De Sanctis seneye yok!

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
De Sanctis seneye yok!

Sezon boyunca İtalyan kaleciyi yakından takip eden Sevilla´nın hocası Jimenez, son olarak Hamburg´da izlediği Sanctis´e gelecek sezon kaleyi emanet etme kararı verdi.

Bonservisi onlarda

Sezon başında Sevilla’dan kiralanan Morgan De Sanctis’in bonservisini almak için devre arasında uğraş veren Galatasaray Yönetimi, bir sonuç elde edememişti. İtalyan kalecinin İstanbul’da kalmak istemesine rağmen, Sevilla ve bir önceki kulübü Udinese arasında süren mahkemeden dolayı işi bitiremeyen Sarı-Kırmızılı idareciler, alternatif arayışına yönelmişti. De Sanctis ise Galatasaray Dergisi’ne verdiği röportajda, “Palop varsa, Sevilla’ya dönmem” demişti.

Palop’tan vazgeçiyor

Palop, Sevilla’nın 1. kalecisi. Ancak 36 yaşındaki file bekçisinin artık yetersiz olduğunu düşünen İspanyol ekibinin teknik direktörü Manolo Jimenez, sezon içinde takip ettiği Sanctis’in son durumunu görmek üzere Almanya’daki Hamburg maçını izledi. Jimenez’in, İtalyan eldivenin kurtarışlarına hayran kaldığı ve gelecek sezon formayı kendisine teslim etmeyi düşündüğü belirlendi. Galatasaray ise Kalli’nin raporuyla Xanthi’nin kalecisi Gspurning’i takibe almıştı. (Fanatik)

kaynak

Olmasın önemli değil bizde oynadığı sürece iyi kalecilik yapsında gerisi önemli değil Daha iyi kalecilerde buluruz Sakarya sporun kolombiyalı kalecisi neydi ismi hatırlayamıyorum.

ya aykut var orkun var yabancı kaleciye ne gerek. zaten şu yabancı kontenjanının 1 kaleci 2 yedekkulübesi için doldurulmasını anlamıyorum.
kaleci alana kadar al önüne saglam bi stoper bitanede ön libero bak bakalm kaleciye top geliomu

Ama o stoperin sakat olursa cezalı olursa arkada olan kaleci güven vermelidir.dimi yani bir stoper aldık diye kaleci iyi olmalı Aykut olur Orkun olur ikisindende Faydalanmalıdır.Fakat Bülent korkmaz Büyük ihtimalle Orkunu oynatacak gibime geliyor.

€rd@ls10;4153807' Alıntı:
sakarya sporun kalecisi Martinez i bi ara galatasaray istemişti .gerçekten iyi kaleci Martinez

Martinez müthiş kaleciydi.Şu an sakaryada oynuyormu

€rd@ls10;4153719' Alıntı:
De Sanctis seneye yok!

Sezon boyunca İtalyan kaleciyi yakından takip eden Sevilla´nın hocası Jimenez, son olarak Hamburg´da izlediği Sanctis´e gelecek sezon kaleyi emanet etme kararı verdi.
[/URL]

Başka maçlarda izlemedi heralde.İzleseydi bonservisiyle GS ye verirdi.:goz:

Allah'ım bize sanctisin kalede olmadığı günleride gösterecek inşallah.. her yantopta ömrümüzden gitmiyor mu arkadaş.. ben gençliğimde lisanlı bir kaleci olarak söylüyorum ki bu adam; neden geldi TÜrkiye'ye çünkü ingiltere ya da ispanya^da yapamaz yerler bunu. gözdende çıkarmadılar malum.. yedekleri bence maç eksiklerine rağmen daha güvenilir..

walla isabet olur gitmesi onun gibi manken bi kaleci bulamayızz sadece bazı zamanlar topu izlioo bisi yapmıoo helal olsun nası kaleci olmus ben anlamadım gitti

lazım değil zaten bu kadar yere yatan bi kaleci görmedim top gelmeden hemen kendini yere atıyo onun yüzünden elendik zaten

Ligte ve avrupada yenilen gollerde çoğunlula onun hataları vardı.Nasıl kaleci bu anlamadım..ligte bile oynamaması lazım bölelerinin.Ama biz kaleye geçiriyoruz.
İnşallah seneye olmayacak.Gelen gidenide aratmasın sonra...:saskin

ozhan20 arkadaşıma tamamen katılıyorum.Beşiktaş kayseri ve bugünki maç gözümün önünde.Yediği goller
,top kaleye gelmeden yatıyor ve top üzerinden içeri giriyor.Yere yatmasa ellerinde top.Ama bu konuda bi ön yargısı var,sanki toplar herzaman yerden geliyor.

€rd@ls10;4153719' Alıntı:
Jimenez’in, İtalyan eldivenin kurtarışlarına hayran kaldığı ve gelecek sezon formayı kendisine teslim etmeyi düşündüğü belirlendi. Galatasaray ise Kalli’nin raporuyla Xanthi’nin kalecisi Gspurning’i takibe almıştı. (Fanatik)

kaynak

Şaka gibi Kaleci hatta sezon sonunu değil hemen göndersinler takımdan kurtarışlarına hayran kaldım bir kaleci top gelmeden Yatıyorsa Ya iddaa oynamış tek Maç üzerinden Ya da Akli dengesi Yerinde değil!

Geri