Deniz Feneri'ndeki AKP bağı

emrah1607

Banned
Reaction score
0
Deniz Feneri'ndeki AKP bağı

Erdoğan ın istemiyle başkan yardımcılığına getirilen Ertemel derneğin kurucularından

Almanya’da yolsuzluk nedeniyle yargılaması yapılan Deniz Feneri Derneği’nden 6 milyon 940 bin Avro yardım alan Türkiye’deki Deniz Feneri’nin kurucularından Nurettin Ertemel’in İstanbul İl Genel Meclisi’nde AKP’den üyelik yaptığı saptandı.

Ertemel’in daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın istemi üzerine AKP’li Siirt Belediyesi’nde başkan yardımcılığına getirildiği anlaşıldı.

Deniz Feneri Derneği’nin Türkiye ayağı AKP’ye kadar uzandı. Geçen yıllarda Fatih Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Nurettin Ertemel, Deniz Feneri Derneği’nin kurucuları arasında yer aldı. Ertemel Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapan Nurettin Ertemel, İstanbul İl Genel Meclisi’nde AKP’li üye olarak görev yaptı. Nurettin Ertemel, bir süre sonra ise Başbakan Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle Siirt Belediye Başkan Yardımcılığı’na getirilmişti.

Bu dönemde, AKP’li meclis üyelerince de gündeme getirilen ve AKP milletvekili Egemen Bağış’ın adının karıştığı çöp toplama işinin ihalesindeki yolsuzluk iddialarında Ertemel’in de adı geçmişti. Bunun üzerine 2006 yılında eşinin memleketi Siirt’e giden Tayyip Erdoğan, “2.5 yılda Siirt ne haldeydi, son 2 ayda ne hale geldi görüyorsunuz. Nurettin Bey belki sizin yapamadığınızı yapacaktır” diyerek, Nurettin Ertemel’e sahip çıkmıştı.

Ertemel aynı zamanda Almanya’da yargılaması yapılan Deniz Feneri Derneği’nden 6 milyon 940 bin Avro yardım alan Türkiye’deki Deniz Feneri’nin kurucuları arasındaydı. Erdoğan siyasi yasağı nedeniyle seçime girememiş, ancak partisi iktidara geldikten sonra yapılan yasal ve anayasal değişikliklerin ardından milletvekilliği yolu açılmıştı. Bunun üzerine de Siirt’ten milletvekili seçilen Mervan Gül istifa ederek yerini Erdoğan’a bırakmıştı. Bir sonraki yerel seçimlerde de Erdoğan, Mervan Gül’ü Siirt belediye başkan adayı yapmış ve Gül bu göreve seçilmişti.

Kanal 7 bağlantısı...

Türkiye’deki Deniz Feneri Derneği yöneticisi İbrahim Altan, Kanal 7 ile derneklerinin hiçbir bağının olmadığını açıklamasına karşın Deniz Feneri’nin ilk kurucuları arasında yer alan ve kendisini “şair-sunucu-TV program yapımcısı” olarak tanımlayan Uğur Arslan Kanal 7’de “Deniz Feneri” programını sürdürürken, büyük ilgi üzerine 1988 yılında “Deniz Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği”nin kurucuları arasında yer aldı. Uğur Arslan aynı zamanda derneğin yönetim kurulu başkanlığını da üstlendi.

ÜLKÜCÜ HABER

http://www.ulkucuhaber.com/

Ya bildiğiniz bu kadar işte
Olayın soruşturmasını yapan Alman Savcı bile böyle bir bağın olmadığını söylediği hatta olayı soruşturmak için giden CeHaPe li heyeti odasından güvenlik zoruyla attırdığı halde hala böyle bir bağ'dan bahsediyorsunuz..

alman savcının biz ne dediğini iyi biliyoruz . ayrıca chp lilerin odadan atılmasının yalan olduğuyla ilgili 50 tane haber verildi forumda . saçmalamadan önce bi forumda arama yapın ondan sonra gelin buraya yaw .

At çamuru izi kalsın ama o çamuru atmaktan bile aciz ve zavallı bunlar :)))))))))))))

çamur attığımızı iddia ettiğin kişiler keşke temiz olsada çamur atsak .

ya çamurdan bir yerleri görünmüyorsa ne yapcaz .zaten çamur hemde pis çamur . bidaha çamur atmaya gerek yok kimseye .

ayrıca yukarda yazılanları okusaydınız yada anlasaydınız ne yapmaya çalıştığımızı anlardınız . ama sizden bunu da beklemiyorum .beklersem gökten armut beklemiş kadar yanlış yaparım .farkındayım . amacım size ulaşmakta değil zaten . anlayana ve üstüne alınana

yorumlarınızda iddialarda bulunuyor iseniz lütfen kaynak belırtın aksı takdırde beyanınız sılınecektır.
uslubunuza dıkkat edın beyler!

bi güneş balçıkla sıvanmaz diyolar bi çamur at izi kalsın diyolar...
Çamur atıyosak da üzülmeyin nasıl olsa güneşiniz balçıkla sıvanmıyomuş..

nerde bi hayır işi var onun önünü kesip her bişeyi akp yle birleştiriolar ya helal olsun yaw kozunuzu burda diil seçimlerde gösterinnn!!!en iyi cevap seçimlerde verilen cvaptır

nerde bi hayır işi var onun önünü kesip her bişeyi akp yle birleştiriolar ya helal olsun yaw kozunuzu burda diil seçimlerde gösterinnn!!!en iyi cevap seçimlerde verilen cvaptır

TEK dayanağınız din istismarı ile ,kömürlerle elde edilen seçimleriniz .hemen bisey oldumu sandık sandık diye bağırıyorsunuz .

hayır işini gördük .akp lilerin yada akp ye yandaş isimlerin ceplerini hayır işleri aracılığı ile nasıl doldurduğunu siz hariç artık bütün dünya biliyor . ama siz hala hayır işi diyorsunuz . çalmak çırpmak ne zamandan beri hayır işi oldu ve hangi dini kaynakta hayır işi olarak geçiyor çalmak çırpmak söylermisin

ne calmıs ne etmıs hanı soyle goster bana ...medyadan dolmaya alısmıssınız cogunluk ne derse ona he diyosunuz yazık beee.....ama türkiye cevabını verıo sıze secımlerde !!!ben daha baska bıse demıyom ....demek sız cok akıllısınız caldıgını bır sız goruyosunuz ....dını ıstısmar eden bensem sende yobazsın!

ne calmıs ne etmıs hanı soyle goster bana ...medyadan dolmaya alısmıssınız cogunluk ne derse ona he diyosunuz yazık beee.....ama türkiye cevabını verıo sıze secımlerde !!!ben daha baska bıse demıyom ....demek sız cok akıllısınız caldıgını bır sız goruyosunuz ....dını ıstısmar eden bensem sende yobazsın!

kardeşim sen hangi ülkeden geldin buraya . sen nerde yaşıyosun söylermisin .

bütün dünya deniz feneriyle çalkalanıyorken sen uyuyormuydun . hadi uyuyordun bari şimdi aç izle haberleri .hala haberler çalkalanıyor .

hani göster bana demişsin . sen kendin bu zamana kadar göremediysen sana ne göstersek az . o küçük gördüğün medya bu ülkede nelere sebep oldu bir düşün bakalım .

türkiye bize vermiyo cevabını . türkiye kendi durumunu gözler önüne seriyor .

oy verenlerin yarısı tarikatcı ve dış güçlerin işbirlikçileri . fener rum patrikhanesi bile akp ye vericez dediler .

azınlıklara ve sorunlu kürtlere tanıdığı haklar sayesinde her yerden oy alıyor . işbirlikçiler tarikarcılar ve bölücüler . tüm bunlardan oy almak herkesin harcı değil .

biz çok akıllı falan değiliz yanlış anladın .biz sadece KÖR değiliz. allaha şükür neyin ne olduğunu görebiiyoruz . birde akp den menfaatimiz olmadığı ve olamıyacağı için burda ve her yerde rahat rahat konuşabiliyoruz .

size yazıkki hala bize burda utanmadan bu şekilde konuşabiliyorsunuz .

dini istismar eden sensen sen zaten yobaz oluyorsun . benim yobaz olmama gerek yok .

kelimelerini daha dikkatli kullanmanı tavsiye ediyorum .akp holiganlığı ile bir yere varamazsın.

bi bellemişşsizn gene soyluyorum tarıkatcılar felan...yaw tarıkatcılık ne demek sen bılıyonmu .... dua ette Allah senıde tarıkatcı etseın .....sadece bu dunyayı dusunme obur tarafıda dusun.....akpnın dın zerınden yaptıgı tek sey bazı kesım nasıl laiklik ıcın basortusunu ıstemıyorsa ,,onların 2 katı basortu sevdalısı vardır...akp nın suana kadar yaptıgı tek sey sızın zihniyetınıze uymamak ve bu yuzden yıllaran berı haykırıosunuzzz...ulkede sadece sız yoksunuzzz!!!

bi bellemişşsizn gene soyluyorum tarıkatcılar felan...yaw tarıkatcılık ne demek sen bılıyonmu .... dua ette Allah senıde tarıkatcı etseın .....sadece bu dunyayı dusunme obur tarafıda dusun.....akpnın dın zerınden yaptıgı tek sey bazı kesım nasıl laiklik ıcın basortusunu ıstemıyorsa ,,onların 2 katı basortu sevdalısı vardır...akp nın suana kadar yaptıgı tek sey sızın zihniyetınıze uymamak ve bu yuzden yıllaran berı haykırıosunuzzz...ulkede sadece sız yoksunuzzz!!!

normalde tarikat iyi bişeydir ben bişe demiyorum . ama günüzümüzde çoğu tarikatın kökü amerikanın ingilizlerin elindedir .çoğu tarikat ve cemaat onların güdümündedir . tabiki temiz olanları da vardır .ancak çoğunun durumu içler acısıdır . böyle olduğu içinde halktan gereken desteği ve ilgiyi görememektedirler .

bugün tarikat dediğimiz o grupların liderleri şu partiye oy verceksiniz diyebiliyorlar .bir çoğu siyasilerin emriyle sadece seçimlerde belli bir tabana hükmedebilmek için birilerinin güdümde çalışıyorlar . ben bu tarikatlardan olmayı istemem . allah bana bunları nasip etcekse etmesin .

ak başörtüsünü çözmek isteseydi mhp nin teklifine sıcak bakardı .

7 yıldır tek başına iktidar olacaksın ve bir şeyi çözemiyeceksin adama gülerler be

zaten akp nin niyeti çözmek olsaydı mhp nin bütün kesimlerin kaygılarını giderecek teklifine sıcak bakardı . ama o ne yaptı gitti kendi bildiğini okudu anayasa mahkemeside kabul etmedi .

baş örtüsünü siyasete alet ettiklerinin en açık ispatı 7 senedir tek başına iktidar olmalarına rağmen bunun üstünde yeterince durmayışlarıdır .

normalde tarikat iyi bişeydir ben bişe demiyorum . ama günüzümüzde çoğu tarikatın kökü amerikanın ingilizlerin elindedir .çoğu tarikat ve cemaat onların güdümündedir . tabiki temiz olanları da vardır .ancak çoğunun durumu içler acısıdır . böyle olduğu içinde halktan gereken desteği ve ilgiyi görememektedirler .

bugün tarikat dediğimiz o grupların liderleri şu partiye oy verceksiniz diyebiliyorlar .bir çoğu siyasilerin emriyle sadece seçimlerde belli bir tabana hükmedebilmek için birilerinin güdümde çalışıyorlar . ben bu tarikatlardan olmayı istemem . allah bana bunları nasip etcekse etmesin .

ak başörtüsünü çözmek isteseydi mhp nin teklifine sıcak bakardı .

7 yıldır tek başına iktidar olacaksın ve bir şeyi çözemiyeceksin adama gülerler be

zaten akp nin niyeti çözmek olsaydı mhp nin bütün kesimlerin kaygılarını giderecek teklifine sıcak bakardı . ama o ne yaptı gitti kendi bildiğini okudu anayasa mahkemeside kabul etmedi .

baş örtüsünü siyasete alet ettiklerinin en açık ispatı 7 senedir tek başına iktidar olmalarına rağmen bunun üstünde yeterince durmayışlarıdır .

ya bırak insanlar görmek istemedikten sonraa...
sandık sandık diyolar bizde şey diyelim bi 10 yıla çıkar acısıı o zaman tarikatlar gelir bunları kurtarır ben dinimi kendi içimde yaşıyorum tarikatın ne gereği varrr..
imamlarla müezzinlerle muhabbet neyinize yetmiyo

acıkcasıı ben bekliyorum boyle haberleri arkadaşlardann ne gariptirrkiiii ergenekon patladğınnda bi haber bilee geçmediler burda. Ne zaman girsemm düşman politikası güdülmekte acıkcası ben inanmıyorum sizin vatan sevginizin olduğunuu olsaydı türkiyey zarar bütün konuları ele alırdınız

acıkcasıı ben bekliyorum boyle haberleri arkadaşlardann ne gariptirrkiiii ergenekon patladğınnda bi haber bilee geçmediler burda. Ne zaman girsemm düşman politikası güdülmekte acıkcası ben inanmıyorum sizin vatan sevginizin olduğunuu olsaydı türkiyey zarar bütün konuları ele alırdınız

arkadaşım ergenekon dedikleri şey türkiyenin değil akp nin sorunudur .

akp kendine ne kadar muhalif varsa be bide onlar atatürkçüyse hemen herkesi içeri alıyor .

türkiyeyi bu gibi şeylerle ırak gibi krallık rejimi haline getirdiler . tek sesli rejim olusmaya başladı akp yüzünden .bize bu lafları söyliceğine ergenekon neymiş sen onu açıkla bi zahmet

arkadaşım ergenekon dedikleri şey türkiyenin değil akp nin sorunudur .

akp kendine ne kadar muhalif varsa be bide onlar atatürkçüyse hemen herkesi içeri alıyor .

türkiyeyi bu gibi şeylerle ırak gibi krallık rejimi haline getirdiler . tek sesli rejim olusmaya başladı akp yüzünden .bize bu lafları söyliceğine ergenekon neymiş sen onu açıkla bi zahmet

ergenekonun su anda teror örgütü olarak yargılandığını hatırlatır ve öğrenmeni tavsiye ederim.

ergenekonun su anda teror örgütü olarak yargılandığını hatırlatır ve öğrenmeni tavsiye ederim.

terör örgütünden yargılanıyor ama hersey iddia düzeyinde .terör örgütü oldukları iddia ediliyor ama ispat edilememiş durumda bende sana bunu hatırlatmak isterim . savcı öz bunlara terör örgütü dedi diye bunlar terör örgütü olmazlar .

ben neyin ne olduğunu az çok biliyorum ve sana bi sorum olucak .

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=480307

şu üstteki konuyu bir incele . bu davayı açmış bir insan terör örgütü olsa bile bu örgütü bu ülkeye zarar vermek için kullanırmı .terör örgütü bile kurmuş olsalar bu örgütü türk düşmanları için kullanırlar anca .olaylara biraz objektif bakmanı istiyorum senden

terör örgütünden yargılanıyor ama hersey iddia düzeyinde .terör örgütü oldukları iddia ediliyor ama ispat edilememiş durumda bende sana bunu hatırlatmak isterim . savcı öz bunlara terör örgütü dedi diye bunlar terör örgütü olmazlar .

ben neyin ne olduğunu az çok biliyorum ve sana bi sorum olucak .

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=480307

şu üstteki konuyu bir incele . bu davayı açmış bir insan terör örgütü olsa bile bu örgütü bu ülkeye zarar vermek için kullanırmı .terör örgütü bile kurmuş olsalar bu örgütü türk düşmanları için kullanırlar anca .olaylara biraz objektif bakmanı istiyorum senden

arkadaşım son olarak cevap veriyorum bu örgütün gelmiş geçmiş bütün faili meçhul cinayetlerde adı geçiyor sen gelmişsin ülkeye zarar verirmi diyorsun bende sana sunu soruyorum ozaman türkiye cumhuriyeti başbakanı senin düşüncenle neden kendi ülkesine zarar versin ki !

arkadaşım son olarak cevap veriyorum bu örgütün gelmiş geçmiş bütün faili meçhul cinayetlerde adı geçiyor sen gelmişsin ülkeye zarar verirmi diyorsun bende sana sunu soruyorum ozaman türkiye cumhuriyeti başbakanı senin düşüncenle neden kendi ülkesine zarar versin ki !

dış güçlerin desteğini alarak başa gelen başbakan bu ülkeyi dış güçlerin müsade ettiği ölçüde savunur .onuda isterse yapar . yapmasa bile niye yapmıyosun diyen bir kurumda yok .

faili mechul cinayetlerde adları geçebilir .ne olarak geçiyor . geçende bi salağın teki pkk ile bağlantısı var veli küçüğün demiş. kardeşim adam jitemci . herkesle bağlantısı olmasa bu adam jitemde başkan olamaz bi kerem . bu adam bir lise öğretmenimiki kimseyle bağlantı kurmıcak .herhalde kurcak kurmasıda normal . faili meçhullerde de adı gecebilir gayet normaldir . ama bütün bunlarda bu ülkenin aleyhine bi faaliyeti varmı ona bakmak lazım . mesela pkk ya bilgimi sızdırmış ne yapmış bağı varda ne yönde .bu ülkeye zarar olcak türdenmi yoksa yararı olcak türdenmi bağı var . şimdi çıksın birisi desinki bu ülkeye zararı olcak bağlantısı var . diyemez . bunu ancak savcı öz diyor oda şuan iddia düzeyinde . ispat edilebilmiş değil ki burda da içeri alan paşalar ömrü boyunca pkk ile mücadele eden insanlardır .

akp kendine karşı olan herkesi ve bunların adı geçebilecek her türlü olayı topladı bi çuvala doldurdu .bakalım ne olacak bende bekliyorum sonucu

ancak ;

göz altına alınan insanlara bakıyosun hepsi türklüğü atatürkçülüğü ile ön plana çıkmış insanlar . adam ermenilere dava açmış azerilere yaptıkları katliam için .alınan insanların hepsi türklüğü savunan insanlar . ama tayyibin bana bir tane ben türküm dediği haberi gösteremezsin . ermenimidir gürcümüdür nedir belli değil .

bu ülkenin başına da ne entrikalarla geldiğini hepimiz biliyoruz . akp abd nin partisidir . onun desteği ile başa gelen bir partidir ve onun emrinde kendi aleyhine iş yapanları ergenekon bilmem ne saçmalıklarıyla sindiriyorlar .yapılan şey budur

sussurluğuda onlar yaptı uğur mumucuyada-gaffar okkan'ıda onlar öldürdü değil mi... bırak arkadaşım öyle saçmalamışsın... gayri meşru bütün cinayetleri atatürkçü adamlar yapmış demi... bırak ya... erdoğan'ın oğlunun adam öldürüp aldıklarını.. el altından nasıl çözüldü demi... bunuda ergenekonculara atın.... bravo yakında atatürk'üde atın oraya hiç ama hiç şaşırmam...

Geri