Demokratik Açılım [ Tek Başlık ]

kardeşim işine git. benim eniştem 13 yıl önce PKK ile girdiği çatışmada şehid oldu. illa söyleteceksniz adamı.şimdi bana hikaye anlatmayın.2 yeğenim geri babasız kaldı.

ahmet türkle yanyan oturanlar ve onlara destek verenler kalkıp bana akıl vermisin.

tekrar söylüyorum koskoca 30 yılda koskoca dünayanın sayılı ordusu neden kazıyamadı kekölerini bunların. pek söylermisin sence bir 30 yıl daha geçse bitme ihtimali var mı

enişten şehit olmuş ama.çatışan kişiye saygın yok.ahmet türkle yan yana oturan tayyip'in kendisidir.

24zj1hc.jpg

30 yılda bitmemesinin sebebi ordumuzdan kaynaklanmıyor.siyasetçilerden kaynaklanıyor.ırak'a girmek için bile tayyip, bush'tan izin almaya gitti.amerika ırak'tan çıkın dedi.çıktık.

yav git işine koymuşun oraya bir fotoğraf . madem öyel bende bir fotoğraf koyacağım bkalım nedemek oluyor bu

Askerden DTP açılımı
Askerden DTP açılımı
İki Albay, Şırnak'ta öldürülen 2 DTP'linin acılı ailesini ziyaret etti.
30 Temmuz 2009 / 09:39

Asker DTP'lilere barış eli uzattı. Olumlu hava askere de yansıdı. Askerin boykot ettiği DTP'ye mensup ailelere üst düzeyde ziyaret gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Atalay'ın, 'Herkes sürece katkıda bulunsun' dediği saatlerde bir tuğgeneral ve iki albay, Şırnak'ta öldürülen 2 DTP'linin acılı ailesini ziyaret etti.

ACILI AİLEYE BAŞSAĞLIĞI

22. Jandarma Sınır Tugay Komutanı Tuğgeneral Arif Çetin Gülyazı, Jandarma Sınır Alay Komutanı Jandarma Albay Haydar Kaya, Şırnak İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Faruk Bal, 25 Temmuz'da 25 Temmuz'da Beytüşşabap ilçesine bağlı Günyüzü köyü bölgesinde oldürülen Necman Ölmez ve Ferhat Ediş'in ailelerini Uludere Andaç köyüne giderek ziyaret etti. Komutanlar acılı ailelere baş sağlığı diledi. Tuğgeneral Çetin ve beraberindeki komutanlar, DTP'li ailerle bir süre sohbet ederek acılarına ortak oldular.

KOMUTANDAN SAVCIYA YARDIMCI OLUN RİCASI

Komutanlar, taziye ziyaretinde Ediş ve Ölmez'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada ailelerden yardımcı olmalarını istedi. Tuğgeneral Çetin, öldürülenlerin ailelerinden ve köylülerden olayın en kısa sürede hiçbir şüpheye mahal olmayacak şekilde aydınlatılması için savcıya ve jandarmaya yardımcı olmalarını istedi.

Cinayetle ilgili ilgili soruşturmada, DTP üyesi Ferhat Ediş ve Necman Ölmez'in koyun pazarlığı için Günyüzü köyü bölgesine kimliği belirlenemeyen kişilerce cep telefonuyla çağrılarak infaz edildikleri tespit edilmişti.

ZİYARET GÜÇ VERDİ

Komutanların geçmiş olsun ziyareti, öldürülen Ölmez ve Ediş'in ailelerini duygulandırdı. Acılı aileler, komutanların başsağlığı ve taziye ziyaretlerinin kendilerine güç ve moral verdiğini söylediler. Soruşturması süren cinayeti işleyenlerin bir an önce yakalanmasını isteyen aileler, “Failler yakalanırsa acımız bir nebze azalır” şeklinde konuştular.

Askerden DTP açılımı - Güncel - Politika

TuğяuL;4713621' Alıntı:
Bunların gerçek amacını ve niyeti dünde yazmıştım.

Bunlar terörün AKP döneminde bitmesinden se hiç bitmemesini isteyen ne idüğü belirsiz kişilerdir.

En büyük korkuları terörde AKP zamanında biterse bunlardan hiç kurtulamayız korkusu.

yoksa daha dün en azılı terör örgütü sol gruplara devrimci diyenler bu günlerde Türkeş

den daha hızlı milliyetcilik taslamaya başladı.Yakında birde Aya karşı topluca uluma

merasimleri dünlerlerse işte ozaman seyreyle ozaman komediyi.

toprak vermeden bu terör bitmez

her dtp li terörist değildir.çoğu okuma yazma bilmez.hatta iple seçime girdiklerini tv de gördüm.ipin uzunluğuyla dtp yi buluyorlar.orada bir de aşiret sistemi var.ağa kime derse ona oy veriyorlar.neye oy verdiklerinin farkında bile değiller.apo yu avukatlarıyla görüştüren asker değil.akp görüştürüyor.tsk açıklamalarını dinlemiyor musun sen.

`Son terörist temizlenene kadar mücadeleye devam`

Erçiş`te şehit düşen uzman çavuş Yıldız ile korucu Yar için düzenlenen törene katılan Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Başbuğ, terör örgütü yok edilinceye kadar mücadeye devam edileceğini söyledi.

Van`ın Erciş ilçesi Kardoğan köyü kırsalında PKK`lı teröristlerce girdikleri çatışmada şehit düşen jandarma uzman çavuş Mustafa Yıldız ile Kırgız uyruklu geçici köy korucusu Abdulselam Yar için düzenlenen törene katılan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ, `Bu kanlı terör örgütü yok edilinceye kadar mücadele devam edecektir. Bunun dışında düşünülebilecek diğer bütün hareket tarzları sadece ve sadece bölücü terör örgütüne taviz vermek demektir` dedi. Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı`nda düzenlenen törende Org. Başbuğ, şehit eşleri Fatma Yıldız ile Aysırık Yar`ın yanına giderek başsağlığı diledi. Şehit eşi Fatma Yıldız, `Vatan sağolsun. Bir daha olsa yine eşimi askere gönderirdim. Oğlumu da büyütüp, askere göndereceğim` dedi.

SONUNA KADAR... Orgeneral Başbuğ, güvenlik güçlerinin 1984 yılından beri bölücü terör örgütüyle silahlı mücadele yürüttüğünü hatırlatarak, `Bumücadele kanlı terör örgütü yok edilinceye, kırsalda ve şehirlerde terörist kalmayıncaya kadar devam edecektir. Bunun dışında düşünülebilecek diğer bütün hareket tarzları sadece ve sadece bu bölücü terör örgütüne taviz vermek demektir` dedi. Başbuğ, şöyle devam etti: `Erciş kırsalında icra edilen operasyon, bütün samimiyetimle itiraf etmek isterim ki iç güvenlik tarihine, örnek bir operasyon olarak geçecektir. Gerek planlanması, gerekse icrasıyla gerçek anlamda ders alınacak üstün ve başarılı bir harekettir.`` Uzman Jandarma Çavuş Mustafa Yıldız`ın cenazesi Çorum`a gönderilirken, geçici köy korucusu Abdulselam Yar`ın cenazesi de Erciş Ulupamir köyünde toprağa verildi. Yar, 1982`de Afganistan`dan göç eden Kırgızlar`ın kurduğu Ulupamir`in ilk şehidi oldu. Bu arada ölü ele geçen 6 teröristen birinin İran uyruklu olduğu öğrenildi. Ercan DEMİRCİ/ MERKEZ

KAYNAK: tumgazeteler

hadi ailece gelenleri gectim,kandil den terhis olan askerler gibi uğurlanan ben teröristim diye bas bas bagıranlar bile bizim uyanık savcılarımızı terörist olduklarına inandıramamışlar. yuh sizi savcı diye oraya talimatla gönderenlere,esir hukukun esir savcıları.adamların olaya katılmakdıklarını yarım saatte nasıl ispat ettiniz anlatında halkta ögrensin.

rahşan ecevit ile necdet sezer i terörist affediyor diye eleştirenlen; bu yapılan başka bi bok mu? daha beteri. ama benim hırsızım iyidir diyerek ses çıkartamıyorsunuz o başka.

teröristlerin serbest bırakılmasına kızanları yakında provakatör diyerek suçlar bunlar.

rahşan ecevit ile necdet sezer i terörist affediyor diye eleştirenlen; bu yapılan başka bi bok mu? daha beteri. ama benim hırsızım iyidir diyerek ses çıkartamıyorsunuz o başka.

cumhurbaşkanı önüne geleni imzalamak zorunda.önce af TBMM'den geçiyor.sonra cumhurbaşkanı mecburi imzalıyor.imzalamama gibi yetkisi yok.

Lanet Olsun ...Yazıklar Olsun ..... Malesef içimden gelenleri yazamıyorum tahmin eden arkadaşlar çok iyi anlarlar......Başka hiçbişi diyemiyorum....Ben Niçin bu vatanın evladıyım kendi kendime sormaya başladım artık....Tepemizdekilere göre bu vatan toprakları için ÖLMENİN hiçbi anlamı yok demekki.... Bunları yapan ve yaptıranların nasıl bi Ruhu var bilmiyorum...

Ahmet Necdet Sezer e sallayan kendini bilmezler nerede merak ediyorum...Bi taraftan it açılım diğer

taraftan ermeni açılımı içine ettiniz memleketin...Gurur duyun %47 bu sizin eseriniz...Övünün eserinizle..

Yarın bir gün apo denen kötü anne çocuğu serbest bırakıldığında gelip zırlamayın burda....

tamam iyi güzel anlatıyorsun da .sonuçta ne oldu. Terörü mü bitrdin. Sonuçta ne oldu onu söyle

sonuçta ne mi oldu o kahpenin evlatlarına o orospu cocuklarına vatanımızn sahipsiz olmadıgın istedikleri gibi fink atamıcaklarını gösterdik sonucta ne mi oldu bi nebze de olsa biz ve bizim gibi çatışanlar sayesinde rahat uyudun sonuçta ne mi oldu NAMUSUMUZA SAHİP ÇIKTIK..BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ??ŞU ASKER DÜŞMANLIGINI BIRAK ARTIK BAK ALLAH RAHMET EYLESİN ŞEHİT AKRABASISIN BIRAK ASKER DÜŞMANLIGINI..HAA BU ARADA ŞUNUDA BELİRTEYİM SİYASET UMRUMDA DEGİL TAYYYİPMİŞ BAYKALMIŞ BAHÇELİYMİŞ HEPSİ Bİ YANA VATANIM Bİ YANA..BUGÜN BURDA TAYYİBE YUKLENEN SEVMEYEN VE ABD NİN KUKLASI OLDUGUNU SÖYLEYEN BEN YEMİN EDERİM O 34 TANE OROSPU COCUGUNA GEREKEN DERSİ VERSEYDİ BEN BURDA HELAL OLSUN DERDİM..AMA YAPAMADI YAPMADI ÇÜNKÜ O BİR KUKLA ÇÜNKÜ O BİR MAYMUN ÇÜNKÜ O BİR DÖNEK ANLADIN MI ARKADAŞIM

cumhurbaşkanı önüne geleni imzalamak zorunda.önce af TBMM'den geçiyor.sonra cumhurbaşkanı mecburi imzalıyor.imzalamama gibi yetkisi yok.

hatırladığım kadarı ile önüne geleni imzalama zorunluluğu diye bişey yok istediğini geri postalayıp meclisi aylarca konu üzerinde çalıştırma yetkisi var. sanırım adına veto denen birbaşka yetkisi daha olması lazım.

hatırladığım kadarı ile önüne geleni imzalama zorunluluğu diye bişey yok istediğini geri postalayıp meclisi aylarca konu üzerinde çalıştırma yetkisi var. sanırım adına veto denen birbaşka yetkisi daha olması lazım.

veto yetkisi var da ona bir kere hakkı var.ikinciye yok.meclis artık eskisi gibi bir yasayı aylarca tartışmıyor.bir gün yetiyor.çünkü çoğunluk akp de.

allah belalarını versin bunların böle kanunun da allah belasını versin en basta acılım acılım diyenlerin belasını veersin şehir de millet ac gezer dagdan inene iş imkanı verirler teroristleri serbest bırakırlar simit calanı 9 yıl yatırırlar bunlarının topunun allah belasını versin

içim kan ağlıyor...
yuhh yani yuuuuhhhhhhhh
bu devlete ben vatandaş olarak bu işin bir düzmece olduğunu anlayabiliyorumda devlet ne anlıyor bilemiyorum......
Samimi olmadıklarını anlamak çok kolay.
hani birlik, hani kardeşlikten bahsediliyordu yaa.
Peki; Bir tane Ay-Yıldızlı Türk Bayrağı görebildik mi?
karşılamaya giden hainlerin ellerinde imralı canavarının resimleriyle sözde paçavradan başka nevardi ellerinde....
bütün ellerinde zafer işaretleri.
neyin zaferinin işlaretini vermekteler acaba.
ne hallere düştük yazıklar olsun hiç bir hükümet bunlar kadar ülkeyi ve Türk vatandaşını bir avuç pkk lıya karşı aşağılatmadı
daha dune kadar karakol basan, yola mayin doseyen, bu terorist surusu nasil oluyorda boyle bir karsilama ve nerede ise tebrik kabul etme konumuna getiriliyor.
buna su anda devlet denilen ankara nin tumu nasil razi oluyor.
utandim bu tablodan.
ve simdi daha cok uzuldum sehitlerimize
hapishanelerde bir tane adam kalmasın ve devlet kendini iptal etsin.....
bu teröristlere bu muamele yapıldıktan sonra kimseye suçlu diyemezsiniz.....
bende herkes için onlar kadar hak istiyorum....

Geri