Deniz Feneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qweqqq

New member
Reaction score
0
DENİZ FENERİ
YÜZYILIN DOLANDIRICILIK HAREKETİ

ARKADAŞLAR BUGÜN BAKTIMDA DENİZ FENERİ BAŞKANI ÇIKMIŞ DİYORKİ;
'BİZİM ALMANYADAKİ DERNEKLE HİÇBİR SİYASİ HUKUKİ BAĞLANTIMIZ YOK DİYOR' :durdurun:durdurun:durdurun VALA GÜLMEKTEN YERLERE YATIYORUM YA NE ALAKA HİÇ BİŞEYE İNANMASAK İSİMLER BİLE AYNI VE YANİ BU BİR DEDİKODU VEYAFTA LAF DEİL ALMAN MAHKEMESİNDEKİ DAVA SİMDİ SEN HERŞEY ORTADAYKEN NASIL BÖYLE BİRŞEY DERSİN ADAMLAR DÜNYANIN MALINI TAŞIMIŞ HERALDE ONLARIN KARAKAŞI KARAGÖZÜ İÇİN DEİL DAVA ZATEN DENİZ FENERİ DAVASI OLARAK GÖRÜLÜYOR SEN TUTUPTA BİZİM ALAKAMIZ YOK DİYORSUN OLMAZ BÖYLEŞEY BAŞBAKAN KAÇ GÜNDÜR KONUŞURUM KONUŞURUM DİYOR MERAKTAN ÇATLICAM ACABA NE KONUŞCAK HAFTA SONU YA SEN BİKERE KOSKOCA BAŞBAKANSIN SEN SUÇLU DAHİ OLSAN AĞIRLIĞINI KOYUP MUHATTAP OLMAMALISIN AMA ONUN YERNE İLK OKUL ÇOCUKLARI GİBİ SEN BENİ SÖYLERSEN BENDE SENİ ÖRETMENE SÖYLERİM DERMİŞ GİBİ SEN BÖLE DEVAM EDERSEN BENDE SENİ HALKA SÖYLERİM DİOR ÇOK MEAK EDİYORUM ACABA BU KADAR BÜYÜK KONUŞACAK BUKADAR ÖNEMLİ NE OLABİLİRKİ Bİ MEDYA PATRONUNUN SUÇU BAKALIM ORTAYA ÇIKACAK BUNU İLK OKUL ÇOCUĞUNA GÖSTERSENİZ BAŞBAKAN KORKMUŞ DER YANİ BEN SUÇLAMAK İSTEMİYORUM AMA HAREKETLERİ YAKINDA ÇIKACAK ORTAYA GÖRECEZ BAKALIM

şimdi durum şu : halktan topladıkları paralarla bir mahallenin muhtarına yüklü bir miktar para ödeniyor

2. adım = muhtarında imzası olan 140 ton yardım erzak malzemesi alındı şeklinde sahte makbuzlar basılıyor

işin şaşırtıcı kısmı burda ERZAKLAR NEDENSE MUHTARA SORULDUĞUNDA ÖYLE BİR ERZAK TESLİM ALINMADI DİYOR !!!

halkı resmen sömürmek değildirde nedir bu ? yazıklar olsun !!!!!

öyleee .işine gelince alakası olur işine gelmeyince alakası olmaz bunların .

tayyipte alakam yok dedi ama alakam yok tanımam dedi ama tanımam dediği kişilerle yanyana resimleri çıktı .

Douları Konuşmak Gerek şimdi Arkadaşlar Durum Bu Yani

Bencede yüzsüzlük isim benzerliği diyotlar hadi onu yuttuk
Yöneticileri kim peki.Üyeleri kim peki bu kadar açık saçık
herşey ortadayken hala inkar edebiliyorlar.Yada eskiden
yapılan yolsuzlukları ortaya sürerek kendilerinin yolsuzluklarını
örtmeye çalışıyorlar. Sanki biz yani ben hiçbir yolsuzluğu
kabul e t m i y o r u m Hiç bir partininde yanında değilim
bu bağlamda...

yaw buuralara yardım yapan insanlarda da hiç akıl yok kardeşim kendin yapsana yardımlarını ya illakii baskalarınamı vermen gerekiyor paranı yaa

Hadi Onuda Geçtim Adamlara Güveniyorlar Dı

almanyadaki savcılar harıl harıl çalışıp iddianameyi hazırlamışlar.ee herkes bizim millet gibi mi safmı ordaki hukuk bizdeki gibi işlemez.

Bizde Tecavüz Edip Cinayet Işleyenleri Bile Serbest Bırakıyorlar Ne Beklenebilir Ki