DeMoKRaSi BaKan'ıN KıZıNı SoLLaMaKTıR

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
fft5_mf41783.Jpeg

Bakan Çelik'ten tuhaf sözler:
Sokaktaki vatandaş kızımı solluyor, bu demokrasinin işleyişini gösteriyor!

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, kızı Büşra Vuslat Çelik'in bu yıl OKS'ye girdiğini ancak bir okula yerleşemediğini anımsatarak, "Basın mensupları bana 'Sayın Bakan, kızınız yerleşemedi, ne diyorsunuz?' diye sordular. Dedim ki, 'Bizim çocuklarımız annelerinin babalarının kim olduğuna göre değil, aldıkları puanlara göre yerleşiyor.' Eğer yurdum insanı, sokaktaki vatandaşın çocuğu, gelip bakanın çocuğunu solluyorsa, sollama yasağı yoksa bu memleketteki sağlam bir yapıyı, bu demokrasinin işleyişini gösteriyor" dedi.

Kaynak

Kızı okula yerleşememiz . İlginç bir tespitte bulunmuş .
Demekki yoldan araçla geçerken Bakan Kızı Sollanabiliyorsa Demokrasi var Demektir .
:durdurun
Demokrasi Bir Tren'dir , istediğimiz durakta ineriz diyen biri geldi aklıma .
:durdurun
Demokrasi Artık Tren değil boş bir Yoldur .
Bakan kızı sollayanda artık Demokrattır .
:hhmanD
( Bu ülkedeki Demokrasiyi sevmeyeceksinde ne yapacaksın )

أĸяα;3380862' Alıntı:
bu ibareyi kuLLanabiLme hakkını kendinde nasıL buLabiLdin?
Herkesi kendin gibi görme aLışkanLığı türedi insanımızda artık

yok ben kendim gibi görseydim salak yazmazdım bu ülkede demokrasi war bakan söylüyo duymuyomusun istediğim ibareyi kullanırım

üLkede demokrasi oLabiLir
Ama bu forumda da kuraLLar var
Her keyfin geLdiğinde biriLerine saLak dersen
Kendini aptaL hissedeceğin konuma sokarLar adamı
Yok biL diye diyorum keyfin biLir gene de

arkadaşım seni alaka ve entere eder mi sanane sen ne karışıyosun forum yönetimine git et şikayetini madem forumda kural warsa

أĸяα;3380908' Alıntı:
Beni iLgiLendirir
Her istediğine keyfince saLak diyemezsin bu demokrasinin bir getirisi değiL

herkes tanrıdan kendinde olmayanları istermiş diye bir atasözü var. bu ülkedede demokrasiden bahsedenler demokrasiden gram nasibini almamış ve demokrasiye inanmayan insanlardır

Peki arkadaşlar aranızda bakan sollayabilen varmı?

أĸяα;3380908' Alıntı:
Beni iLgiLendirir
Her istediğine keyfince saLak diyemezsin bu demokrasinin bir getirisi değiL

Demokrasi başkalarının haklarını ihlal etmeden istediğini yapabilmektir ve birilerine Salak Demek Bence Bir haktır En azından milletin Anasına Laf Atmıyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

şimdi aile fertlerine geldi ak partililerin bir yere soksaydı torpil olurdu girmedi salak oldu saldırın ak partiye nerden saldırabilirseniz oy kullanmayım diyorum sizleri gördükçe vatandaşlık duygularım kabarıyor :D

seni gördükçe Türkiye deki okumuşluk oranına inanasım gelmiyor :D :clap:clap:clap seni alkışlıyorum

Başka bir insanın sana salak demesi hoşuna gider mi ? veya Anne ne babana kardeşine eğer hoşuna giderse serbestsin istediğini diyebilirsin... 1 - Bir arkasından konuşuyorsun. 2- Bir insanın hoşlanmayacağı sözler sarfediyorsun. Kime dediğin önemli de değil. Dinimizde bu yasaktır ve günahdır. Bu günahları ALLAH affetmez. Ama diyorsan ben inanmıyorum sana kalmış... Kendini belli etmişsin....

Başka bir insanın sana salak demesi hoşuna gider mi ? veya Anne ne babana kardeşine eğer hoşuna giderse serbestsin istediğini diyebilirsin... 1 - Bir arkasından konuşuyorsun. 2- Bir insanın hoşlanmayacağı sözler sarfediyorsun. Kime dediğin önemli de değil. Dinimizde bu yasaktır ve günahdır. Bu günahları ALLAH affetmez. Ama diyorsan ben inanmıyorum sana kalmış... Kendini belli etmişsin....

1 sana hiçbi arkadaşın salak dingil vs tipinde takılmadı mı bu ne biçim arkadaşlıktır bu ne biçim hayattır :D
2 Kardeşim başbakan adamın anasına laf atarken gık çıkarmıyodunuz
3 Keşke bi de yüzüne karşı söyleyebilsem :D
4 Allah büyüktür Bu dünyada Olmasa bile Öbür Dünyada Karşılaşcaz

çok demokratik bi ülke.bakanın biri çıkar keneden kurtulmak için paçanı çorabın içine sok der bi bakan kızının kafası çalışmadığı için demokratiğiz der
ama gerçekten demokratız çünkü bizim ülkede böyleleride bakan olabiliyor gözünü sevyim demokrasinin

Geri