Allah Sonumuzu Hayır etsin..Nasıl bu hale geldik ya..Şehitlerimizin kemikleri sızlıyo yemin ederim..
TuğяuL;4713425' Alıntı:Daha düne kadar bu terörsitlerle her türlü ititfakın her birleşmenin için de olan zihniyet ,Terörün AKP
iktidarı döneminde bitme ihtimalinden tir tir titremeye başldılar. yazıyı okuyunca bu korkunun tüm
benliklerine kadar işlediğini bu yüzden yazılanda belli. Ey CHP yardakcısı yzaralar boşuna yırtınmayın
bu terör eninde sonun da bitecek. Bu yüz<den bırakın şaklabanlıkları.Vatan milet sakarya
edebiyatlarını. Daha düne kadar PKK nın arka bahcesi bölücü sol terör örgütü destekcileri
şimdiler de bozkurtcı kesildi başımıza.
TuğяuL;4713425' Alıntı:Daha düne kadar bu terörsitlerle her türlü ititfakın her birleşmenin için de olan zihniyet ,Terörün AKP
iktidarı döneminde bitme ihtimalinden tir tir titremeye başldılar.
pkk lılara ceza verilse bile tatil gibi cezaevinde yatarlar daha doğrusu yatırırlar.bakınız: imralı daki öcalan
Ceza evinde yatarlar demişsin öcalan için.E yatacaklar tabi uçacak halleri yok ya.. =)
1999 da apo yakalandığında terör sıfırlanmıştı.akp, apo'nun hapishaneden pkk'yı avukatlar aracılığıyla yönetmesine izin verdi.izin verilmeseydi bugün terör olmazdı.
öcalan için demedim.gelen pkk lılar için dedim.gelen pkk lılar, öcalan gibi tatil yapar gibi cezaevinde yatar dedim.
Hapis için gerekli suç varsa gereken yapılır zaten.