Demo Builder v9.2.0.0 (Sesli-Görüntülü Anlatım Hazırlama Programı)

buark9

New member
Reaction score
0
imgb1398ac7c75940447da4d27ee4db70f5.jpg

Bu program sayesinde istediğiniz bir konuda sesli ve görüntülü anlatım hazırlayabilirsiniz. Örneğin bir programın anlatımını görsel olarak mı yapmak istiyorsunuz? Ve yaptığınız anlatıma sesli anlatımda ekleyerek konuyu daha rahat anlaşılır ve takip edilebilir hale mi getirmek istiyorsunuz? O zaman Tanid Demo Builder bu konuda çok rahatlıkla kullanabileceğiniz profesyonel bir program.

Özellikler:
# Çok kullanışlı bir arayüz.
# Ekranın tamamını veya belirlediğiniz bir kısmını yakalama özelliği.
# Otomatik video kaydı yapabilme yanında dosya boyutunu azaltmak için istenirse belirli aralıklarla sadece ekranın resmini çekmesini sağlayabilirsiniz.
# Videoların saniyede ne kadar frame (sahne) kaydedeceğini (1 den 20 ye kadar) seçebilme özelliği.
# Dosyaları SWF (Flash formatı) olarak kaydedebileceğiniz gibi .exe (standalone) olarak da kaydedebilirsiniz.
# Kaydettiğiniz anlatımı daha sonra düzenleyebilir sahneler üzerinde anlatımı zenginleştirecek işaretler, animasyonlar ve hatta dışardan video ekleyebilirsiniz.
# Sesli anlatım yapmak istemiyorsanız konuşma baloncukları, imleçler ve dikkat çekici sekmeler ekleyerek anlatımınızı süsleyebilirsiniz.

Download Dlbit
HTML:
http://bc.vc/xB0f3X

Geri