deepfreeze benzeri bişey var kaldıramıyorum!

tekkkin

New member
Reaction score
0
sevgili arkadaslar,
okul bilgisayarlarında deepfreeze benzeri birşey var. biostan biryerden kapatıldığını biliyorum ama nereden olduğunu bulamadım. bilgisi olan var mı acaba?
yardımlarınız bekliyorum..

arkadaşlar hiç bir fikri olan yokmu?

kimse bilmiyor. en bilen benim öğretmenler arasında!

eğer siz bir öğretmenseniz ve bilgisayarlarınızda öyle bir program yüklü ise programın kullanımı ve şifreleri size verilir... Okul yönetimine durumu arz edin gerekli işlemler yapılır...

ΜεтάĻïڪţ;3902144' Alıntı:
eğer siz bir öğretmenseniz ve bilgisayarlarınızda öyle bir program yüklü ise programın kullanımı ve şifreleri size verilir... Okul yönetimine durumu arz edin gerekli işlemler yapılır...

bence de ilk önce okul yönetiminden bir yetkilibu programın kaldırılması için size bi belge versin .. daha sonra bu belgeyi burda bize gösterin bizde size yardım edelim mi demek istedin kanka :p

yoo öğrenci milleti işte öğretmen ayaklarına yatıyolar demek istedim ;)

pardon arkadaşlar böyle yanlış anlaşılabileceğimi hiç düşünmemiştim!
öğrenci değilim matematik öğretmeniyim bir kasaba ilköğretim okulunda. ben okul pclerine deepfreeze kurmaktan bahsetmedim mevcut olan c sürücüsünü koruma ayarı var sanırsam biosda onu kaldırmak istedim.
okulda hemen bütün öğretmen arkadaşlarım yeni ve bilgisayarlar konusunda pek birşey bilmiyor. 2-3 sene önce de 15,16 bilgisayarlı bir bilgisayar sınıfı kurulmuş. markalar hep exper (data teknik). c leri korumalı ve bu korumayı başka bir okuldan bir arkadaşın biostan kaldırılabildiğini duydum. yani bu bir program değil ve sanırsam şifre falan da yok.

http://uploaded.to/?id=mpkubz program size yardımcı olur hocam ...
bunla uğraşamam diyorsanız :
Başlat > Çalıştır > Regedit
hkey_local_machine\software dizininde kaldırmak istediğiniz program burada görünüyosa sağ tıklayıp "sil" deyin, sonra hkey_local_machine\software\microsoft\windows\curr entversion\uninstall dizinine gelin, bazı programlar kayıt defterine numerik olarak kaydedilir, bu dizin altında da önce numerik, sonra normal isim altında sıralanmış pogramlar görceksiniz. Kaldırmak istediğiniz programın numerik olup - olmadığını mouse ile dizin üzerine gelip sağ konsola bakarak anlayabilirsiniz, kendi adı altında kaydedildiyse zaten bu dizin altında görceksiniz. Bulduktan sonra sağ tıklayın ve "sil" deyin.

İyice temiz olmasını istiyorsanız kayıt defterinin köküne gelerek yani en baştaki "bilgisayarım" dizinine gelerek ctrl+f kombinasyonuyla
arama penceresi açarak kaldırmak istediğiniz programı aratın ve bulunan girdileri silin.
Bu gösterdiğim ikinci yöntemen biraz riskli ... birinci verdiğim programı denemenizi tabsiye ederim ..

http://uploaded.to/?id=mpkubz program size yardımcı olur hocam ...
bunla uğraşamam diyorsanız :
Başlat > Çalıştır > Regedit
hkey_local_machine\software dizininde kaldırmak istediğiniz program burada görünüyosa sağ tıklayıp "sil" deyin, sonra hkey_local_machine\software\microsoft\windows\curr entversion\uninstall dizinine gelin, bazı programlar kayıt defterine numerik olarak kaydedilir, bu dizin altında da önce numerik, sonra normal isim altında sıralanmış pogramlar görceksiniz. Kaldırmak istediğiniz programın numerik olup - olmadığını mouse ile dizin üzerine gelip sağ konsola bakarak anlayabilirsiniz, kendi adı altında kaydedildiyse zaten bu dizin altında görceksiniz. Bulduktan sonra sağ tıklayın ve "sil" deyin.

İyice temiz olmasını istiyorsanız kayıt defterinin köküne gelerek yani en baştaki "bilgisayarım" dizinine gelerek ctrl+f kombinasyonuyla
arama penceresi açarak kaldırmak istediğiniz programı aratın ve bulunan girdileri silin.
Bu gösterdiğim ikinci yöntemen biraz riskli ... birinci verdiğim programı denemenizi tabsiye ederim ..

derdimi neden anlatamıyorum bilemiyorum!
arkadaşlar ben bir programdan bahsetmiyorum kurulu veya silinmesi gereken bişey yok.
başlığa yazdığım gibi "deepfreeze benzeri bişey" dedim bir program demedim. ama ne olduğunuda tam bilmiyorum tek bildiğim biostan bir ayar söyledim daha önce de.
lütfen hiç mi bilen yok bu şeyi!!:

güvenli modda açıp sistem geri yüklemeyi denedinizmi?
eğer olmadıysa şunu deneyin ..
bios a girin
tarih değiştime yerinde tarihi 2 yıl öncesine alın ...
daha sonra f10 a basın ..
bu bir çözüm olabilir..

güvenli modda açıp sistem geri yüklemeyi denedinizmi?
eğer olmadıysa şunu deneyin ..
bios a girin
tarih değiştime yerinde tarihi 2 yıl öncesine alın ...
daha sonra f10 a basın ..
bu bir çözüm olabilir..

bu işlemlerin hiçbiri işe yaramaz. ilgin için teşekkür ederim fakat %90 biliyorum ki bu biosdan biryerden biryeri değiştirerek deactive olacak ama nerden bilmiyorum!!!:victory

güvenlik kartı takılmış olabilir. biostan onun kapatma durumu olabilir. bilgisayarların içinde yabancı bi parça yoksa biosunuzu güncelleyip default ayarlara getirmeyi deneyin.

Geri