yıl..2001mayıs 2002 kasım..muş-merkez(nöbet kuleleri kaç defa taşlandı hatırlamıyorum)bingöl-genç ve taşkapı köyü(tam 4 ay cadırda kampetlerde yattım..gerekırse yine yatarım..genç ilçesindeki karakola baskın yapılacak istihbaratını almıştık 1hafta boyunca 7 bilemedin 8 saat uyuduk)bitlis-ahlat(atış talimlerine giderken konvoyumuza ateş acıldı)..yakında resimlerimide eklıycem inanmayanlara..evet klavye başındayım ama vatanımı milletimi senden daha cok seviyorum en azından o 34 tane o.çocugunu serbest bırakanları alkışlamıyor savunmuyorum..ve askerde yaşadıklarımı gerekırse yine yaşarım ama sen ve senin gibi şakşakçılar böyle bi durum karşısında tekkelerinizden cıkmazsınız..m.kemal atatürk sizleri gömdü ama belliki yine hortladınız siz varya siz iran gibi ırak gibi afagnistan gibi ulkelere oranın yonetımlerine layıksınız..tekrar ediyorum o o.... Cocuklarının serbest bırakılmasına iktidar şakşakcılıgı yuzunden hiç bir tepki göstermiyosunuz ya yazıklar olsun yediginiz ekmege de içtiginiz suyada..