Deer Drive (Süper Grafikler)(Sadece 25MB)

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
2003005082884145004_rs.jpg

Av sezonu açıldı. Hemen taşıyabileceğiniz kadar mühimmat toplayın ve oyuna başlayın. Eğer monoton ve gerçeklikten uzak FPS (First Person Shooter) oyunlardan sıkıldıysanız SCS Software firması size en gerçek av deneyimini sunuyor.

Gerçek 3 boyutlu bu av oyununda size sunulan çeşitli ortamlarda-ki bunlar kimi zaman geyiklerle dolu bir çam ormanı, bazen de vahşi ayıların kol gezdiği bir step olabilir. Tahmin edemeyeceğiniz kadar silah seçeneğiyle avlanma şansınız var. Sizi sıkıcı oyunların ve hayatın stresinden uzaklaştıracak bu oyunun bazı özellikleri şöyle;

# Sadece önünüzden geçen hayvanları avlayabileceğiniz oyun modu
# Gerçek av hayvanlarıyla gerçek tropi heyecanı yaşayabileceğiniz oyun modu
# Avladığınız hayvanların türüne ve sayısına göre puan kazanabilme
# Silah seçeneklerinde elinizdeki paraya göre hareket edebilme
# Geyik, ayı, leopar, kanatlı hayvanlar vb. birçok av seçeneği
# Av hayvanlarının mükemmel görüntülerinden oluşan ücretsiz bir ekran koruyucu
# CD, DVD vb. ortamlardan bağımsız tek kurulum dosyası.
# Online oyun seçeneği

deerdrive1.jpg

deerdrive2.jpg

deerdrive3.jpg

DOWNLOAD

Rar Sifre : [email protected]

birsey degil =)
keyifli oyunlar

Ellerine Sağlık Bunların Birde Balık Ve Kuş Avları Var Onlardanda Bulabilirmiyiz Full Sürüm Olarak

bi deneyelim eline sağlık kardeş

belli bi zaman sonr hata veriyor neden
hata :
your temporary key has expired.if you believe this message is in error ,please contacst the program s author ??

Eğer Sorunsuz Bir şekilde Yükleyip çalıştırabilirsem Ayı Yerine Kaynımı Avlayacağım, Nede Olsa Ikisinin Arasında Pek Bir Fark Yok . Ikiside Kıllı Ikiside Aynı Genleri Taşıyor ...

şak Bir Yana Emeğine Sağlık Ben Av ı Seven Ama Hayvanlarıda Seven Biriyim ( çünki Kaynımıda Seviyorum ) Böylesi Oyunu Hayatta Kaçırmam . Tekrar Eline Sağlık

Eğer Sorunsuz Bir şekilde Yükleyip çalıştırabilirsem Ayı Yerine Kaynımı Avlayacağım, Nede Olsa Ikisinin Arasında Pek Bir Fark Yok . Ikiside Kıllı Ikiside Aynı Genleri Taşıyor ...

şak Bir Yana Emeğine Sağlık Ben Av ı Seven Ama Hayvanlarıda Seven Biriyim ( çünki Kaynımıda Seviyorum ) Böylesi Oyunu Hayatta Kaçırmam . Tekrar Eline Sağlık

KATILIYORUM

usta harbidende güzel oyun eline saglık

Geri