- Reaction score
- 0
ihtimal ihtimal ihtimal
insan kime güveneceğini şaşıyor.
ancak bu da bizi bölmek isteyenlerin bir oyunu olamaz mı?
orduya düşman edilmek istenen bir halk ...
Olabilir, bence mümkündür.
ihtimal ihtimal ihtimal
insan kime güveneceğini şaşıyor.
ancak bu da bizi bölmek isteyenlerin bir oyunu olamaz mı?
orduya düşman edilmek istenen bir halk ...
gebermiyorda şerefsiz kansermiş diye bir nurcudan duydum ama direniyorr eee ALLAH günahkar kullarını acı çeksin diye dünyada bırakırmış bknz:erbakan hırsızı, feto
gebermiyorda şerefsiz kansermiş diye bir nurcudan duydum ama direniyorr eee ALLAH günahkar kullarını acı çeksin diye dünyada bırakırmış bknz:erbakan hırsızı, feto
Nerde Vermiş Bu Demeci Oslo'da ABD'de Kim Fetullah... Anlayan Anladı :goz:
Bıraktık dediklerinin pkk lı olduğu ne malumm? Kimlik kontrolümü yapılmış
Ordumuz pkk kılığına girip pkk lıları temizliyor olabilir bu mümkün ...
Bahçeleerde pkk gel bize bağzı bağzı.....
€lyesa;4832628' Alıntı:Bu bilgileri söyleyen kişi öyle sıradan birsi değil.
TSK'ya tercümanlık yapan, Özel Kuvvetlerin yanı sıra Jandarma İstihbarat Teşkilatı'nda da 15 yıl görev alan Yıldırım beyler isimli kişi.Bu kişi yıllarca ordunun en gizli birimlerinde çalışmış en gizli operasyonlara katılmış en üst düzey komutanlarla beraber olmuş birisi.
Durum böyleyken cevap veremediği konulara her zaman ki gibi “fetullah ın işi “yada “askere saldırı” gibi bildik papağanvari cümleleri söylemekten başka bir şey bilmeyenlere ,kapasitesi sadece buna yeten zavallılar şuna cevap versin
Ordunun en gizli birimlerinde yıllarca çalışırken Fetullahcı değil ama birgün katıldığı ve şahit olduğu kirli ilişkileri anlatmak istediğinde aaaaaa birden bire fetullahcı oluvermiş öyle mi?. Hayretttt ki ne haret
G€NÇ B€YİN;4833471' Alıntı:Ne güzel özetlemişsin durumu üstadım
adam yıllarca orduda en kritik mevkilerde görev yapıyorken fetullahcı değilken ağzını açınca birden fetullahcı ilan edil di.
eee bunlarda biliyor fetullah sakızı olmazsa burda yorum yapacak kapasiteleri bile olmadığını
cevap vermediğin konumu var hiç önemli değil. fetullah de iş bitsin
"nasıl yönetilmeye layıksanız o şekilde yönetilirsiniz."