oscs kardeşim,
Osmanlı 600 yıl idare etmiştir kendisini,
ve
her oluşun sonu geleceği gibi bu imparatorluğun da sonu gelmiştir ve yıkılmıştır ve bunun yerine Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur, Atatürk ve Türkiye milleti tarafından bu bir ..
ve okuduklarımın arasında Osmanlı toprakları sattı diye bir cümle ilişti gözüme, kim yazdıysa onu..
Hertz denen Yahudi / doğru mu yazdım bilmiyorum / AbdülHamid'den Filistin topraklarını istemiştir, buna karşılık borçlarınıza çizgi çekelim demiştir, Abdülhamid'in verdiği cevap ise :
'' Kanla alınan toprak, ancak kanla verilir'' .
Bu kararlığı, bu soyluluğu, bu hırçınlığı gösteren padişahın ve bizim soyumuz Osmanlı nasıl olabilir de topraklarını satar ? Ve satsaydı devrilme döneminin tüm padişahları tüm topraklar satar, yurtdışına kaçardı, bunu da mı düşünemiyorsunuz ?
Siz daha bu meselelerde boğulmaya devam edin, en başından bu konuya daha önceki meseleler gibi yazmamalıydım. Ama sizin bu kadar çok cehalet denizinde uğraştığınızı görünce bir şeyler yazayım dedim, fakat Osmanlı Sarayı Yalakası olduk..
Osmanlı'yı savunmakla, Türkiye'yi reddetmek, Türkiye'yi savunmakla Osmanlı'yı reddetmek, Türklüğe sığmaz.