Demokratik Açılım [ Tek Başlık 2 ]

yetkilerin kralı vardı

hala varlığını inkar ettikleri JİTEM i kurup gece insanları evlerinden alıp başlarına kursun sıkılarak kuyulara atıldı

17 bin faili meçhul olduğu söyleniyor

peki neden bitmesi hala terör

kaldı ki 90 lı yıllarda AB gibi baskı yapan kims de yoktu

Başbakan nerdeyse Genelkurmaybaşkanına bağlıydı o dönemler

Peki neden bitmedi terör

yoksa bilinçli bitirilmedi mi

faili meçhulları bırak faili bellileri ( şehitler gaziler ) in katillerini nasıl serbest bırakıyorlar onları izliyoruz haberlerde . faili meçhulmuş . ilk başta faili bellileri cezalandır . o biraz sıkar demi . hazıra konmak ermeniye teröre teslim olmak sorunu pat diye çözüyor, halkada " türkiyenin sorunlarını çözüyoruz" mesajı veriliyor. sorun çözme anlayışınız bu işte . osman paşayada bilip bilmeden çapsız çapsız laf söylenmesi çok tobaz ve basit teslimiyetçi zihniyetlerin işidir . senin tayyibin baykalın sıcacık yatağında uyurken o laf ettiğiniz komutan dağda her an ölüm riskiyle terörist avlıyordu. tayyibin oğlunun biri çürük raporlu diğeri 27 gün lük asker. iş can vermeye gelince hiç biri ortada yoktur . sorulduğundada onlardan vatansever dindan yoktur .

bu konuya son mesajım

arkadaşlar ben osman pamukoğlu kötü bir asker demedim

iyi siyastçi olamaz dedim
tekrar orduya dönebilse en başta ben alkışlarım

osman pamukoğlu siyasete girerse fetullahla tayyibin önünü tıkar değilmi . fetullah ve akp abd den aldığı emirleri rahat uygulayamaz. amerikalı abilerine vermişler ülkeyi ipini koparan gelip açılım istiyor, tayyip efendide dünden vermeye hazır . okadar şehidi salak yerine koydu . bundan büyük günah olurmu.?

kardeş anlatmak istediğimiz de o işsadece çarpışmayla olmaz diyo pamuk abim siyasi istikrar da lazım askerin arkasında durması lazım diyo .. :)

kardeş anlatmak istediğimiz de o işsadece çarpışmayla olmaz diyo pamuk abim siyasi istikrar da lazım askerin arkasında durması lazım diyo .. :)

avrupanın 80 yıldır milyardolarlarla destek verdiği şeh saitten şimdiye kadar bitmeyen bir munafık sürüsü , sizce iki üç beş 10 açılımla bitermi . avrupa bukadarmı salak ? bitirtirmi. pkk lıların kürtleri düşündüğünümü zannediyorsunuz ? ben batmanlıyım kürdüm. sen pkk baskısında yaşamak ne demek biliyormusun ? bu pkk kürtleri yanlızlaştırıp etrafındaki tüm ülkelere düşman olarak gösteriyor. kimse bunlardan açılım kimlik kömür çamaşırmakinası istemiyor . ordaki insanlar iş istiyor . kendilerinin düşman olarak görülmemesini istiyor . pkk nın bitmesini istiyor sorun burda.

zaten kürt sorunu yok hükümetin açılım sorunu var ... daha ne denirki elbette devlet her vatandaşını eşit görüp eşit fırsat verecek ama halk tarafında bu yok sorun nerde oda apaçık belli ..

sorun iyi bir türkiye olup avrupaya fitne koymaktan geçer. türkiye dışta sürekli temiz aile çocuğu takılıyor. ama avrupa öyle yapmıyor çünkü güçlü bir türkiyenin onlara ne yaptığını tarihten biliyorlar. pkk gitse başka bir sorun gelir. sorun türkiyenin demokrasisi değil sorun avrupa ülkelerinin oyunlarıdır. türkiyenin çok düşmanı var . TSK nın orda iki bin üç bin tane komünist lemi savaştığını zannediyorsunuz ? TSK orda hemen hemen tüm dünyayla savaşıyor. artık savaşlar ülkeler arasında olmuyor . bu açılım falandanda hayır gelmez . avrupa okadar salak değil

Liste Var Liste Bu adamda 24 Saat içinde kazır.Ama izin va mı izin?

evet osman pamukoğlu askeri konuda üstad bir şahsiyettir ama ülkeyi yönetecek bilgi birikimine sahip değil diye düşünüyorum

Terör Hakkında Türkiye'de En Çok Bilgisi Olan , Kısacası PKK'nın Ne Demek Oldugu En İyi Bilen Kişidir Osman Paşa . . . Pkk Teror Orgutune Buyuk Darbeler Vurmustur . . .
Osman Paşa'yı diğer siyasetçilerle karıştırmayın . . .
Yaparım , temızlerım diyorsa bi bildigi vardır . . .
Insallah oylar bolunmez , Osman Paşa . . .
Partı olarak Istedıgınız Yerlere Gelırsınız . . .

İNŞALLAH DEVLETİN BAŞINA BU ADAM GEÇER.yakından takip ediyorum Osman pamukoğlunu PAŞAMIZI

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) | Resmi Web Sitesi

Gözlerim Türköne'yi aradı, bazıları kına yakıyorlardır (!)

Gözlerim Türköne'yi aradı, bazıları kına yakıyorlardır (!)

Eskiden Muazzez Abacının sık sık okuduğu bir şarkı vardı, nakarat bölümünde Gözlerim Vagonları dolaştı üzgün, üzgün diye bir bölüm vardı. Silopi’de DTP’nin bir rezalete çevirdiği teslim törenini görünce aklıma bu şarkı geldi.

Şimdi ne alaka diyeceksiniz.

Bende teslim olanları karşılayanlar, otobüsün üstüne çıkıp zafer işareti yapanlar arasında bazı simaları aradım durdum. Göremeyince de doğrusu hayal kırıklığına uğradım.

Bir gurup militanın teslim olacağı basına yansıyınca mesela Mümtaz’er Türköne’nin eserini görmek, gelenlere çiçek tadında bir demet laf sunmak için seğirtip Silopi’ye gideceğini düşünmüştüm. Çünkü bu açılımın Medya’daki kurumsal mimarı Zaman gazetesi ise, zaman’daki merkez şahsiyeti de Türköne’ dir. Hazret hızını alamayıp Apo’nun serbest bırakılmasını isteyecek kadar ileri gitmişti. Kadimden beri PKK li olanlar bile Türköne’nin bu hızına ayak uyduramamış, arkadan nal toplamışlardı.

Tabi gözlerim sadece Türköne’yi aramadı, Bejan Matur’u, Şahin Alpay’ı diğer gazetelerde mevzilenen açılımı PKK severliğe, Apo severliğe çeviren diğer zevatı da aradı. Alpay uzun zamandır zamanındaki köşesinde artık kuzey Irak’tan iftiharla Kürdistan diye bahsediyor. Demek ki onun da açılımdan anladığı buymuş, Kuzey Irak’a Kürdistan demek.

Ötekiler neyse de Türköne’nin o gösteride mutlaka bulunması, Bıji Apo, serok Apo, diye bağırması, gerekiyordu. Demek ki zat-ı âlilerinin ya işi çıktı, ya da uzaktan seyretmeyi, (tıpkı uzaktan yazdığı yazılar gibi) tercih etti.

Silopi’deki manzarayı gördükten sonra eminim Türköne kendisiyle gurur duymuştur.

Açılım diye ipe sapa gelmez yazıların, çerçevesi belli olmayan taahhütlerin toplumu ve Türkiye’yi götürdüğü yeri herhalde anlamıştır. O kadar zeki, siyaset bilimci, son on yılın en önemli siyasi danışmanının bunları tahmin etmemesine, bilmemesine imkân yoktu herhalde. İstedikleri manzara buydu, muvaffak da oldular.

İrfan Sönmez, iki gün önceki yazısında Türköne’nin Apoya af isteyen konuşmasına takılmış. Anlaşılan Sönmez daha insanları tanıyamamış. Yakıştıramamak diye bir şey yoktur. Herkes kendine yakışanı yapıyor. Mevlana’nın dediği gibi Destinin içinde ne varsa dışına da o sızar misali Kimin içinde ne varsa dışına o sızıyor. Ama Sönmez’in eski yazılarında(Gündüz’de) yazdığı bir şeye çok katılıyorum. İsminde Türklüğü çağrıştıran şeyler bulunan adamların Türklüklerinden şüphe ediyorum demişti. Çok septik, bir düşünce ama şimdi ben de şüphe etmeye başladım. Çoğunluğu tenzih ederim ama soyadı Türk, Türköne olanlardan Türklük o kadar çekti ki anlatmaya sayfalar yetmez.

Bir dahaki teslim törenine DTP onur konuğu olarak Türköne’yi, Bejan Matur’u, İhsan Dağı’yı, Şahin Alpay’ı da götürmeli. Bu beyler senaryosunu yazdıkları filmi seyretmekten mahrum bırakılmamalıdırlar. Sonra İmralı sakini, Terörist başı Apo’nun kalbi kırılır.

Selçuk Özdağ
VAKİT

k:Selçuk Özdağ / Gözlerim Türköne'yi aradı, bazıları kına yakıyorlardır (!) - En Doğru ve Güncel Haber

Size müstahak...

Size müstahak...

"İŞİN ne?..”
“Pe Ke Ke’liii...”
“Öyle deme ama...”
“Neciyem?..”
“Etkin pişmanlık yasasından yararlanmak isteyen, eline silah almamış, Türkiye Cumhuriyeti adaletine sığınan, pişman...”
“Pişman değilem...”
“Pişmansın da haberin
yok... Eline silah da almadın zaten...”
“Veyyy...”
“Kurşun da sıkmış değilsin...”
“Madem ki silahım yoktur, o neydi patlatmişem?..”
“Öyle deme ama...”

Sonunda karar verdiler:
Bu gelenler PKK terör örgütünün sanki militanları gibi geldi size ama, bunlar aslında “elçi”...
Otuz “elçi” daha geliyor, uçakla...
Sonra da trenle üç yüz kadar “elçinin” daha gelmesi bekleniyor diyorlar... Artık
kalanlar da yaya gelsinler...
“Bu kadar çok elçi olur mu?” diyeceksiniz...
Size anlatmak için az bile...

İçinde ne olduğunu bilmediğiniz, ne anlama geldiğini anlamadığınız bir açılımı, sırf AKP’ye yalakalık olsun diye “desteklediğinize“ göre, kafanıza o gelenlerden birer PKK’lı “elçi” düşmeli...
“Açılımı” desteklemek için imza toplayıp bildiri yayınlamaya hazırlanan sanatçılar mesela...
Vaz mı geçtiniz?..
İyi bakın ve sıkılın:
Bir toplum çoğunluk halkıyla, aydınıyla, sanatçısıyla, yazarı-çizeriyle, medyasıyla sekiz yıl “basiretsizliği ” alkışlarsa...
Müstahaktır...

KAYNAK: HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi

Türköne'yi severim ama bu önerisi hakkten saçma . Osmanlı olsa Apo denen şerefsizin kellesini Sultan Ahmed'de kuşlara yem ederdi.Gövdesini de lağım çukuruna atardı

365 günde terörü bitirirm diyen palavracının askeri konuda üüstad olduğuna inanmıyorum

dağdakileri indirince af çıkartıp sokaklara salınca siyasetin ağbabası oluyor... pkk.yı bitirebilirim deyince palavra oluyor öyle mi... aslında bu bir amaç meslesi kimisi vatan hainlerini affetmeyi amaçlar kimisi belayı yok etmeyi... herkes yapabileceklerini söyler... tayyip efendi arkerlerimizi şehit edenleri affeder Osman Paşa bildiği düşmanı yok eder....

paşayken yattığı tamamen yalan,

şimdi kükremesi ise siyaset..!

365 günde terörü bitirirm diyen palavracının askeri konuda üüstad olduğuna inanmıyorum

kelle koltukta kaç yıl boyunca askerleri ile omuzomuza o o.cocukları ile çatışan görevini şerefi ile(siz de bu duygu yok oyuzden anlamını bilmessiniz)yapmış bir paşa hakkında konuşuyosun ya senin varya akcigerini kedilere atsalar onlar bile yemez cigersiz 5para etmeyen hain in tekisin sen..bende senin insan olduguna inanmıyorum..sana da senin gibilere de yazıklar olsun hepiniz hainsiniz ermeni tohumu sunuz oglum ermeni..şimdi git şikayet et şahsıma saldırı ve hakaret var diye

zamanında mhp de apoyu sallandıracağız diyordu ama ele geçirilince idamı acilen kaldırdılar.bu paşada iktidar olunca korkarım onlarla kanka oluverir biranda.bekara karı boşamak kolaydır.şimdi böyle konuşuyor iktidara gelirse bakalım nasıl konuşacak.inşallah dediği gibidir.türkiyede onca paşa geldi geçti terörle çarpışan hiçbirisi 365 günde bitiremedi.osman paşa bitiririm diyor acaba ikinci atatürkmü sanıyor kendini.eğer öyleyse ne ala atatürk gibi beyinlere çok ihtiyacı var bu ülkenin.

Geri