Deco için Nihat devrede

Mr.Ram

New member
Reaction score
0
Galatasarayımız, Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Deco'yu alarak gücüne güç katmayı hesaplıyor. Menajerler aracılığıyla görüşmeler sürerken, Portekizli yıldızdan gelen ilk haberler oldukça olumlu. İspanyol basınına konuşan Deco, Galatasaray'ı yakından tanıdığını ifade ederek, "Benimle ilgilenmeleri çok hoş. Türkiye ve İstanbul hakkında çok güzel yorumlar alıyorum" dedi.

BARCELONA'YA BAĞLI

Sezon sonunda Barcelona ile masaya oturacağını ifade eden Deco sözlerini şöyle sürdürdü: "Her şey Barcelona ile yapacağım görüşmenin ardından belli olacak. Eğer benimle devam etmek istemezlerse Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak bir takıma gidebilirim. Bu Galatasaray da olabilir."

Deco'nun transferinde Villerreal'de forma giyen Nihat'ın da aracı olduğu öğrenildi.

Kaynak: dha

inş alırız barcada pek fazla yeteneklerini gosteremedı ama portoda çok izledim mükemmel bir yetenek gerlise çok şey değişir doğru adam peşindeyiz.

inşallah alırız ama fenerde sulanmaya başlamış baklım nereye gitcek

alalım be şampiyon olmuşuz eh artık bir de şampiyonlar ligine hazırlanalım deco yakışır

156we2h.gif

Deco Gelmez....Dünya KlüpLeri o oyuncuyu kaptırmak istemez..

Gerçi benn istemem..Cok para bagLıcaksın.Ona bagLıcan parayı git braziLya genç yetenek buL transfer et.

Baya yetenekLi Türk oyuncuLarda war Deco gibi.

Gerek yok bencee

eğer seneye avrupa şampiyonlar liginde başarılı olmak istiyosak deco gibi bir yıldızın bence alınması lazım..adnan polat kesenin ağzını açmanın zamanı geldi

lincoln icin de kesenin agzı acıldı ama sampiyon olamasaydık lincoln icin elimizde patladı defol git diye yorumlar cıkacaktı. cok parayla sadece isim yapmıs futbolcu almak yerine savaşçı ve tecrubeli futbolcu bulmak lazım

inşallah alırız. Polat isterse getirir. zamanında Kubilayı getirdiği gibi

artık liglerde bitti ya spor bölümleri çöplügü döner yok o geliyor o gidiyor falan filan
gazetelerde malzemede kalmadı ne yapacaklarını şaşırıyorlar
ben 3 gün içinde cimboma tam 7 teknik adam 20 yakın topcu geldi haberi okudum
bakalım yarın kim gelecek gidecek :D

Deco haberi gerçeği yansıtmıyor,

inşallah alırız ama fenerde sulanmaya başlamış baklım nereye gitcek

yabancı kontenjanı belli.. 500 tane oyuncu alacak değiller ya...
her gazetede 30 tane isim veriorlar..
deco'yu alsalar alex ne olacak ??
oyunu kim kuracak , ya frikik ??
takım dağılır dengeler bozulur...

Geri