Death MetaL

o kadar celişkiye düşme hayatta shinox.bilmiyosan ustalarla kapısmayacaksın.ortaya agır ve carpıcı ama anlamsız seyler atma,,,, yok ne caldıgı bılınmeyen felan.
bilmiyosan sus da azıcık bişey biliyor desinler. : dddddddddddd
::::::: ddddddddddddddddddddddddddddddddddd ancak gulerım sanaaaa.

ne metalı bunlar neresı ıcın kullanılıyor kapı cam cerceve veya araba yapımı bına yapımı yoksa sız ametalmısınız nesınız ya ne sacma bır muzık tarzı ya

bence sen tası taragı topla hackhell lede vedalaj yada METAL gordugun heryere damlama.:vur

bide 30 000 kusur demıssın... hayrola demet akalın serdar ortac gülşen.............. bu tarz var heralde....ancak AMELE sarkılar dınle sen..

Bilinen güven,bilinmeyen heyecan verir.. Metal bir yaşam biçimidir,bilinenle heyecanlanıp, bilinmeyene güvenmektir...

arkadaşlar müziğin hertürlüsü için ve dinleyenler için biraz saygılı olmalıyız.
sonuçta bu tamamen kişisel tercihtir.
kimseyi dinlediği müzikten dolayı kınamayalım ve dinlediği müziği hor görmeyelim.
ben liseden beri rock, heavymetal, death metal, doom metal vs türleri ile birlikte klasik, new age, pop, rap, özgün, türkü gibi türlerin de kulağıma hoş gelen örneklerini dinlerim.
saygılar..

eet menhol sen metalle beraber pop mop dinlersin ama ben sadece metal dinlerim.metal dinlemektende otedir benim için.

hastasıyım xD

in flames - Dark tranqulity - arch enemy - ınsonmıum - scary kids - gos smack - darkhest hour vs vs ...

Geri