Değişim Başladı =)

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Bir Önceki Temamızı hernekadar çoğu arkadaşımız çok beğenmemiş olsada zaman içinde gözünüz alışmıştı eminiz =)

Hackhell ile ilgili 1 hafta içinde ciddi değişimler düşünüyoruz bunların en başında yeni arayüzümüz bulunuyordu. Buda kısmet bu saate anca bitebildi, Yeni arayuzumuz şuan için test aşamasındadır, gözden kaçan eksıklıklerı cıkıcaktır muhakkak, en kısa sürede tüm eksıklerını gidermeyi hedefliyoruz.

Umarım bu temamızda bir önceki gibi eleştirelerinize hedef olmaz =) yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim herkese ii forumlar...

not: Eksiklikleri haftasonuna kadar giderilip haftasonu farklı değişimler,süprizlerle sizlerle olucaz memnun kalırsınız umarız bu değişikliklerden.

Hehehee, bana ne bana nee, konuyu ilk önce ben açtım :D Çok güzel olmuş ya. Elinize sağlık.

Bi anda şaşırdım herhalde adresi yanlıs yazdım die düşündüm sonra baktım deişmis :D
Eskisine yeni alışmıstım buna da alısırız ellerinize saglık
forum kısmı kuculmus biraz ama ilginc olacaga benziyor :)

omorfuLis' Alıntı:
soL taraftaki sponsor paneLi çok geniş oLmuş darkk :S ferahtık önceden :\

Orayı geniş tutmaktaki amacımız haftasonu için düşündüğümüz moduller menü daha devam edicek ayrıca orada sizlerin hoşuna gideceğini düşündüğüm gerekli şeyler olucak =)

Dark_Angel' Alıntı:
Orayı geniş tutmaktaki amacımız haftasonu için düşündüğümüz moduller menü daha devam edicek ayrıca orada sizlerin hoşuna gideceğini düşündüğüm gerekli şeyler olucak =)

4 gözLe bekLiyorum-uz.... :durdurun

Bide bişi daha dicemm ne zmandır akLımda şimdi söLiim barii...konu başLıkLarına tıkLadıımız zaman ayrı bir sayfada açsa çok iyi oLur bence..Ana sayfadan kopmamış oLuruz..

Birde adult konulari yeni mesajlarda tekrar gorunmeye başlamış sanırım test aşamasında olmasından kaynaklanıyor aslında şimdi yorum yapmakda yanlıs iice bi otursun o zmn konussusak daha ii olcak gibi sol tarafi merak ediyorum :D

hayırlı olsun dark...renk uyumu çok iyi olmuş bence gözleri hiç yormuyor ama yandaki boşluk ekranı çok daraltıyor ya...özellikle de aşağıdaki mesajlara doğru indikçe kocaman bir boşluktan başka birşey gözükmüyor...

karakter logonuza takım elbise giydirmek
en cok o hosuma gitti

eskisinde cok calışan
bir işçi vardı
şimdi bakıyorum ciddi ve herşeyi halletmiş
bir iş adamı var

neccko' Alıntı:
Birde adult konulari yeni mesajlarda tekrar gorunmeye başlamış sanırım test aşamasında olmasından kaynaklanıyor aslında şimdi yorum yapmakda yanlıs iice bi otursun o zmn konussusak daha ii olcak gibi sol tarafi merak ediyorum :D

Sen de direkt oraya mı baktın be birader, varsın çıksın adult :D

irfanfatih' Alıntı:
Sen de direkt oraya mı baktın be birader, varsın çıksın adult :D
Yok yaw tema yeni ya neler deişmis ona bakıyorum haliyle ne zmndir yeni msjlarda gormuyordum zaten onların konu başlıklarıda farkedilmicek gibi deilki :D

Adult baslıklarla ilgilenicem arkadaslar aklımda yani ;) hatta yakında adultdan şikayetçi olan arkadaslarada müjdeli haberler vericez farklı bir domaine taşıycaz bölümü

Bu temayı eskisinden çok daha güzel oldu hepimize hayırlı olsun, eline sağlık Dark

2 saatten beri forumdayım
alışmaya başladık dark...
"taq" lar da cok guzel duruyo

emeğe herzaman saygı duymusumdur
bunu yapan bilir
benm avatarımdaki
ryu'n kuşağına hareket vercem diye
1 saatimi harcamıştım photoshopta neyse...
ii çalışmalar

yenı gorunusu fena olmamıs begenmeyenlerde zamanla alısırlar muhakkak ama benım begenmedıgım bı tek yer var oda sayfanın kuculmesı yanı sayfayı bıraz daha sola kaydırabılırsak cok guzel olur :)

soldaki sutunu "menünün olduğu kısım" sağ tarafa işleseniz
avatarların ve yazıştığımız kısım olan page i sola yaslasanız
yani değiş tokuş
nasıl olurdu ???
bence sorun ortadan kalkar gibi ama
web şablonu hazırlanmış bikere
herşey sil baştan

SÜper Olmus Ellerİnİze Saglik Helal Olsun Hackhell Dende Bu Beklenİrdİ SÜpersİnİz :)))))))))

eskisine gözümüz alışmıtı yaaa :D

Geri