Deniz Gezmiş'i idam eden hakim öLdü

aklından zorun var ve zihniyetin belli birisin kimi öldürmüşde söyle sayende bilginsinya ögreniriz.

sen ölsen ne olur ki. senden övgüyle bahsedenler yani senin gibiler olduğu sürece ölmüşsün kalmışsın ne değişir paşaa.
bende üzüldüm evet. ama öldüğüne değil bu kadar uzun süre yaşadığına üzüldüm.

Askeri seven , savunanlara bak hele zamanında askerlerin yaptıklarından muzdaripler...
Deniz Gezmiş iyi biri olabilir , kötü biri de olabilir bu kadarı beni ilgilendirmiyor...
Benim alkış tutacağım ABD ve diğer emperyalist ülkelere karşı beslediği kin ve Filistin de gerilla eğitimi görüp israile karşı bile kurşun sıkmış olması...
Deniz Gezmiş iyi biriydi deyip , diğer üyelere çatanlar bu yazdıklarımın yolunda dahi olabildiniz mi?
Deniz Gezmiş kötü biriydi deyip diğer üyelere çatanlar bu kadar ABD ve israile çatabildiniz mi?

Deniz Gezmiş in fikriyat ının gelecek yıllarda PKK yı doğurması ise nefret edilecek yanı...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

Deniz gezmiş ve diğer idam edilen vatandaşlarımızın yükünü tamamen bu elemana bağlamakta yanlış.
Emir kulu nihayetinde verdiği kararlarda önünde kurallardan esinlenerek ortaya çıkmış.
O zamanki zihniyete sövmek lazım.

ABD köleliğine karşı gelmenin cezasının asılmak olduğu bir zihniyet söz konusu.
Ne iç burkucu vay be...

"Emeklilik sonrası siyaset de yapan Ali elverdi, Çankaya'daki evinde yemek yerken fenalaştı. hastaneye kaldırılırken, ambulansta ölen emekli hakimin, yediği yemeğin, nefes borusunu tıkadığı açıklandı."

yarın 39 yıl oluyor... mezarında rahat uyuma!!! cehennem ateşinde yan!!!

Siz kim oluyorsunuz ki Hakim'in Deniz Gezmiş'e hesap verceğini söylüyorsunuz ?
Deniz Gezmiş çok mu iyiymiş ? Birde 1 kişi bile öldürmemiş denmiş..Yuh derim ben..Polis ve asker bile öldürmüştür..Şimdi öldürmemiş diyorsunuz..Biriniz başka bişey diyor..Biriniz başka bişey ..Bir dediğiniz bir dediğinizi bile tutmuyor..

Teröristi burda kahraman ilan ediyorsunuz.

Polis ve Askeri Öldürürken Yanında Mıydın Acaba ? Cok net Konustun Cünkü . Deniz Gezmiş'i Vatan Haini Gösterenler, Kendisininde Savunmasındaki gibi " Anayasa Bütünlüğünün bozulmasını" isteyenlerdir. Dolayısıyla bu İddaaları Güclendirebilmek icin Bu Tür İddalar Atmışlardır ortaya. Hee bende o günleri yasamadım bilmiyorum ancak , O Günleri gören bilen Büyüklerimizin Bize Anlattıkları Kesinlikle Deniz Gezmiş'in ne Askere Ne Polise Kurşun Sıkmadığı ve bu Şekilde Hicbir Emniyet Gücünün Canına Kastetmedigi Yönündedir. Ve Yine Deniz Gezmiş Savunmasında İdam Cezası Aldıgını biLe Bile Hicbir baskı ve kuvvet Altında kalmadan Söyledigi o Son Söz Herseyi Acıklıyor.

Bu Gün haLa Ulu Önder'in İslam Düsmanı Oldugu İddaaları ORtalarda Geziyor. Ama buna Kimse İnanmıyor İnanmak İstemiyor. Türkiye Cumhuriyetini Kurdugu ve Bu Ülkeye Bagımsızlık Kazandırdıgı İcin. Peki Deniz Gezmiş Ne Yapmış ? Amerikan Emparyalizmini Yıkma Cabaları ve Türkiye'nin Bagımsızlıgını Göstermek. Peki Bu Adamlar Neden İdam EdiLdi ? Önce Bunu Bi Düsünmek Lazım .. Demekki İdamını İsteyen,İdam Cezası Almasını Saglayan Kişi ve Kişilerin O aman İşine Gelmemiş.

Sözün Özü Şu ki ;

Aaslında O Zaman Olanlar , Bugüne Işık Tutmuş..

Bu ülkede bu gün Deniz Gezmiş'e çamur atanlar Deniz Gezmiş'in vatanını milletini sevdiği ve emperyalizme karşı koruduğunun yarısını yapsa Türkiye bu halde olmazdı.

Geri