Deniz BAYKAL Düşmanları

ishynum846' Alıntı:
Baykal gitse ne olur ki.. Baykala git diyenlerin Baykalın yaptığı yanlışlar
sırasında destek çıktı. Parti mentalitesi değişmeden Baykal gitse de
kalsa da birşeyler değişmez..

cok dogru bi laf

Baykal denilen fazlalık millete gaz verdi. yok laliklik elden gidiyo yok cumhuriyet elden gidiyo. tabi giden hiç bişe yok ayrı mesele. millete fitne verdi galyana getirdi Oy alabilmek için şimdi onunla meydanda bağıranlar ona küfür ediyor. o meclisde bağımsızlar gibi oda o maaşı hak etmiyo. emin olun savaş çıksın bunlar eline silah alıp cepheye gidip savaşmazlar. bu baykal olsun demirel olsun ahmet nejdet sezer olsun hepsi için geçerli. Osmanlı padişahlarını beğenmezler bide. ne olcak islam konferansına gitmeyen devlet büyüğündenne beklersinki baş örtüsü katilleri. ona küfür etmeye gerek yok karısı başörtüsü takıcak demek o adamın delirmesine kafi :) yazık şu adamların aldığı maaş. sövecem olmuyacak mubarek gün :)

Baykal hakkında denilen herşeye katılıyorum ama eğer giderse chpnin daha iyi bir duruma geleceğini ve güven kazanacağını düşünüyorum sonuçta bu partiyi mustafa atatürk kurdu işte bu hiç unutulmasın....

baykal deden adam hala nasıl duruo milletin karsısına naıl cıyor anlamıyorum paradoks gibi

yaw zaten chp baykaldan dolayı az oy alıyo eger baykal gider gerçekten halkın ve cumhuriyetin sesi olan biri gelirse o zaman oylar artacaktır

baykal_ve_pkk.jpg

Ben son iki seçimdir CHP 'ye oy veriyorum bunun tek nedeni de başka bir seçeneğimin bulunmayışı.Yoksa sosyal demokrat heraketti , Baykal'dı umurum da değil.

Ancak son zamanlarda o kadar çok dikkatimi çekiyor ki şu olay; Türk'lüğün ne kadar düşmanı varsa -kürtçü,komünist,şeriatçi,fetoşçu,sentezci,ikinci cumhuriyetçi,gayritürk- almış sazı eline Baykal istifa diye bağırıyor.Hani bana öyle gelmeye başladı ki o da istifa etsin tamam. Bunlar rahatladı, başka kalmadı.

İşte bu nedenden, içimde Baykal'a karşı bir sempati oluşmaya başladı ve hatta ana sayfada görülen fotografda Baykal'ın kürtvekillerinin önünden geçerken oluşturduğu vakur tavır ( ve buna karşı o teröristlerin ezik, dayak yemeye hazır köpek bakışları) bu hissiyatımı perçinledi.

Acaba sizler ne düşünüyorsunuz?

Saygılarımla.

.Türk'lüğün ne kadar düşmanı varsa -kürtçü,komünist,şeriatçi,fetoşçu,sentezci,ikinci cumhuriyetçi,gayritürk- almış sazı eline Baykal istifa diye bağırıyor...
böyle bi kanıya nasıl varıyorsun bende baykal istifa diorumm şimdi ben koministmi oldum şeriatçi mi oldum kürtçümü oldum gayri türk mü oldum ikinci cumhuriyetçimi oldumm ne dediğinin farkındamısın saygı sınırlarını zorluyorsun ve insanları tahrik ediyorsun ...lütfen ağzına aldığın şey lere dikkat et......

-evet baykal Atamızın koltuğunu taşıyamadığı için başkanlıktan ayrılmalı yerine bu göreve layık olan sözde değil özde, yeşil değil kankırmızı Atatürkçü olan biri gelmeli
-

Geri