Dekolte giymiş bir kadınla konuşurken rahatsız olur musunuz?

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
DEKOLTE GİYMİŞ BİR KADINLA KONUŞURKEN RAHATSIZ OLUR MUSUNUZ?

• Hayır rahatsız olmam. Sonuçta giyinmek insanların ruh halini ve tarzını gösteren unsurlardan biridir. Toplumumuzda kadının dekoltesinden rahatsız olan kesimler olduğu için kendimi ve benim gibi düşünen hemcinslerimi şanssız görüyorum. Kadınlar da bu yüzden normal olarak ikilemde kalıyor. "Acaba benim için basit kadın diye mi düşünürler" veya "Kolay lokma olarak mı bakarlar" gibi düşünceler içinde olduklarından eminim. Hatta bir kız arkadaşım Beyoğlu'nda sırf giydiği bluzdan dolayı sözlü tacize uğramıştı. Üstelik bluzu o kadar da açık değilmiş. Ama maalesef bazı erkekler bunu kaldıramıyor.

Özgür, 34, Reklamcı

• Kesinlikle rahatsız olmam. Aksine hoşuma gider fakat itiraf etmeliyim, gözlerime hakim olamayabilirim.

Altuğ, 30, Tasarımcı

• Dekolte giymiş bir kadınla sanki hiçbir şey yokmuş gibi konuşmak için bence özel bir eğitim falan alınmalı. Her ne kadar heyecanlı gözükse de, bence bütün erkekler böyle bir durumda kasılırlar. Soğukkanlılığı elden bırakmamak lazım.

Can, 28, Broker

• Tabii ki hayır. Ayrıca dekolte giymiş bir kadının göğüslerine, bacaklarına veya sır tına bakmak ayıp değildir. Sonuçta o gösteriyor, siz de bakıyorsunuz. Buna arz talep meselesi diyebiliriz. Ama kadınlar garip yaratıklar oldukları için, hoşlarına gitmeyen biri baktığında rahatsız olurken, beğendikleri biri baktığında hiçbir rahatsızlık duymazlar.

Evren, 30, Bilgisayar Mühendisi

• Hayır rahatsız olmam. Eğer arkadaşımsa ve dekoltesi estetik görünüyorsa, ona iltifat ederim. Ama aklım o noktaya takılıp kalmaz, iyi taşınan bir dekolteye güzel bir bütünün parçası gibi bakarım ve bu ona olan yaklaşımımı değiştirmez. Arkadaşım olmayan dekolte giymiş bir kadınla konuşurken de o noktalara odaklanmam.

Doğa, 28, Klinik Araştırmacı

Ya Siz...???

Zevkler ve Renkler Tartısılmaz.

karşımda ise o,bide onla konuşuyorsam hayatta bakamam utanırım:laugh:

o yüzden sadece yüzüne bakarım,sıkıntı olmaz :laugh:

benim için normal bi durum değil bu. elbette kadınlar her daim erkeklerin nazarını üstlerine çeker bu yaradılışında vardır erkeklerin. kazara görsemde ikinci bakışa maruz kalmak istemem o yüzden sağa sola bakınır birşeyler arar gibi. işin aslı bir şey düşünmek değil ancak baktığımda günaha gireceğim öğretildi bana benim için bu önemli. allahtan ki ilk bakış kaza ama onlara bakılmakta kaza yok, kendilerindeki allahın onlara cevher olarak sunduğu vücudu sahibi dışında herkese gösteriyorlar. allahın verdiği cevheri, ami bi kömür değerine düşürüyorlar. rahatsız olurum çünkü istediğim gibi bakamam bakmakda istemem. erkeğin doğasında var istediği kadar yüzüne bakarım da dese illa göz rahat durmaz. bakmasa bile zihni rahat durmaz. en güzeli bakmamak, mecbur kalmadıkça da zaten konuşmakda gereksizdir.

ben açıkçası rahatsız olurum sırf dekolte giymiş die değil fakat gözüm kaçarsa karşıdaki kişi yanlış anlar die kötü olurum.

Dekolte giyinmiş tanıdığım biriyse rahatsız olmam,ama tanımadığım birisiyse çekinirim ama dekolteden kasıt mesela göğüs dekoltesi ise kendime hakim olamayıp gözüm kayabilir karşı tarafın bunu görmesi pek hoşuma gitmez çekinirim tabiki.

olurum..

En az kara çarşafLı bırıyLe konuşuyormuscasına rahatsız oLurum.. OnunLamı konusucam etraftakı abazanusLar ona bakıyormu dıye kontroL edıcem ?? Uğraşamam.. :)

geçenlerde arkadaşımın tekel bayisinde sohbet ediyorduk yemekten sonra dolaptan soda almaya gittim sonra bir bayan müşteri geldi içeri dolabın kapağından görüntüsü enteresan geldi arkamı döndüm baktım güzel bir bayan.

şimdi olay şu ki üzerinde gece kıyafeti ve çok da sağlam bir dekolte var kıyafette. ben de aniden dönünce arkamı boyum uzun olduğundan sanki direk dekoltesine bakıyormuş gibi kaldım.

ee bunun neticesinde bayan da dekoltesini cüzdanıyla saklamaya çalışıyor ama anlayamadığım bir nokta neden saklanıyor? madem açılmış o zaman önemsemiyorsun demektir. madem önemsiyorsun neden açıyorsun?

neyse kadınlar değişik yaratıklar ama bende eğer seviyeli bir bilgi alışverişi veya bir iş görüşmesi esnasındaysam konuştuğum kişinin kıyafetine aldırmam.

gerçi dekolte giyen kız arkadaşlara da zor anlar yaşatmıyor değilim:D

Erkeklerin dnasında olan bir bug yüzünden gözlerde kayma olması normal.Önemli olan bayanın rahatsız olmaması

Geri