demek öyle melez ben soyumu senden iyi biliyorum ama bunu senin anlayacak kadar sığ bir kafan olduğu için anlayamazsın bilmediğin bir şey hakkında yorum yapma.
Sen Mi Akıl Vereceksin Abaküs :durdurun
demek öyle melez ben soyumu senden iyi biliyorum ama bunu senin anlayacak kadar sığ bir kafan olduğu için anlayamazsın bilmediğin bir şey hakkında yorum yapma.
Sen Mi Akıl Vereceksin Abaküs :durdurun
eğer öğrenmek istersen elbette öğretirim abaküs lafını kullanırkende akıllı ol adam gibi tartış benle senin seviyene inmeyeceğim
Hakaretlerle biryere varamazsın Ben kürt değilim aslım Karadenizli. Bu ülkede ülkücülüğün anlamı Mafyadır kardeşim. Ona buna zarar veren insanlar ülkücüyüm diye ortaya çıkıyor. Ülkücülük kelimesini vatanı sevdiği için kullanmıyo Korkutmak için yani.
Kürtler bir etnik köken Kürtçe de bir etnik dildir. Senin gibi karacahiller de böyle düşündüğü için güneydoğudaki vatandaşlarımızıda adam yerine koymadığınız için durumlar böyle oluyo
allah belanızı versin avrupa ülkelerine bakın fransa 138 tane ırktan oluşmuştur vede herkes ben fransızım diyor neden çünkü adamlar zengin bu kürtler ayaklanmasa türkiyede çok zengin olacaktı vede ülkede yok sen busun yok sen şusun denilmeyecekti işte olay burda başlıyor zengin olmak için isyan çıkarıp fakirlerşiyolar beyinsizler abd nin israilin oynuna gelen köpekler
bana bak karadeniz bozması sana hakaret eden yok.. yazdıklarımı nasıl algılamak istiyorsan öyle algılıyorsun....
prof adam yalan söylüyo sen dogru soyluyon demi şimdi adam taş patlasın 8.000 kelimesi yok diyor tarihte böyle bi topluluk yok diyo sadece grup var diyo tabi senin gibi adamlar grupla toplulugun arasında farkı anlıyamıyor....
kürtlere gelince emin ol benim kadar tanıyamazsın onları ben onlarıda karalamıyom kötülemiyom... bizim derdimiz pkklılardır... kürtle sorunumuz yoktur geçmişte hata yapmış olabilirler hatasız kul olmaz...
ülkücülüğe gelince asıl mafyayı goruyoruz ekranlarda sizin gibi sol düşünceli veya dindar takılan mafya bozuntularını ele geçirilen kalem silgi değil arkadaşım hepsi silah bunlar nerden cıkıyo yok devrım karagahıymış veya sol düşünceli insanların evinde çıkıyor şimdi sen ülkücülere mafya diyorsun ya bence çok komik duruma düşüyon...şimdi adam ol yerine otur sesini çıkartmadan olan bitenleri izle....
Kekolara Bu Millet Çok Yüz Verdi.
Yakında O kekolar Tepemize Öyle Bir Çıkacak ki.
Sonra O gÜn Herkez Pişmanlık Duyacak.
Ama İş işteen çoktan geçmiş olacak
Sen ne kadar terbiyesiz bir insansın?!Bu forumda böyle yazmaya hakkın yok,edebinle tartışmasını bilmiyorsan yorum dahi yapma!Zavallılığa gerek yok!
Kürtler senin şuan böyle zavallı zavallı yorum yapman için gerekli olan topraklar için senin Türk atalarınla beraber savaşmış bir toplumdur.Sen kendini ne sanıyorsun terbiyesiz!
Ben bir Türk olarak Kürt dostlarımdan , Kürtlüğü benimsemiş bir halktan asla ama asla utanmadım rahatsız olmadım.Çekemeyenler onlara belkide o 'dağa çıkmayı' zorunlu ve meşru hale getirenler utansın!
Terbiyesizce yorum yapanların uyarılmasını istiyorum yönetim tarafından...
Hakan Çelik in böyle bir yazısı yoktur
bu yazıyı yazan kimse erkekçe çıkıp ben yazdım desin
Yazdığı yazıdan korkup başkasına yamayana çaılşan adamın yazınan yorum yapmaya bile değmez