Delphi Muhtar Otomasyonu yardım...!!!

Berkant89

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar geçenlerde öğrenci işleri istemiştim fakat hoca projeyi değiştirdiğinden şimdi Muhtar otomasyonu arıyorum.Amacım hazıra konmak değildir. Elinde olan yada linkini verebilecek birileri varsa çok sevineceğim.
Not=Vereceğiniz otomasyonu sadece örnek alacağım.Yazılım şirketlerinin yaptıkları çok profesyonelce. Eğer onu demo olarak götürürsem okul bitmez :durdurun

programı genel olarak anlatırsan belki senin için bişeyler yazabilirim. bende pek detaylı bilmiyorum yalnız haberin olsun :)

Elimde bir muhtar otomasyon demosu var. Onunla eşdeğer birşey olacak. Kodlarıyla Delphi birlikte bir muhtar otomasyon bulsam ne nasıl yapılmış anlayıp yapacağım. Elinde varsa hazır kodlarıyla bana PM'den ulaşabilir misin ?

arkadaşlar muhtar otomasyonu bulabildiysenz banada verebilir misiniz? berkant sanırım aynı durumdayız benmde programa ihtiyacım var..

herkeze muhtar otomasyonu lazımmış banada o lazım bişi elde edebilen yapabilen varmı arkadaşlar..

hastane ,pastane ,inşaat ,oto kaborta, kütüphane ,elektrik şirketi , market otomasyonu , internet kafe otomasyonu ,müteahit , restaurant otomasyonu , .... bende olanlar bunlar okuldaki bütün projeleri toplamıstım muhtarlık varmı bilmiyorum ama benim pc de olanlardan bazıları bunlar degiştirmek istersen upload edebilrim rapide.

şimdi gördüm muhtarlıgında forumları tasarlanmıs resimleri çekilmiş onları upload edebilrim cok cok lazımsa bi soruyum okuldaki arkadaslara ayarlarız ;)

kardeş ne varsa farketmez ayarlayıverirsen seviniris kütüphaneye bakarakta yaparız elde fazla dokuman olsun yeter..

Geri