yenissary
New member
ülke ne zman bi çukura girerse devrim şart olur onlar ve arkadaşları en iyisini yaptı ...onu bunu bilmem ülkenin kurtuluşu için devrim şart şu zamanda bile
Atatürk kurtuluş savası sırasında dönemin padişahı tarafından vatan hainligiyle suçlanıyor ve yakalandıgı yerde kellesinin vurulması isteniyordu.
İşte o dönemde senin gibi şeriatçılar savaşmaktan korktukları için bütün gün evlerinde oturup ingilizlerin mi yoksa fransızlarınmı boyunduruguna girsek diye düşünüyorlardı.
Eğer Atatürkte o dönem sizin gibi düşünseydi şu an bu devletimiz olmayacaktı.
İşte bu yüzden Deniz Gezmiş gibi Mahir Çayan gibi tam bağımsızlıgı savunanlar terörist degil vatanseverlerdir.Sizler
gibi hayattaki tek özelligi cuma namazına gitmek olan ve tüm gün kahvede oturup cuma namazı çıkışında Cumhuriyet alehinde bagıranlardır asıl vatan hainleri...
Ve bizde bu kişilerden birgün hesap soracagız diyoruz.
Anlayana tabi...
Tam bağımsız demek senin gib Amerikan emperyalizmine esir olmuş gençlerin olmadığı hiçbir gücün iç işlerimize tesir etmediği tüm kararların halk tarafından alındığı bir Türkiye demektir eğer bunu anlayamayacak kadar da kafan çalışmıyosa yorum felanda yapma...
Sen haddini bil önce, sonra yorum yap. Amerikan emperyalizmi derken ayağınızda Converse ayakkabıyla dolaşmasını, McDonalds dan BurgerKing den yeyip Marlbora içmesini iyi biliyorsunuz... İşinize geldimi Amerikan Emperyalizmi, işinize gelmedimi başka birşey...
işallah dediğimi ters anlamazsın ama yazını görünce üzüldüm..[{TuC€Du}];3019113' Alıntı:dewrim diye bi kawram yoq tarihimizdede yoq edebiyatımızdada yoq TÜRKÇÜLÜK,MİLLİYETÇİLİK gibi kawramLar war daimada oLucak eğer bi dewrim gerekirse bunLarın ikisi bizi dunya nın en iyisi yapar !!
işallah dediğimi ters anlamazsın ama yazını görünce üzüldüm..
kendine milliyeti diyen birisi neden kendi alfabesini kötü kullanır bizde w harf varmı yok q harfi varmı yok.
eğer sizde böyle yaparsanız vatan hainleri naapmaz.
işallah lafımı ters anlamazsın.
[{TuC€Du}];3019025' Alıntı:bız vatanı karsılıksız sevdık kımse ınanmadı bız vatan ugrunda canımızı verırız dedık bos konusma dedıler vatanın ugrunda olduk bu olmadı gıt ısıne dedıler polısın askerın gıremıdı yerlerere gırdık uzerımıze sılah sıktılar bır can verdık bın can aldık vatanı kurtarmak sızemı dustu dedıler sorguladılar sucladılar hukum guydırdıler ama yılmadık hıc bır zaman ne adeletten kortuk nede cakkallardan hep yuruduk hep yuruduk yururken vuruduk vurulduk bır olduk bın dırıldık bız vatanı sevdık sevmeyenlere sevdırdık omrumuzu verdık yıllarca bazen kendımızı savaslarda bazen hayatımızı yasadık ama her gunumuz her gecemız vatanı sevmekle gectı bız ıslam dedık vatan bayrak dedıkce bıze bazı kahpeler fasıst dedı basımıza dınsızler musalla oldu onları bıtırdık vatansızlar geldı onları da bıtırdık artık kahpeler bunları n kalesını ıcten yıkalım dedıler ama basaramadılar baramayacaklarda tekrar soyluyoruz bız bu vatanı karsılıksız sevdık bızden kolumuzu ıstesınler keselım verelım canımızı ıstesınler verelım ama bızden vatanımızı ısteyen varsa işte onun canını alırız kanını akıtırız bız buyuz boylede kalacaz kımse vatanımıza goz dıkmesın o gozlerı yerınde sokerız
..... Ülkücü Gençlik.....
gezmiş hakkında kitap okumadan yorum yazılmasın demişsinde, daha nice yorumlar yapıyorsunuz, yok fettocu, yok şerefsiz bilmem kim diye...
Allah aşkına siz ne okuyorsunuz o halde?
o 3 kişiyi eleştirenler şöyle böyle demişsin.. sen kimsin ki buna karar veriyorsun?
Tam bağımsız ne demek onu anlamıyorum. Yarım bağımsızlıkta mı var acaba?
BEN TATMİN OLMADIM BANA 3 ÇEYREK YAPARMISIN USTAAA???
Sen haddini bil önce, sonra yorum yap. Amerikan emperyalizmi derken ayağınızda Converse ayakkabıyla dolaşmasını, McDonalds dan BurgerKing den yeyip Marlbora içmesini iyi biliyorsunuz... İşinize geldimi Amerikan Emperyalizmi, işinize gelmedimi başka birşey...
evet şimdi bu yazıyı analiz etmeye başlayalım;
sorguladılar sucladılar hukum guydırdıler demiş şair ama yalan söylemiş çünkü counterguerillalar bizzat abd ve devlet destekli olduğu için bunlar hiç bir bedel ödemeden devrimci gençlerin kanını döktükleriyle kaldılar,şair burda vatan sevgisinden bahsetmiş ama hizmet ettiğin şeyin ne olduğunu bilmezsen vatan yerine emperyalistlere ve işbirlikçi hainlere hizmet etmiş olursun,çiftçi ahmetin hakkını savunan mehmeti öldürerek johna hizmet etmiş olursun,şair burda islamdan da bahsetmiş sorsan atatürk der canım önderim der ama bilmez ki chp nin kuruluş program ve tüzüklerinde ve kemalizmde milleti biraraya getiren öğelerden din kasıtlı olarak dışlanmıştır ve bu da çok doğaldır ki herkes müslüman olmak zorunda değildir,ne yani bir adam dinsiz olunca sen müslümansın diye ondan üstün mü oluyorsun yasalar da böyle bir şey mi var,faşistlikle suçlanmakdan yakınan şairin dinlere inanmayan vatandaşlarımızı öldürmek istemesi faşistlik olmuyorsa ne oluyor bunu bana izah edebilecek biri var mı,ben ateistim ama bu ülke için ne yapsam diye her gün uğraşıyorum bilen bilir,sen kim oluyorsun da bunu sorgulama cürretini gösteriyorsun ey şair,bak kendi cümlelerin seni ele veriyor,altı okdan biri laiklikdir demek ki ülkücü demek anti laik yani kemalist olmayan demek bu kadar basit işte,şair cümlelerini kolunu bacağını vererek bitirmiş ama bence kimse senin koluna bacağına tenezzül etmez şair birde tehdit savurmuş ona da hodri meydan,biz bu vatanı mustafa kemalden emanet aldık işbirlikçilere,üç beş kendini bilmez sözde vatansever uygulamada abd kuklası counterguerilla kılıklı çapulcuya teslim etmeyiz,yaşadığımız her gün emperyalizm tehlike altında olacak,devrim ateşi tüm dünyada yayılıyor ve haklı olan ideolojimiz elbet günün birinde bu çift başlı yılanı alt edecek,emek olduğu sürece devrimcide var olacaktır bunu kimse unutmasın.
[{TuC€Du}];3019214' Alıntı:bende senin konuşmanı enaliz edeyim !!
Devrimcisin oylemi devrimcisin, devrimci olupta her iki lafından biri emperyalist idoloji bilmem nee !! gibi terimler kullanmayan bi devrimci varmı..??
Devrimciyim diyen çok burdada çok kafası ezilen devrimcide çok ..!!
Bna şair kendi konuşmalarıyla kendini ele veriyor diyosun bide ben ateist bilmem neyim diyosun sonrada ben sizden daha çok düşünüyorum diyosun bunu klavye başında soyluyosun ALLAH bilir normal hayatta yolda yururken yolda gorduğun bir çöpü alıp çöp tenekesine atıyomusun devlet malına zarar verelenleri uyarıyomusun ..!!
Biz ÜLKÜCÜ TÜRK genciyiz davamız yolumuz bir ...
Rehberimiz KUR-AN , Hedefimiz Turan ' dır ..!!
Rehberiniz kim !!!! Hedefiniz kim !!!
Rehberiniz : DENİZ Hedefiniz : Okyanus ... mu ?
Kendi içinizdeki sorunları halledemiyosunuz gelmiş burda babalanıyosunuz ..!!!
Sizin amacınız yok bunu unutmayın kendinize uğraş arıyosunuz ne dininiz ne imanınız ne hedefiniz var ...
Size sadece BAĞBUĞUN tek lafı yeter ...
DALDAN DÜŞEN YAPRAĞIN AKIBETİNİ RUZGAR TAİN EDER.....
Bağbuğ Alparslan TÜRKEŞ ...
Sen sadece klavye delikanlisin gizli tehditler savuracagina fikrini savun savunabilirsin kafasi ezilir falan.
[{TuC€Du}];3019113' Alıntı:dewrim diye bi kawram yoq tarihimizdede yoq edebiyatımızdada yoq TÜRKÇÜLÜK,MİLLİYETÇİLİK gibi kawramLar war daimada oLucak eğer bi dewrim gerekirse bunLarın ikisi bizi dunya nın en iyisi yapar !!
[{TuC€Du}];3019214' Alıntı:bende senin konuşmanı enaliz edeyim !!
Devrimcisin oylemi devrimcisin, devrimci olupta her iki lafından biri emperyalist idoloji bilmem nee !! gibi terimler kullanmayan bi devrimci varmı..??
Devrimciyim diyen çok burdada çok kafası ezilen devrimcide çok ..!!
Bna şair kendi konuşmalarıyla kendini ele veriyor diyosun bide ben ateist bilmem neyim diyosun sonrada ben sizden daha çok düşünüyorum diyosun bunu klavye başında soyluyosun ALLAH bilir normal hayatta yolda yururken yolda gorduğun bir çöpü alıp çöp tenekesine atıyomusun devlet malına zarar verelenleri uyarıyomusun ..!!
Biz ÜLKÜCÜ TÜRK genciyiz davamız yolumuz bir ...
Rehberimiz KUR-AN , Hedefimiz Turan ' dır ..!!
Rehberiniz kim !!!! Hedefiniz kim !!!
Rehberiniz : DENİZ Hedefiniz : Okyanus ... mu ?
Kendi içinizdeki sorunları halledemiyosunuz gelmiş burda babalanıyosunuz ..!!!
Sizin amacınız yok bunu unutmayın kendinize uğraş arıyosunuz ne dininiz ne imanınız ne hedefiniz var ...
Size sadece BAĞBUĞUN tek lafı yeter ...
DALDAN DÜŞEN YAPRAĞIN AKIBETİNİ RUZGAR TAİN EDER.....
Bağbuğ Alparslan TÜRKEŞ ...
bunları yazdıgın adamın bu olaylarını yaptıgına şahit oldun mu?
kendin yazıp kendin oynama senaryonu.komik duruma düşme daha fazla
[{TuC€Du}];3019295' Alıntı:biz burda genelde oyle yapıyoz ne yapalım yapımız bu ..!!