Değerli Hackhell;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kessinlikle hak ediyorsun arkadaşım hem paylaşımlarınla hemde konulara yaklaşımınla yakışır

KeViN NasH' Alıntı:
ßu işLer 2 Günde oLmaz Kardeş
:::-1:::

HErkez bu mesajı alıntı yapıp yorum yapmış bende alıntı yapıp yorum yapmıyorum :D

+1912 :sigara:

KeViN NasH' Alıntı:

biz 10 ay uğraştık da bişey olmadı yamakasi 2 gün uğraşmış ne güzel . +100 . hem sen de 2 gün boyunca sağlık bölümü için bişiler yaptın ve 2 gün sonunda mod olmak istedin . lütfen başkaları aleyhine yorum yazarken önce kendimize bakalım...

bende programlar bolumundeki konularına göz attımda gercekten emek gerektiren işler yapmışın bendende +1

Yaaa arkadaşlar..! Burası - vereni eleştirme yeri değil..! Arkadaş konu açmış..! - yada + vereni lütfen değerlendirmeyin..!

Mesajından alıntı yaptığınız user Kevin Nash 10-11 yaşında ve bunu yöneticilerde biliyor..! Mutlaka onun vereceği - yada artıyı ona göre değerlendireceklerdir..! 10 yaşında bir çocuğun yazdığı mesaja kaç kişi birden bişiler yazmış yemin ediyorum ben utandım..!

Başvuru yapan arkadaşa gelince ben çok iyi tanımıyorum şahsen..! O kadar kişi artı verdiyse vardır bi sebebi..! Belkide o bölümle fazla ilgilenmediğimdendir..! Ayrıca programlar bölümünde her zaman görevlilerin olması gerektiğini düşünürüm ben..! Çok fazla çeşitte ve sayıda program mevcut..! İhtiyaç vardır muhakkak..!

+1

:hhman:​

walla arkadaşlar kusura bakmayın dayanamadım bende yorum yazmak istedim.....
gerci fatu gereken yorumu yapmıs ama.....
unuttugunuz bi nokta war heralde yani o daha 11 yasında yaw cogunuzun yası onunkinin 2 katıdır ......
bu kadar kisinin bi laf üzerine bu kadar üstüne gittigine inanamıyorum....
ki ayrıca madem bu arkadasımız buraya asistan modluk için konu acmıs we üyelerden yorum beklio o da yorumunu o şekilde yazmış ki mesajında hakaret falan da oldugunu zannetmiyorum....
bence kırıcı deilde biraz daha yapıcı olmak gerekir diye düşünüyorum....
bu mesajı anlayışla karşıladığınız için hepinize teşekkürler.....

Bendende sana +1 Yamakasi ;) Bu görev bence emeklerinin karşılığı.

Sen kendinden emin olduktan sonra bana sadece hayırlı olsun demek düşer.

Kevin Nash la ilgili yorumda yapmayacağım çünkü daha 11 yaşında ve sadece fikrini söylemiş. Bence bu konularda herkes dürüstçe fikrini söylemeliki doğru insanlar göreve gelip doğru işler yapabilsinler.

yaMaKaSi bendende sonuna kadar destek kardeşim devam et hayırlısı neyse o olsun inşalah!

KeViN NasH' Alıntı:
büyük bir hışımla karşı çıkmışın vede sana haksızlık yapılmış gibi bir yorum olmuş
belkide çoğu kişi senin bu post a inad destek verdi
yani sende bi anlamda bu post la destek olmuş oluyosun
benim fazla ilgilenmediğim bölüm genel yorumlar iyi hakediyosan olursun inşallah

Madem Herkesten +1 Eee Mod olsun O zaman...

Te®Te®eN' Alıntı:
büyük bir hışımla karşı çıkmışın vede sana haksızlık yapılmış gibi bir yorum olmuş
belkide çoğu kişi senin bu post a inad destek verdi
yani sende bi anlamda bu post la destek olmuş oluyosun
benim fazla ilgilenmediğim bölüm genel yorumlar iyi hakediyosan olursun inşallah
bence ondan once mod onlucak arkadaşlar var o bolumde birazdaha calışması lazım
-1

Arkadasımız yamakasi gün içinde online kalma süresi yüksek ve bu iş için çok hevesli, belki daha erken gibi görünebilir ama asistan mod olarak diğer modlara yardımcı olacağını ve bu dalda hızla ilerleyecek potansiyel görüyorum. Bana soracak olursanız asistan mod için +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri