Değişik Bi Modifiye Bakın Derim

Yav arkadaşım şevkini kırmayalım tamam modifiyeli olsun o da. Ayrıca 20.000 liraya o doğana bi modifiye yaparım milletin aklı gider. o arabada 20000 liralık malzeme yok seni yemişler. Ha şopar tuning lafıma alındıysan da söyle özürdilemsini bilirim. Ama gerçekten halk dilinde şopar tuning deniyo senle bi alâkası yok. Ha o sorduğun soruya da geliyim elimden geçiyo derken Mercerdes yetkili bayiinde çalışıyorum o yüzden diyorum elimden geçiyo.

qojfr5.jpg

arkadasım bu resmi görünce daha iyi anlayacaksın milletin bu sahin resmine neden böyle tepki verdiğini...sen modifiye diyorsuno şahine,tanımında cok dogru eger orjinali üzerinde oyanamaksa benimkide modfiye diyorsun haklısın ama eger o sahin modifiyeli ise bu 306 neli onu anlamakta zorluk cekerim işte...

qojfr5.jpg

arkadasım bu resmi görünce daha iyi anlayacaksın milletin bu sahin resmine neden böyle tepki verdiğini...sen modifiye diyorsuno şahine,tanımında cok dogru eger orjinali üzerinde oyanamaksa benimkide modfiye diyorsun haklısın ama eger o sahin modifiyeli ise bu 306 neli onu anlamakta zorluk cekerim işte...

Modifiyeliii :saskin

gereksiz bi sürü zavazingo eklenmiş..sade olsa eminim daha şık duracaktı..ama illa modifiye dememi istiyorsanız , kendine göre bu da modifiyeli..saygılar

önüne Türk Bayrağı Takmış Arkada Da Hayvan Gibi "g B" Yazan ( Büyük Britanya) Ingiliz Bayraklı Bi Araç Zaten Ne Kadar Hoş Olabilir, Komik ötesi Valla Tşk.

önüne Türk Bayrağı Takmış Arkada Da Hayvan Gibi "g B" Yazan ( Büyük Britanya) Ingiliz Bayraklı Bi Araç Zaten Ne Kadar Hoş Olabilir, Komik ötesi Valla Tşk.

arkadas detayda cok güzel bişi yakalamıs ve cevabı vermiş ama dediğin gibi olsun oda modifiyeli olsun ne diyeyim artık bunca kişi gülerken sen hala ısrar ediyon ya ne diyim artık....

adam mazıde kalmış baksana hella sisler felan ne kadar takarsan o kadar daha iyi modifiye oluyo sanmış herlade :D

Çok abartı olmuş bide o kadar kalın lastiklere araba nasıl dayanıyor bilmiyorum yani:D

20.000 tL mi ! kusura bakmayın ama siz kazıklandıysanız..

o anten 400 tL, o cam türk bayrağı -ki arkadaki kocaman GB armasına, Türk arabasına yapıştırdığınız amerikan ambLemLerine bişey demiyorum- 80 tL, farLara 800 tL, aynalara 350 tL, resimLik diye kastettiğiniz şeyLere 1450 tL, antifar mıdır nedir onlara 1000 tL verirseniz tabiki 20.000 ye kadar yolu var o aracın :D

Modifiyesini bilmemde bana araç çok diri geldi.. Heleki boyası çok güzel, siyaha bakmak zordur ama bu parıl parıl.. Tebrik ediyorum..

şahin,doğan,131 gibi araçlara yapılabilecek tek ve en iyi modifiye çelik jant olabilir.
Fazlası hem cebinize hem karizmanıza zarar.

arabayı kamyon sanmış takmış birsürü ışık. one öyle ya? modifiye düşünülerek yapılmalı. Modifiye
dükkanına gidip ne buldunsa veya paran neye yettiyse takılmamalı. yine de arkadaşın emeğine saygı duyuyorum ve teşekkürlerimi bol bol iletiyorum.

Geri