Demokratik Açılım [ Tek Başlık ]

1. Olarak Bana Gülüm Falan Die Konuşma Ağzı Kırarım

2.Olarak Benim Kim Olduğumu Biliyormusunda Hakkımda Yorum Yapıyorsun Dallama

Son Olarak Sen 2 Gıramlık Beyninle Bu İşlere Kafa Yorma

ve

BİRDAHA BANA KONUŞMA KİMSEYİ TAKMAM ALLAHINA KADAR GİDER :goz:

sana ben gülüm diye hitap etmedim heralde yanlışlıkla benden alıntı yaptın.basıclife ın bu tarzını bende kınıyorum.

degazor35 Kusura Bakma Yanlış Anlama Olmuş Özürdilerim Laflarım İçin

Erdoğan'dan DTP'lilere destek

Erdoğan'dan DTP'lilere destek

2e5iqvc.jpg

Erdoğan: Anayasa değişikliğine varız!...

Polis zoruyla duruşmaya götürülmeleri için haklarında mahkeme kararı çıkan DTP milletvekillerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan destek geldi. ''Kimse düşüncesinden dolayı yargılanmamalı'' diyen Erdoğan, ''DTP'liler için anayasa değişikliğine varız'' dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, polis zoruyla duruşmaya götürülecek DTP'li vekillere destek vererek, ''Kimse düşüncesinden dolayı yargılanmamalı. Biz DTP'liler için Anayasa değişikliğine varız'' diye konuştu.

KAYNAK: Erdoğan'dan DTP'lilere destek

Hedef BeLLi

1500'e yakin ATATÜRKCÜ
~ 900'ü professional silah kullaniyor (ben dahiL)

ALmanya / Nürnberg-Süd (TÜRK E.V)

VATAN ICIN ÖLMEYE HAZIRIZ PASAM

VATANIMA YAN GÖZLE BAKANLARIN FISINI CEKECEGIZ
BUGÜN KOMAYA SOKUYORUZ YARIN KANLI KURSUN SIKACAGIZ

SehitLerimizi Düsünen 1 ALLAHIN KuLu Yok Mu ?

dtpliler planlarını hayata geçirincede düşünce özgürlüğü der bu adam...

Askerden DTP'ye zeytin dalı

Askerden DTP'ye zeytin dalı

DTP'yi protesto etmek için daha önceki yasama yılı açılışlarına katılmayan Genelkurmay bu yıl bu tavrında değişikliğe gitti.

Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları yeni yasama yılı için TBMM'de yapılacak açılış törenine katılmak üzere TBMM'ye geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeni yasama yılı bugünkü açılış töreni ile başlıyor. Tören için Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ ve Kuvvet Komutanları da Meclis'e geldi.

İlk oturumu ağustos ayında Meclis Başkanı seçilen Mehmet Ali Şahin yönetecek; açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yapacak.

Hükümetin açılım süreci, Ermenistan ile ilişkiler, yargı reformu, askere sivil yargı yolunu açan düzenleme Meclis' te ele alınacak önemli konu başlıkları.

Kuzey Irak'a sınır ötesi operasyon yapılmasına yetki veren tezkerenin süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin talep 6 Ekim'de Genel Kurul'da görüşülecek.

Türkiye ve Ermenistan arasında paraflanan protokol imzadan sonra önce Bakanlar Kurulu'na sonra da 'uluslararası anlaşma' olarak Meclis'e gelecek.

Tüm bu tartışmalı kritik başlıkların yanı sıra Meclis komisyonlarında 190 yasa tasarısı bekliyor. 82 tasarı Genel Kurul gündeminde. Bekleyen düzenlemeler arasında Türk Ticaret, Borçlar ve Çek yasaları var

Kaynak

Aferim kutluyoruz.Yıldızlı pek iyi... Dtpde çok temiz bir parti ki sormayın gitsin.

Açılımın amacına ulaştırılmasındaki araçlara sıra geldi.
Hepimiiiiiiiz kardeeeeşşşşiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz

diyordunuz ey akp liler....

bebekkatilinide başınıza getirirsiniz,siz çalar onlar oynarlar....

Suç bizde çok rahat bırakıyoruz onları,yapacak işleri yok uyuyorlar.Hangimiz çıkıp bir yasa istiyoruz ya da bu bize uymuyor değiştirin diye onları çalışmaya yöneltiyoruz ki?Tüm suç bizde!

sayın başbakan yakında teröristlere özgürlük savaşçısı derse hiç şaşmam artık.

Sevdim ben bu işi

gelin şu bilimsel çalışma yapan başbakanımıza bir göz atalım neler yapmış :)

1.Önce yeni seçimlerde nereden yeriz korkusu büründü.Ve problem bulunmuş oldu.

Kürt Sorunu!

2.Tabi bunu ülke gündemine sokmak için ve bundan rant sağlamak için tahmini bir ifade haline gelmeliydi.E bununda üstesinden gelindi

PKK = Kürt sorunu!

3.O kadar hayaliydi ki veri meri elde edilemedi ama uslu dururmu başbakanımız onunda çözümünü üretti saniyeler sürmeden.Ne olacak tabi ki veriler bulunmalıydı buyrun veriler;

DTP ve DTP lilerin ifade sorunu!

4.Dedi ki başbakanımız,muhalefet yanaşırsa ve ön ayak olursa bir düzenleme yaparız anayasada ve bu sorunu halledebiliriz.Düzenleme yapılması için tüm milletvekillerinin dokunmazlığı kalkıp , mahkemelerde dosyaları bekleyen milletvekillerinin ifadesi alınıp yargılanacagını sananlar hiç sevinmesin olay şu;

DTP lilerin dokunulmazlığı kalkacak , ifade vermeye gitmeleri kolaylaştırılacak, bir yandan da Kürt Açılımı yapıp vatandaşa sevimli görünecekler.(Verilerde düzenlendi)

5.İşte hipotez...

DEMOKRATİK AÇILIM

Hayırlı uğurlu olsun :D

Geri