan ithal bir rejim hayali peşinde koşan bunun için eline silah alıp devlkete kurşun sıkan Atatürk ün kurduğu bankayı soyan kişi yi Kahraman mı kabul edeceğiz

Sen edebilirsin. Yani sana göre kahraman olabilir ama bana göre TERÖRİST

Kıpkızıl solaklar "Deniz Deniz" diye böğürmeye başladılar gene

Geri