Deniz Feneri Davası Ergenekon'un rövanşı

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
MİT'çi Mehmet Eymür, Ergenekon, Susurluk ve Deniz Feneri'ne ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Deniz Feneri operasyonunun Ergenekon'a misilleme olabileceğini söyleyen Eymür, Deniz Feneri Ergenekon'un rövanşı' dedi.

Sesizliğini bozan MİT Kontrterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür dün gece katıldığı bir televizyon programında (Uğur Dündar/ Arena) Deniz Feneri operasyonu, Ergenekon ve Susurluk'a ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Deniz Feneri operasyonunun Ergenekon'un rövanşı olduğunu kaydeden istihbaratçı Eymür, Susurluk skandalına gereken önem verilmediği için Ergenekon'da bugünkü manzaranın ortaya çıktığını söyledi.

"Zamanında Susurluk'a gerekli önem verilseydi hatta birinci MİT raporunda belirtilen önlemler alınsaydı bugünkü manzara ortaya çıkmazdı" diyen Eymür şöyle konuştu: "Susurluk bir organize suç örgütü idi. Bunlar hem devlet görevlisi idi hem de menfaat gruplarının içerisinde idiler. 'Sen ölüm listesindesin' deyip listede çıkartmak için para istiyorlardı. Susurluk kazası olmasaydı bu grubun varacağı nihai noktayı ikinci MİT raporunda da belirttik. Hedefleri devleti ve siyaseti ele geçirmekti. O yüzden bugünkü Ergenekon operasyonu önemli."

ERGENEKON'DA YENİ GÖZALTI OLABİLİR

Veli Küçük'ün emekli olduktan sonra MİT, Dışişleri ve askeri yetkililer tarafından Azerbaycan ve Kuzey Irak'taki faaliyetleri nedeniyle ikaz edildiğini belirten Eymür, "Hatta korumaları alındı lojmandan çıkartıldı. Bende kendisini uyardım. Alparslan Aslan ve Cumhuriyete atılan bombalarla ilişkisi olduğu ıspatlanırsa sıkıntılı bir hayat bekliyor Veli Küçük'ü. Faili meçhuller konusunda Veli Küçük bir iki kere 'Benim bölgeme getirip atıyorlar bu adamları deyip' bana yakındı. Cem Ersever öldürüldüğünde 'Beni de öldürebilirler' diye bir korku dönemi yaşamıştı. Ama öyle söylemesi de gerekmiş olabilir' şeklinde konuştu.

Ergenekon örgütü konusunda başka gözaltıların da olabileceğini belirten Eymür, 'Bence hakiki bir örgütlenme bu kadar kısır olamaz. Bunun daha geniş olması gerek. Başka gözaltılar olabilir' dedi.

DENİZ FENERİ ESPİYONAJ FAALİYETİ

Deniz Feneri operasyonunun Ergenekon'a karşı yapılan bir espiyonaj (casusluk) faaliyeti olabiliceğini söyleyen Eymür şunları kaydetti: " Ergenekon operasyonu da espiyonaj faaliyeti olabilir. ABD karşıtı herhangi bir Avrupa ülkesinin espiyonaj faaliyeti olabilir. Aynı şekilde Deniz Feneri operasyonu da Almanya'dan çıktı. Sanki Ergenekonun rövanşı gibi geldi. Sonu Başbakan'a kadar uzanan bir dava. Nerden çıktı? Almanya'dan... Ergenekon'un kim üstüne gidiyor? Bugünkü hükümet. Bugünkü hükümeti de ne kıstırabilir? Deniz Feneri davası. Bu yönde bir espiyonaj faaliyeti olabilir. Zaten iyi bir istihbarat servisi neyi niçin yaptığı anlaşılmadığında iyidir."

KAYNAK

Tabiki rovanşı.

Ergenekon sevdalısı bu medya Ergenekonun intikamını alamk için almanyada olan ve orada davası olan bir olayı zorla Türkiyeye taşımak istediler

amaç Hükümeti sıkıştırıp Ergenekoncuları rahatlamak

ama yemedi yemeyecek

O zaman Bende Şöyle Demem Lazım...Ergenekon da Akp yi kapatma davasının rövanşı...
Ama ben öyle düşünmüyorum işte...Diyorum ki içimden Alman Devleti Durduk yere Neden Deniz Feneri Davasını Hortlattı...Uzun Zamandır Olan Dava Birden Neden Ortaya Çıktı...

Sığ Sularda Balık Avlayanlar Derin Sular da Avlanamazlar...
Derin Sulara Girdiğiniz de Av Olmayın Benden Söylemesi...

Tabiki rovanşı.

Ergenekon sevdalısı bu medya Ergenekonun intikamını alamk için almanyada olan ve orada davası olan bir olayı zorla Türkiyeye taşımak istediler

amaç Hükümeti sıkıştırıp Ergenekoncuları rahatlamak

ama yemedi yemeyecek

sen hayatında asla yiyemezsin milyon dolarları zaten biz biliyoruz yiyemicegini ama ak partililer güselce fakire fukaraya gidecek olan parayı yiyor .

hangi gözle bakarsan bak sende kendi adın kadar biliyosun yediklerinide söyleyemiyorsun gururuna yediremiyorsundur burda ki ak partililer gibi.

ister ergenekonun intikamı ister fesatlık. gerçekler acıdır dostum bu ülke hem ergenekondan temizlensin hemde deniz fenerinin parasını yiyen pisliklerden temizlensin gram gram bogazlarında kalır inş o paralar.

tabikide rövanş
başka ne olabilirki zaten
deniz feneri zaten almanyadaki nazilerin hitler yanlılarını söğüşlemek için
eski doğu almanyadan gelen fakirlere yardım toplayacağız yalanıyla kurulmuş bir dernek
sonradan türkiyede şubesi açıldı
türkiyede kurulupta sonradan orada ki müslümanların cebindeki euro lara göz diken bir dernek değil
zaten kızılay gibi para yardımı toplama yetkisini tayyip değil marks müller verdi deniz fenerine
hem ergenekon çıkmasaydı
deniz feneri yöneticilerimi desem
yoksa masum temiz insanların yardım amaçlı verdiği paracıkları yağmalayan leş kargalarımı desem
hiç böyle şey yaparlarmıydı...
rüyamda görsem gene inanmam...

Daha öncede sormuştum cevap alamadım
Serdengeçti rte deniz fenerinede tasarruflu ampül takacakmısınız?
tayyibinki patladı da...

Saygılarımla

Biz demiyoruzki almanyadaki deniz fenerinde bazı yalnışlar olmamış.tabiki olmuş.ve bunu yapanlarda iki yıla yakın dava sonunda zaten cezalarını aldılar

iyide bunun Türkiye ile hele hele AK parti ile ne alakası var.Tabiiki bir alaksı yok

ama CHP yalası basın ve Ergenekonun avukatı Baykal sırf Ergenekonu sekteye uğratmak için bunu rövanş olarak kullanmaya kalktı

aama başaramadılar çünkü tam o sırada CHP nin çankaya ilçesinde YAMYAMLAR yolsuzluğu çıktı

bazı yalnıslarmı olmus sadece. demekki sizlere yakın birilerinden olunca ufak tefek sevmedikleriniz olunca çok büyük şey ...

hem bu arada onların fakirin fukaranın parasını yedikleri kesinleşti.
ama ergenekonun davası daha sürüyor hatırlatırım söyledikleriniz sadece o dava hakkındakiler sadece asılsız bir iddaa olarak kalıyor... ama koç gibi deniz fenerini iyi soydular

bazı yalnıslarmı olmus sadece. demekki sizlere yakın birilerinden olunca ufak tefek sevmedikleriniz olunca çok büyük şey ...

hem bu arada onların fakirin fukaranın parasını yedikleri kesinleşti.
ama ergenekonun davası daha sürüyor hatırlatırım söyledikleriniz sadece o dava hakkındakiler sadece asılsız bir iddaa olarak kalıyor... ama koç gibi deniz fenerini iyi soydular

tamam madem söylediğim seni kesmedi ozaman şöyle söyleyeyim.Almayyadaki Deniz fenir Ev. de bazıları yolsuzluk yapıp parayı götürmüş.

bundarda mahkemede yargılanıp cezasını almış.

tekrar soruyorum bunun AKP ile ne lakası var dedim cevap veremedin.Sadece AKP ile değil Türkiye deki herhangi bir kişi ve kurumla ne alakası var.

Varsa belgesini göstersene

bak ben deniz feneri davasınıda eleştiri yapıyorum ama sen ve snin giibiler CHP nin YAMYAMLAR veya başka bir yolsuzluğu ile ilgili tek kelime edemiyorsunuz

Bazı arkadaşlar kendilerini alman temyiz mahkemesi saymışlar ceza alanları hemen aklamışlar.

Almanya ciddi ülkedir beyler öyle delil belge olmadan adama ceza veremezler. Belgesiz ceza veren hakimi savcıyı yakarlar. Türkiye deki gibi küfürlü telefon kayıtlarından açılmaz orada davalar.
Adamlar ceza aldı. Deniz Feneri için toplanan paraların hesabı verilemediği için nereye ne için aktarıldığı belirlenemediği için ceza aldılar.
Çünkü bu paralar Türkiye ye aktarılmıştı. Adamlar diyorlar ki bu paralar Türkiye ya aktarıldı nerede ne için kullanıldığının takibini siz yapın.

Bizim hükümet deniz fenerinden soruşturma geçiren adamları bürokratik noktalara atamış. Almanya da hakkında soruşturma olan bir adamı RTUK başkanı yapmış. Yeşil sermaye vurgunu için de hareket etmemiştir bu hükümet. Bu adamlar AKP kadroları ile temas halinde hatta ilişki içindeler.

Olayın özeti Milli Görüş kisvesi altında yeşil sermaye, jet fadıl, ihlas yimpaş vurgunlarının ardından, deniz feneri ile de Almanya'daki gurbetçilerden yüklü miktarda para toplanmış bu para milli görüşün Türkiye deki faaliyetlerinde kaynak olarak kullanımıştır.

Yani tarikatlara, başörtüsü kampanyalarına, nasılı görsel medya kurmaya, propoganda faaliyetlerine hatta seçim dönemlerinde seçim kampanyalarına aktarılmıştır.

Tüm bunlar aşikarken çıkıp bu iş istihbarat hareketidir derseniz sorarlar adama Ergenekon kimin istihbarat hareketidir diye...

Rövanş imiş :)
Nasıl bir durumdur ki dolandırıcılığı yapanın kendi azıyla kabul ettiği tüyü bitmemiş yetimin parasını nasıl cukka ettiğini anlatıp kendi çapında özür dilemiş tarihin en düzenbaz insanlarının yaptıklarını böyle 3 yaşındaki cocuğu kandırmayacak hikayelerle ört bast etmeye çalışıyoruz.

O kadar mı dolandırılmaya kandırılmaya alıştı bu millet. Bu kadar mı umursamaz oldu bu kadar mı saf oldu.

Yada bu kadar mı Yalancı oldu....

Bazı arkadaşlar kendilerini alman temyiz mahkemesi saymışlar ceza alanları hemen aklamışlar.

Almanya ciddi ülkedir beyler öyle delil belge olmadan adama ceza veremezler. Belgesiz ceza veren hakimi savcıyı yakarlar. Türkiye deki gibi küfürlü telefon kayıtlarından açılmaz orada davalar.
Adamlar ceza aldı. Deniz Feneri için toplanan paraların hesabı verilemediği için nereye ne için aktarıldığı belirlenemediği için ceza aldılar.
Çünkü bu paralar Türkiye ye aktarılmıştı. Adamlar diyorlar ki bu paralar Türkiye ya aktarıldı nerede ne için kullanıldığının takibini siz yapın.

Bizim hükümet deniz fenerinden soruşturma geçiren adamları bürokratik noktalara atamış. Almanya da hakkında soruşturma olan bir adamı RTUK başkanı yapmış. Yeşil sermaye vurgunu için de hareket etmemiştir bu hükümet. Bu adamlar AKP kadroları ile temas halinde hatta ilişki içindeler.

Olayın özeti Milli Görüş kisvesi altında yeşil sermaye, jet fadıl, ihlas yimpaş vurgunlarının ardından, deniz feneri ile de Almanya'daki gurbetçilerden yüklü miktarda para toplanmış bu para milli görüşün Türkiye deki faaliyetlerinde kaynak olarak kullanımıştır.

Yani tarikatlara, başörtüsü kampanyalarına, nasılı görsel medya kurmaya, propoganda faaliyetlerine hatta seçim dönemlerinde seçim kampanyalarına aktarılmıştır.

Tüm bunlar aşikarken çıkıp bu iş istihbarat hareketidir derseniz sorarlar adama Ergenekon kimin istihbarat hareketidir diye...

Almanyanın ne kadar ciddi bir ülke olduğunu yakılan gurbetçilerimizden karartılan delillerden biliyoruz.Bu olayda olayı tarikat başörtüsüne bağlayarak dini saldırılarına arasıra da olsa devam ediyorsunuz devam edin böyle.Bir kaç kendini bilmezin yaptığı işleri bütün topluma iftira ederek ne kadar basit olduğunuzu bize gösteriyorsunuz Yukarıda ki idda ve eski bir mitçi Mehmet Eymur un iddasıdır. Yok milli görüşçüler yok tarikatçılar falan filan yine her zaman ki gibi olayı manda pisliğiği gibi yayamaya ilke edinmişsiniz.. İnadına Deniz Fenerine yardım etmeye davam edicez. Sizin gibi cebinde akrep olan ve insanlara yardım etmiyip yapana da köstek olan insan sıfatında dolaşanlar olduğu sürece biz daha inatla sizin de doğru dediğiniz tam tersi bizim için doğru olandır.

Almanyanın ne kadar ciddi bir ülke olduğunu yakılan gurbetçilerimizden karartılan delillerden biliyoruz.Bu olayda olayı tarikat başörtüsüne bağlayarak dini saldırılarına arasıra da olsa devam ediyorsunuz devam edin böyle.Bir kaç kendini bilmezin yaptığı işleri bütün topluma iftira ederek ne kadar basit olduğunuzu bize gösteriyorsunuz Yukarıda ki idda ve eski bir mitçi Mehmet Eymur un iddasıdır. Yok milli görüşçüler yok tarikatçılar falan filan yine her zaman ki gibi olayı manda pisliğiği gibi yayamaya ilke edinmişsiniz.. İnadına Deniz Fenerine yardım etmeye davam edicez. Sizin gibi cebinde akrep olan ve insanlara yardım etmiyip yapana da köstek olan insan sıfatında dolaşanlar olduğu sürece biz daha inatla sizin de doğru dediğiniz tam tersi bizim için doğru olandır.

Aferin inadına yardım etmeye ve dolandırılmaya devam et sen.
Biz yardımımızı inadına değil gönülden yaparız.
Deniz Feneri diye televizyona 3-5 fukara çıkarıp toplanan milyon yurolarla televizyon kurmayız biz.
Bir kaç kendini bilmezin yaptığı iş dediğin şey islami ilişkiler bağlantılar ve referanslar kullanılarak toplanmış paralardır. Demek ki bu bir kaç kendini bilmez islamcılar arasında nüfuz sahibi lider konumdaki kişilerdir.
Bu paraların kişisel hesaplara gitmediği aşikar. İslamcı propogandalar için yalancılıkla para toplamak caizse ben de başlayayım kendi islami görüşüme uygun çalışmalar için para toplmaya pardın dolandırmaya.

Aferin inadına yardım etmeye ve dolandırılmaya devam et sen.
Biz yardımımızı inadına değil gönülden yaparız.
Deniz Feneri diye televizyona 3-5 fukara çıkarıp toplanan milyon yurolarla televizyon kurmayız biz.
Bir kaç kendini bilmezin yaptığı iş dediğin şey islami ilişkiler bağlantılar ve referanslar kullanılarak toplanmış paralardır. Demek ki bu bir kaç kendini bilmez islamcılar arasında nüfuz sahibi lider konumdaki kişilerdir.
Bu paraların kişisel hesaplara gitmediği aşikar. İslamcı propogandalar için yalancılıkla para toplamak caizse ben de başlayayım kendi islami görüşüme uygun çalışmalar için para toplmaya pardın dolandırmaya.

Almanyada ki olayı gelip burdakilerle ilişkilendirmemelidir. Parayı veren Allah için veriri kimse nereye gitti diye düşünmez niyet kalpten gönülden verilir. Türkiye de toplanan yardımları görmek istersen deniz feneri halka açık bi kuruluştur. Yardım yaparsın yaptığın yardımın nereye gittiğini öğrenirsin. Bu ülke kimsesiz değil bu ülke bazen aksasada hukuk ver savcıları hakimleri var. Yargısz hüküm vermek bir kuruluşa kuruma yardım edenleri zan aldında bırak. Ne sizingibileri ne de bu saldırıları amaç edenmiş AYDIN DOĞAN saldır jjoları olan yayın kuruluşlarına kalmıştır. Yanlış olan varsa Türkiye meydana çıkartılır sonuna kadar gidilir. Son olarak siz kemalist düşünceye sahipsiniz siz yardım hayır yapacaksınız bu işlere örnek bizkaçkişiyiz falan filan söylemlerle para toplamaya pardon dolandırmaya başlaya bilirsiniz.

Almanyada ki olayı gelip burdakilerle ilişkilendirmemelidir. Parayı veren Allah için veriri kimse nereye gitti diye düşünmez niyet kalpten gönülden verilir. Türkiye de toplanan yardımları görmek istersen deniz feneri halka açık bi kuruluştur. Yardım yaparsın yaptığın yardımın nereye gittiğini öğrenirsin. Bu ülke kimsesiz değil bu ülke bazen aksasada hukuk ver savcıları hakimleri var. Yargısz hüküm vermek bir kuruluşa kuruma yardım edenleri zan aldında bırak. Ne sizingibileri ne de bu saldırıları amaç edenmiş AYDIN DOĞAN saldır jjoları olan yayın kuruluşlarına kalmıştır. Yanlış olan varsa Türkiye meydana çıkartılır sonuna kadar gidilir. Son olarak siz kemalist düşünceye sahipsiniz siz yardım hayır yapacaksınız bu işlere örnek bizkaçkişiyiz falan filan söylemlerle para toplamaya pardon dolandırmaya başlaya bilirsiniz.

Deniz feneri islamcıları temsil eden bir yardım hareketidir ama Biz Kaç Kişiyiz Tuncay Özkan ın kişisel ihtirasıdır Kemalistleri temsil etmez.
Ben Atatürk Milliyetçisiyim. Kemalizm lafından da pek hoşlanmam. Bizim millet de sevmedikleri şeyin sonuna ist ekleme hastalığı var. Kemalizm diye bir kavrama inanmam Atatürkçüyüm ben ilkokuldan beri Atatürkçüydüm. Atatürkçülere kemalist demek müslümanlara islamist demek gibi bir şeydir benim için.

Ayrıca gönülden iyi niyetle verilen paraları siyasi işllerde kullanan islamcı örgütlenmelere de hayranım. Bak hem parayı veren sevabını alıyor hem de para başka başka işlerde kullanılıyor ne güzel sistem bayıldım...

tamam madem söylediğim seni kesmedi ozaman şöyle söyleyeyim.Almayyadaki Deniz fenir Ev. de bazıları yolsuzluk yapıp parayı götürmüş.

bundarda mahkemede yargılanıp cezasını almış.

tekrar soruyorum bunun AKP ile ne lakası var dedim cevap veremedin.Sadece AKP ile değil Türkiye deki herhangi bir kişi ve kurumla ne alakası var.

Varsa belgesini göstersene

bak ben deniz feneri davasınıda eleştiri yapıyorum ama sen ve snin giibiler CHP nin YAMYAMLAR veya başka bir yolsuzluğu ile ilgili tek kelime edemiyorsunuz

Arkadaşım boşuna uğraşma sen özeleştiri yapabilirsin ama onlar yapamaz.

Sadece deniz feneri davasında değil biz bu forumda gerektiğinde Tayyip erdoğanı bile sert bir biçimde eleştirdik.

Ama sizler AKP ile hiç bir alakası olmayan yurtdışında olmuş ve cezalarını alımış bir olayı
yolsuzluk edebiyaları yaparak hiç bir belgeniz olmadığı halde Türkiyeye taşımak istiyorsunuz.

Sebep Ergenekonun rövansşını almak

Size basit bir soru

AKP ilişkilendirmeye çaılştığınız Deniz Feneri yolsuszluğu (bakın yolsuzluk diyorum) ile ilgili Bülbül kesilirken ,CHP nin yolszulukları özellikle Çankayada ki büyük vurgun ve soygun konusunda neden DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNÜYORSUNUZ.:)

Arkadaşım boşuna uğraşma sen özeleştiri yapabilirsin ama onlar yapamaz.

Sadece deniz feneri davasında değil biz bu forumda gerektiğinde Tayyip erdoğanı bile sert bir biçimde eleştirdik.

Ama sizler AKP ile hiç bir alakası olmayan yurtdışında olmuş ve cezalarını alımış bir olayı
yolsuzluk edebiyaları yaparak hiç bir belgeniz olmadığı halde Türkiyeye taşımak istiyorsunuz.

Sebep Ergenekonun rövansşını almak

Size basit bir soru

AKP ilişkilendirmeye çaılştığınız Deniz Feneri yolsuszluğu (bakın yolsuzluk diyorum) ile ilgili Bülbül kesilirken ,CHP nin yolszulukları özellikle Çankayada ki büyük vurgun ve soygun konusunda neden DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNÜYORSUNUZ.:)

Ya yemişim CHP yi. niye Dut yemiş bülbül kesilelim. Bu ülkenin CHP lileri Deniz Baykal dan AKP lilerden daha fazla nefret eder.
CHP Atatürk ün miraslarından dır ama beceriksiz hizipçi ahmakların elinde ölüdürlmektedir.

Ben de diyorum ki Deniz Baykal yabancı örgütlerin adamıdır, Tayyip'in cezasını kaldırıp meclise sokan ondan sonra da abuk sabuk siyasi manevralar ile Tayyip in oylarını arttıran halka inmek yerine seçkinci bir anlayışla AKP nin önünü açan bir partinin nesini savunalım.

Hırsız hırsızdır. Atatürkçü de olsa hırsızdır. İslamcı da olsa hırsızdır.
Zaten bütün hırsızlar aynı Allahın kulu değil mi? Niye birine ayrıcalık tanıyalım.

Ama işin pis tarafı CHP lilerin hırsızlıklaır şahsi bir hareket iken, islamcıların hırsızlığı elde edilen paraların Türkiye nin radikal islami kisveye sokulması için kullanıldığı organize bir harekettir.

Alman yargısı toplanan paraların hesabının verilemediği için ceza verdi. Çünkü paralar Türkiye ye gönderilmiş ama ne yapıldığı belgelenemiyor. Türk yargısı da yurt dışından dolandırılarak toplanan ve Türkiye de hangi amaçla kullanıldığı belli olmayan (kara) paranın peşine henüz düşmedi. Türkiye'deki Deniz Feneri yolsuzluk yapmıyor ama Almanya şubesinden gelen ve gurbetçilerden araklanan paraların peşine düşmek demek ki Türk yargısının ve samimi müslümanların vazifesi değil.
Demek ki ülke dışında yapıldığı sürece dolandırıcılık caizmiş.

Aslında Rövanşı idi. ama bceremediler. almanyada olmuş bir olayı hükümete mal edip Ergenekoncuları ve onların yandaşlarını belki kurtarabiliz mantıüı ile hareket ettiler
ama tam bu sırada CHP dki rutin yolsuzluklar dan biri olan CHP Çankaya yolsuzluğu ortaya çıktı

Deniz feneride balon gibi ellerinde patladı

Geri