DeMoKRaSi BaKan'ıN KıZıNı SoLLaMaKTıR

1 sana hiçbi arkadaşın salak dingil vs tipinde takılmadı mı bu ne biçim arkadaşlıktır bu ne biçim hayattır :D
2 Kardeşim başbakan adamın anasına laf atarken gık çıkarmıyodunuz
3 Keşke bi de yüzüne karşı söyleyebilsem :D
4 Allah büyüktür Bu dünyada Olmasa bile Öbür Dünyada Karşılaşcaz

Aslanım biz kendimize salak dingil dedirtmeyiz. Öyle insanlarla da arkadaşlık kurmayız. Arkadaşımıza da öyle laflar ne söyleriz nede söyletiriz. Senin arkadaşlık anlayışın hakaret etmekse bırak git... Senden arkadaş mı olur. Sözüm sadece sana da değil kim söylerse söylesin doğru bir davranış değil... Başbakana da aynı sözler geçerli. Ben burada akp yi tutmuyorum.

Bir de buradaki hayatına dikkat et. İşi öteki tarafa bırakma. Pişman olursun yoksa

Bakanın kızı haketmemiş iyi hazırlanmamış demek ki Bakan da malzeme yapmış hemen.

Hadi iyi forumlar...

ben basbakanın oglunu sollamak istiyorum. bende gemicikler almak istiyorum. bende çok iyi bir şirketin basına genel müdür olmak istiyorum. ama yapamıyorum olmuyor. sayın bakan bana görede o zaman bu ülkede demokrasi yok bee..

Aslanım biz kendimize salak dingil dedirtmeyiz. Öyle insanlarla da arkadaşlık kurmayız. Arkadaşımıza da öyle laflar ne söyleriz nede söyletiriz. Senin arkadaşlık anlayışın hakaret etmekse bırak git... Senden arkadaş mı olur. Sözüm sadece sana da değil kim söylerse söylesin doğru bir davranış değil... Başbakana da aynı sözler geçerli. Ben burada akp yi tutmuyorum.

Bir de buradaki hayatına dikkat et. İşi öteki tarafa bırakma. Pişman olursun yoksa

Bakanın kızı haketmemiş iyi hazırlanmamış demek ki Bakan da malzeme yapmış hemen.

Hadi iyi forumlar...

Kardeşim ii ders veriyonda bi insana lakap takmak günahtır şimdi sen bana hayvan dedin (yalan mı:D ) arkadaşınla samimiyetin yoksa asıl sen öle arkadaşlığı bırak canım ayrıca afedersin cidden ben akp yi savunuyon sandım hayatıma gelince haklısın herkes dikkatli olmalı ayrıca benim inan büssürü arkadaşım var :D

Kardeşim ii ders veriyonda bi insana lakap takmak günahtır şimdi sen bana hayvan dedin (yalan mı:D ) arkadaşınla samimiyetin yoksa asıl sen öle arkadaşlığı bırak canım ayrıca afedersin cidden ben akp yi savunuyon sandım hayatıma gelince haklısın herkes dikkatli olmalı ayrıca benim inan büssürü arkadaşım var :D

İyi o zaman senden özürdilerim. Sana lakap takmadığımı biliyorsun. Sana hayvan demedim. Aslan lafını mecaz anlamda kullandım. yani İyi anlamda yanlış anladıysan da hoşuna gitmiyorsa da özür dilerim. . Tamam mı?
Hadi neyse tartışmaya gerek yok.

Geri