Demirören Tekrar Başkan [ Tek BaşLık ]

8. Sandık sonunda Yıldırım Demirören 1849 oy , Murat Aksu 1125 oy aldı.

Allah kahretsin yaa. Bu seçimden de anladık ki İçimizdeki İrlandalılar daha fazla.
Şimdi taraftarın tutumu çok önemli. İnönüdeki ilk maçta bu sefer istifaya zorlamamız lazım. Takımın ceza alma pahasına da olsa protestomuzu en etkili şekilde yapmamız lazım.Bu tüpçüye uyku uyutmamamız lazım.

Yazık oLdu Bjk ye .. 3 yıL daha Bjk Başarısız Olacak Geçmiş olsun Demirören %90 Başkan

benim anLamadığım bir başkan bu kadar bariz ve devamLı şekiLde istenmemesine rağmen haLa neden inat etmekte..normaLde bir başkanın istifa etmesi gerekirken bırakma fırsatı ayağına geLmişken inatLa neden yeniden başkan adayı oLup da başkan seçiLmek için bu kadar ısrar eder..ya bu başkanLıkta ciddi menfaati var ya da ruh hastası bu adam..ayrıca o oy verenLer taraftara bu kadar mı uzakLar da demiröreni tekrardan başkan yapmak için yırtınıyorLar..beşiktaşLı taraftar arkadaşLara Allah sabır versin diyorum..çok sinir bozucu bir durum..

Tek dılegım Demirören ın en kısa zamanda ölmesi... Artık bu derece beddua eder oldum YETER !!!
Oylar veren Serefsızlere de Allah Belanızı versın dıyorum sözde Beşiktaşlısınız sizler !!!

Yazık diyorum başka da bişey demiyorum, Onca küfürü yemiş ve hala Başkan olmak isteyen tüp beyinliye mi yanayım yoksa Oylarını satan şerefsizlere mi yanayım, Nasıl olur yaa

e adama 30 milyon dolar civarında kulubu kendine borclandırınca herhalde kimse odeyemeyecegini anladı yazık oldu valla

SON DURUM... Beşiktaş Kongresi'nde açılan 16 sandık sonucu - Demirören: 3588 Aksu: 2236

Yıldırım Demirören Üst üst 3. kez Başkanlığa seçilmiştir .. Hayırlı olsun

demirören başta olduğu sürece büyüyecek tek şey borçlardır

Geri