DeLi dIşKıSı :P KeMiK Türkiye de sadece Hackhell de ;)

Sevencloves' Alıntı:
Ahuha X bende kemik hastasıyım bu ayki sayı da tam gırgır dı ama Sana Lombak ı da tavsiye ederim Nede olsa Abimiz Şero Orda

ikisine bütçe yemiyor bir ara şero hastasıydım neyse eski sayılarını bulursam ucuza toptan alacam :)

Xfiles' Alıntı:
ikisine bütçe yemiyor bir ara şero hastasıydım neyse eski sayılarını bulursam ucuza toptan alacam :)

Bana adresini At mesajla sana istediğin kadar yollayayım bende serisi var Ciltlerde dahil :)

Sevencloves' Alıntı:
Bana adresini At mesajla sana istediğin kadar yollayayım bende serisi var Ciltlerde dahil :)

tamamdır unutmayayım aklımdasın ilk fırsatta haber veririm ilk sana başvuracam ehü ehü bu güzel oldu :D

nisan 2005 sayısı

nisan 2005 sayısı

111118fw.jpg

22222222220xe.jpg

333333330bg.jpg

allah razı olsun karnıma ağrılar girdi...:)) harikasınız

super ya daha ayrıntılı bakmak lasım.tsskr...:D

WAYY TAM ABONE OLUNUCAK Bİ KONU SAOL TSKÜR KARDES ELLERİN WE SCANNERİN DERT GORMESİN :clap:

Abi ellerine sağlık koptum ya :D

muhauahauah...iyi geldi yaaa...
bu saatte ihtiyacım vardı gülmeye ...
thanx x:D

-muhaah dur seçil g.tüne minder koyyim
+hayvanlaşma sait bi bayanla konuştuğunu unutma
-ehauhuah ozaman minder kalsın direk.....

bu diyalog yılın diyalogu seçilir ilk işim bunu gerçek hayatta uygulamak muhahah saol kardeş çok iyi geldi..........

biraz geç oldu linki düzelttim : )

hocam süpersin devam iyi geliyo böle arada, okuyom bazen bunları

Ben mizah dergisi delisiyim epey bir arşiv var eskiden leman takılırdım sonra as elemanlar pengune geçti fakat penguen e netten ulaştığım için artık almıyorum şuan da penguen ekibi KEMİK dergisini çıkardı aylık düzenli şekilde takıp etmeye çalışıyorum..

penguen e nası ulasıosun netten?:eek: soolesen de bisde faydalansak???

Geri