Değerli Hackhell;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatu' Alıntı:
Yaaa arkadaşlar..! Burası - vereni eleştirme yeri değil..! Arkadaş konu açmış..! - yada + vereni lütfen değerlendirmeyin..!

Mesajından alıntı yaptığınız user Kevin Nash 10-11 yaşında ve bunu yöneticilerde biliyor..! Mutlaka onun vereceği - yada artıyı ona göre değerlendireceklerdir..! 10 yaşında bir çocuğun yazdığı mesaja kaç kişi birden bişiler yazmış yemin ediyorum ben utandım..!

Başvuru yapan arkadaşa gelince ben çok iyi tanımıyorum şahsen..! O kadar kişi artı verdiyse vardır bi sebebi..! Belkide o bölümle fazla ilgilenmediğimdendir..! Ayrıca programlar bölümünde her zaman görevlilerin olması gerektiğini düşünürüm ben..! Çok fazla çeşitte ve sayıda program mevcut..! İhtiyaç vardır muhakkak..!

+1

:hhman:​

11 yaşındaysa o zaman Yamakasinin kendisinden büyük olduğunu biliyordur. 2 günlük iş değil kardeş gibi yazı yazmasına da gerek yok...

+1 birader sana o bolumde her zaman itimadım sonsuz
şuuuunuda eklim bi arkadaş o işler 2 günde olmaz demiş olay sadece rütbe diil.Bence sen çalışan bi arkadaşsın ve hakettin bunu.Umarım alırsın

kusura ßakmada dostum daha 145 konun var ßence çok yetersiz ßi payLa$ım .. senden daha iyiLeride vardır sanırım aramızda.. aday yok ama çıkabiLir.. $imdiLik
-1
hayırLısı oLsun..

programlar gibi bi bölümde 2 kişi bile az olabilir ve akadaş mod olmak istiorum dememiş ASISTAN MOD olmak istediğini sölemiş ve 145 konusu olabilir bazılarının daha fazla konusu vardır ama gereksizdir bazılarının 3-4 konusu vardır ama herkesin işine yarıycak konulardır...! +SONSUZ... kesinlikle hakedio...​

walla o bölüme pek girmiyorum ama bi kaç paylaşımın baya bi işime yaramıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca sitedeki güvendiğim arkadaşların çoğu pozitif yaklaşımlar sergilemişler senin hakkında.
Kevin Nash de Amerikan güreşinden etkilenmiş genç bi arkadaşımız anladığım kadarıyla. Tamam belki bi büyüğüne saygısızlık yapmış ama bu kadarda üstüne gitmeyin arkadaşlar yaw. Keşke sadece bir kişi uygun bir dille anlatsaydı.
Neyse konuyu dağıtmayayım.
Bir sürü arkadaşımız (art niyetli olmadıklarına eminim) Kevin Nashin lafını eleştirmesine rağmen yaMaKaSinin saygı gösterip üstelikde teşekkür etmesi bence ayrı bir artıdır.
uzun lafın kısası +1923

zaman zaman giriyorum programlar bölümüne arkadaşıda açtığı konulara baktım geneli çok iyi güzel programlar

benden +1907

Ben bazen program bölümüne giriyorum ve işe yarayan paylaşımların var. Dikkatimi baska bir konu cekti, olumlu ve olumsuz eleştirilere teşekkür etmen. yani sadece olumlu eleştirilere teşşekkür edip olumsuzlara etmemen değil. Bence bu cok önemli bir olay. Bana göre modluga yakısıyorsun. Benden de +1...

Başvuruyu Yeni Gördüm
Ilk Defa Biri Icin Oy Vericem
Yamakasi

1 Yaşi Olgun Biri 25 Lik
2 Forumda Aktif Bir üye Elinden Geldiğince Yardim Ediyor Herkese
Ondan Dolayi Forum Icin
Uygundur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri