Deniz BAYKAL Düşmanları

teknomobil

New member
Reaction score
0
baykal_ve_pkk.jpg

Ben son iki seçimdir CHP 'ye oy veriyorum bunun tek nedeni de başka bir seçeneğimin bulunmayışı.Yoksa sosyal demokrat heraketti , Baykal'dı umurum da değil.

Ancak son zamanlarda o kadar çok dikkatimi çekiyor ki şu olay; Türk'lüğün ne kadar düşmanı varsa -kürtçü,komünist,şeriatçi,fetoşçu,sentezci,ikinci cumhuriyetçi,gayritürk- almış sazı eline Baykal istifa diye bağırıyor.Hani bana öyle gelmeye başladı ki o da istifa etsin tamam. Bunlar rahatladı, başka kalmadı.

İşte bu nedenden, içimde Baykal'a karşı bir sempati oluşmaya başladı ve hatta ana sayfada görülen fotografda Baykal'ın kürtvekillerinin önünden geçerken oluşturduğu vakur tavır ( ve buna karşı o teröristlerin ezik, dayak yemeye hazır köpek bakışları) bu hissiyatımı perçinledi.

Acaba sizler ne düşünüyorsunuz?

Saygılarımla.

resimden etkilenmişsin ama gerçekten baykal o partiye liderlik edecek biri degil :)

arkadaşım paylaşım için teşekkür ederim ama bence böyle şeylere karışmamalısın siyasetten şimdiye kadar kim yarar görmüş sen göreceksin

resim iyi, tavırlar iyi ama bencede baykal artık gitmeli..

Kimsenin göstermediği tavrı DTP lilere Baykal gösterdi...Bu tavrı aynı şekilde sosyalist enternasyonel toplantısında barzani ve talabani köpeklerinede gösterdi..onlar konuşurken salonu terketmişti..Gerçektende takdir edilecek tavırlar bunlar..Bunun yanında geçmişte adı tayyip, abdullah gül,kemal unakıtan hocaları necmettin erbakan gibi yolsuzluklarada bulaşmadı...Ama gel görki halkımız bu adamı sevmiyor...Sevmeme sebebi ise sempatik bulmamaları...Çok mantıksız bir sebep ama halk böyle düşünüyor...Eğer o partiden gitmesi daha hayırlı olacaksa gitsin...Ama onun yerine gelecek ondan daha iyi olmayacak bununda bilinmesi gerekiyor...Tamam gitsin ama gitsin diyenlerde alternatifini söylesinler.. Gerçi Mustafa Sarıgülü alternatif olarak öne sürecekler büyük ihtimal...eğer daha hayırlı olacaksa onada razıyız...Çünkü Baykal yüzünden bu partiye oy vermeyen çok büyük bir kitle var...O kitleyi kazanacaksak şayet Baykal gitsin..

yok yok gitmesin kalsın baykal...
kimse istemiyo işte onu ne güzel...:)
resmede gelince adam politikacı nede olsa işini bilyo yani oynuyo halkaaa...

Baykal'ı bu davranışından dolayı kutlarım..Baykal gidermi gitmezmi bilemem..Ama chp soroscu mustafa sarıgüle,milliyetcilik düşmanı zülfi livaneliye, natocu hikmet çetin gibi tiplere bırakılmamalıdır.!

ALLAH size acil şifalar versin diyorum.
Saygılar.

AntidepresaN' Alıntı:
Baykal'ı bu davranışından dolayı kutlarım..Baykal gidermi gitmezmi bilemem..Ama chp soroscu mustafa sarıgüle,milliyetcilik düşmanı zülfi livaneliye, natocu hikmet çetin gibi tiplere bırakılmamalıdır.!

aynen sana katılıyorum.ama milletimiz bunları anlamak istemiyor belki.chp li olun olmayın türkiyede hiçbir siyasi parti yukarıdaki isimlere ve bunlar gibi işbirlikçilere bırakılamaz.
yıllardır bırakıldı olanları tüm dünya görüyor.memnunmuydunuz o zamanlar.??

Baykal gitse ne olur ki.. Baykala git diyenlerin Baykalın yaptığı yanlışlar
sırasında destek çıktı. Parti mentalitesi değişmeden Baykal gitse de
kalsa da birşeyler değişmez..

Öncelikle bütün o saydığın kısacası Türk düşmanları diyorum, sadece onlar mı istemiyor Baykal'ı yoksa onların içerisinde isteyenler var başka Türküm diyenlerde mi var Baykal'ı istemeyen. Sen istediğin kadar sempati duyabilirsin arkadaşım ama kime neye hakaret ettiğini biliyormusun? Öncelikle Chp'liler istemiyor Baykal'ı herhangi bir sağcının istemediğini duydunmu. Konuyu güyya buraya çekiyorsun. Sağ derken yeni oluşan merkez sağ diyim sen anla. 2. si Baykal DTP'li lere tavır aldı diye tüm istemeyenlermi Türk düşmanı. Sen nesin peki vatanpervermisin? Baykal'ı istemiyorum arkadaşım niyemi Baykal solculuğu kurban etti bu ülkede, ne demokrasi bıraktı nede adalet. Pek sevgili Türk dostu Türkan Saylan'la bile mutaabık olup mitingler düzenledi demokrasiye karşı. En önemlisi muhalefeti sadece kuru iftira atmak sandı. Çözüm üretmedi karşı politika oluşturmadı. Tek oluşturduğu politika hükümeti karalamak oldu. Sen Baykal'ın neleri değiştirbileceği hissini yaşadınmı. Yaşadıysan bunu açıkla ondan sonra geç burda ahkam kes.

Gönül isterdiki sapına kadar Türkçü Atatürkçü bir partimiz olsun ama yok madem yok bizde elimizdekileri koruyacağız demektir.
Solcu sağcı kuzeyci batıcı ülkücü beni bağlamaz.
Kim Türklüğün Atatürkün yanında ise biz onu destekleriz.
Bizler kör değiliz arkadaşım herşey apaçık ortada,
Baykala saldırıp Chp yi bitiremiyorsunuz nedeni ise Baykal temiz bi adam,
Ama sarıgül hikmet çetin bilmem ne Chp ye geçerse bu adamların üstünden Chp yi bitireceksiniz, sarıgül denen adam rte nin öteki yüzüdür aralarında hiç bir fark yoktur.
hikmet çetin desen Türklükle alakasız bir adam
Bu sinsi planları yutmayacak kadar yüreğimiz açık.

chp yi hiç sevmiyorum ama baykalında gitmesini istemiyorum emin olun o yukarda kürtçü şeriatçi .... diye bahsettiğin gruplarda gitmesini istemez

çünkü o durdukça chp kan kaybediyor ve buda bizim işimize geliyor baykal asla istifa etmesin etmesini hiç bir zaman istemem

ayrıca bu şeriatci dediğiniz grup -artık öyle bi grupda varmış yeni duyduk ayrı bi mesele- nasıl bi grupturki benim bildiğim şeriat=islam'dır yani bizim dinimizdir şimdi bu bizim dinimiz 751 yılında talas savaşı ile Türkler tarafından öğrenilmiş benimsenmiş ve kendi öz benliğine yerleşmiştir. ilk türk müslüman devleti karahanlılarla artık iyice yayılmaya başlamıştır.

ozamandan beri 1256 yıldır Türk'lüğe zarar vermemiş bi dini yani islamı=şeriatı sen Türk'lüğe karşı bir grup haline getirmişsin çok garip bir durum helal valla

Ve Son Olarak Sizin Şeriat deyip "tu kaka" diye nitelendirdiğiniz İslam hakıından Yüce ATATÜRK'ün Sözlerini yazdım buyrun okuyun :

‘‘ Dinimiz son dindir., ekmel dindir, Çünkü dinimiz akla, mantığa, hakikate tamamen uyuyor.’’
07,02,1923 Balıkesir

‘‘ Bizim dinimiz en makul ve en tabii bir dindir. Ve ancak bundan dolayıdır ki, son din olmuştur.’’
31,01,1923 İzmir

‘‘ Bir dinin tabii olması için akla, fenne, ilme ve mantığa tetabük etmesi lazımdır.’’
31,01,1923 İzmir

‘‘ İnsanların çarpışlarında en büyük istihkam iman dolu göğüslerdir.’’
21,11,1921 İzmir

- Yeryüzünün en büyük insanı Hazret-i Muhammet’tir.
- İslam dini ilmin ve fennin ışığında, tetkik edildiği zaman en büyük dindir.
- Benim dinim şuura muhalif, terakkiye mani değildir.
- İlmin olmadığı yer, her nerede olursa olsun, orada din istimrarcıları peyda olur, cehalet zararlı bir hale girer.

‘‘ Dinimiz en makul ve en tabii bir dindir. Ancak bundan dolayıdır ki; son din olmuştur. Dinin tabii olması için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması esastır. Dinimiz hiçbir vakit kadınların erkeklerden geri kalmasını talep etmemiştir. Kuran-ı Kerim’de Allah’ın emrettiği şey, Müslim ve müslimenin ilim ve irfanı birlikte kazanmalarıdır.’’
31,01,1923 İzmir

‘‘ Artık din ve şeriat oyunlarına sahne olmaktan çok yüksektir. Bu gibi oyuncular varsa kendilerine başka taraflarda sahne arasınlar.’’
M. K. Atatürk

‘‘ İnanıp bağlanmakla mutlu olduğumuz İslam dinini, yüzyıllardan beri alışılageldiği gibi bir siyaset aracı haline düşmekten kurtarıp yüceltmenin pek gerekli olduğu gerçeğini görüyor ve biliyoruz.’’
M. K. Atatürk

‘‘ Eğer bizim dinimiz aklın, mantığın uyduğu bir din olmasaydı mükemmel olmazdı, son din olmazdı.’’

Kaynak

saygılar arkadaşlar
nşallah büyük bi tartışma ortamı açılmaz
sadece biraz kanıma dokundu oyüzden biraz içimi boşalttım

deniz baykal dürüst ve tecrübeli bir siyasetçi. son dönemde çok olumlu çıkışlar yaptı. buna katılıyorum ama büyük bir gerçek var ortada deniz baykalı halk sevmiyor antisempati topluyor devamlı ve bu yüzden CHP kan kaybediyor. Artık bırakmalı bence

Leyla zanalarla meclise kolkola giren ittifaklar yapan ekip içerisinde deniz baykal yoktu sanki, atatürkçü chp niz bölücü edip akbayramı seçim sanatçısı yaptı onun şarkılarıyla oy istedi ne milliyetçiliği ne atatürkçülüğü?

Deniz ßaykaL,SosyaL Demokrat bir parti oLan Chp'nin özüne uyu$mayan ßir ki$iLiktir...
ßugün Chp'nin ßa$ında Daha Aydın we SosyaList kesimden birisi oLsaydı Chp 'nin oyLarı dahada artardı...
Ama ne yazık ki ßaykaL nedense soL kesimin çoğunLuğundan tepki aLmakta..ßunLarı seçim günündede gördünüz.. 2002 SeçimLerinden ßu yana %2 ciwarında oy artı$ı oLdu...ßu artı$ta heraLde Dsp'nin oyLarıydı diye dü$ünüyorum...
Yani ßaykaL yönetimindeki Chp ßu kafayLa giderse Sayın Mustafa SarıgüL'ün dediği gißi ancak 2050'de iktidar oLur..
Uzun Lafın kısası Chp'nin ßa$ında Daha aydın-sosyaL demokrat-Atatürkçü we HaLkçı ßirisi oLmaLı! Cumhuriyet haLk partisi ; CumhuriyetçiLerindir,HaLkındır,Atatürk'ündür..!

VE BU NEDENLE DE BAY-CALL İSTİFA!!!!

hala baykala temiz diyenlere gülüyorum

hangi vicdanla bunu söylüyorsunuz

Yok Yok gitmesin o olduğu sürece Chp ye iktidar haram :D

Deff' Alıntı:
Kimsenin göstermediği tavrı DTP lilere Baykal gösterdi...Bu tavrı aynı şekilde sosyalist enternasyonel toplantısında barzani ve talabani köpeklerinede gösterdi..onlar konuşurken salonu terketmişti..Gerçektende takdir edilecek tavırlar bunlar..Bunun yanında geçmişte adı tayyip, abdullah gül,kemal unakıtan hocaları necmettin erbakan gibi yolsuzluklarada bulaşmadı...Ama gel görki halkımız bu adamı sevmiyor...Sevmeme sebebi ise sempatik bulmamaları...Çok mantıksız bir sebep ama halk böyle düşünüyor...Eğer o partiden gitmesi daha hayırlı olacaksa gitsin...Ama onun yerine gelecek ondan daha iyi olmayacak bununda bilinmesi gerekiyor...Tamam gitsin ama gitsin diyenlerde alternatifini söylesinler.. Gerçi Mustafa Sarıgülü alternatif olarak öne sürecekler büyük ihtimal...eğer daha hayırlı olacaksa onada razıyız...Çünkü Baykal yüzünden bu partiye oy vermeyen çok büyük bir kitle var...O kitleyi kazanacaksak şayet Baykal gitsin..
bunlar sadece göstermelik iyıllar önce leyla zanayı meclise sokanlar aynı kişiler değilmiyidi
baraja takılmayalım diye

Geri