Deepfreeze kaldırmak..

[ altinchoep ]

New member
Reaction score
0
Arkadaslar hani su internet cafelerde deepfreeze mi oyle bir program var ve kullanıcının yaptıgı hicbiseyi kaydetmiyorya..Onu kaldırmanın yada onun parolasını cozmenin bir yolu varmı ? Bildigim kadarıyla var..Cunku onunla alakalı bir yazı baslıgı gormustum ama simdi nerede hangi forumda gordugumu bilmiyorum..:)

Tesekkurler..

arkadsım deep freezlerin ilk şifresi :" yumi "dir ... onu bir dene istersen ben cogu internet kafeyinin freezini kırdım bole :D

kaldırmanın 2 yolu

1- format

2- setup klasorunden silme ... ( setup.exe sini ac sana zaten orda uninstall yazıo ona tıkla )

1. yolu tavsiye etmiyoruz :D

eywallah ben bi deneyeyim :)

programın aynı sürümünü üstüne kurarsan uninstal eder..

adam şimdi gider oturduğu her cafede milletin pc sine format çeker kardeş :D salla napacan deepfeez şifresimi yaw :D boş bi iş yane

ya maıl hack bolumunde var ama bı turlu bulamadım ya kesın var hh de ama ben kasperskyı yukleyınce gıttı bı baksan ıı edersın

Kardes indir bi salak sifre cözücü al ordan sifresini gir sil bukadar kolay ya

Arkadaslar hani su internet cafelerde deepfreeze mi oyle bir program var ve kullanıcının yaptıgı hicbiseyi kaydetmiyorya..Onu kaldırmanın yada onun parolasını cozmenin bir yolu varmı ? Bildigim kadarıyla var..Cunku onunla alakalı bir yazı baslıgı gormustum ama simdi nerede hangi forumda gordugumu bilmiyorum..:)

Tesekkurler..

şifre girdiğin yerde "OTP TOKEN:400A9ABG" şeklinde bir bilgi var.
1-bi kenara not et
2-başlat>programlar>faronics>deepfreeze6 tıkla
3-"ONE TİME PASSWORD" sekmesine gel
4-not ettğin bilgiyi "TOKEN" bölümüne yaz
5-"GENERATE" tıkla
6-al sana şifre kopyala
kendi şifren gibi kullan ama bir seferliğine her seferinde yeni şifre alman lazım

turgay abi aradım ama programlardada faronics denen bişi yok

Geri